Gorky Zero-Aurora Watching

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát kb ez a vleményem nekem is..., meg ez a hórobogos rész viccnek is rossz volt..., gorky zero-val anno én még egész jól eljátszogattam 8bár azse votl a best de ehez képest maga a csoda...) ez meg olyan jó hogy uninst és del isoval együtt...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Válaszok a középsõ részre 400MB-os gametõl ne várj csodákat :D
Amugy el lehet vele ütni az idõt oszt jó.

Next PC upgrade: 2022

Lacc
Elvittem egy darabig, valamelyik bazinagy sátorban vagyok éppen, de elég felejtõs dolog, legalábbis számomra. A Gorky Zerot nem próbáltam ki, gondolom az is hasonló kaliberû stuff lehetett. Rengeteg lehetõség adott lenne a játékban, de egyszerûen nem lehet használni õket, csak dísznek vannak ott, és ez, a mai felhozatal mellett engem baromira idegesít.

Miért nem lehet használni minden számítógépet, csak azokat amikben valami hasznos van számomra? Miért nem érvényes a fizika minden dobozra? Miért nem lehet felmászni a tetves ládákra, vagy a kerítésre? Az ugrás az nem is tudom minek van benne, nevetséges. A felülnézeti kamerát se értem, miért lenne az jó nekem.

Nekem valami Metal Gear koppintásnak tûnik a dolog, attól viszont baromi messze áll. Ráadásul az irányítás is elég nehézkes és sokszor idegtépõ, még az egér érzékenysége is változott nálam elég rapszodikusan, bár lehet hogy csak nálam volt valami gebasz (leginkább a fordulásoknál tûnt fel).

Ha majd nagyon nem lesz semmi, akkor esetleg még nekiesek, de perpill ebben a nyári uborkaszezonban sincs sok kedvem hozzá...
megoldva..., kurva célzó nézetbõl nem jelölte ki a számitógépet hazsnálhatonak... lol... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

elõzõ gorky zero-nak legalább a training viszonylag normális volt, emg stiilusra is elég má mint ez nekem ugy rémlik

én elis akadtam egybõl az elsõ pályán szégyen és gyalázat :P lehet mert traininget nem nyomtam végig de az valami utlragayi volt nem vette be a gyomra a futkorászós részt..., ilyen traininget se láttam még nagyon mint ami ebbe van :D

grebber
Na kiprobáltam.Kemény 463MB-ot installál fel.
A gamebe szinte mindegy ugyanaz mint a Gorky Zeroba csak a graf lett kicsit jobb szerintem traininget végigvittem most az elsõ pályát kezdtem.

Duddits
Fizet a rák! <#beka3><#mf2>

grebber
Warezért fizetni<#ejnye1>

Duddits
Hih, én Wanadoo-ról szedem. <#beka3> És még az arányom se rontom.

grebber
Aki akarja szedni innen megteheti. (torrent)

grebber
Ez különálló game.

Lacc
Ez ugy standalone, nem kell hozzá a Gorky Zero?
grebber
Gondolod ha lenne már nem csináltam volna neki helyet.Majd izzitok egy vinyot azt nem lesz gond.
Itt pesved már a gépen rarokba mert lehuztam torrentrõl de nemtom feltenni no nembaj majd holnap addig is FEAR demó :D

Duddits
Meg szerintem ne karcold, úgy nem fog elindulni. Inkább írd. <#nyes>

Duddits
CD? <#wink><#bee1>

grebber
Én csak holnap tudom tesztelni meló után mert no hely a gépen és persze DVD-m sincs amire kikarcolhatnék valamit :(

Duddits
Valaki próbálta már?

most kezdem el a játékot majd irok véleményt

dardevil

Viktorr
megjelent

dardevil
Story:

A Barent-tengeren elsüllyed a Komsomoletz II névre keresztelt orosz tengeralattjáró. Kiderül, hogy a katasztrófa elõtt néhány órával a hajó tett egy utat a St. Joseph's Landnél található roncstemetõbe és megtudjuk azt is, hogy a helyszín mégsem olyan kihalt, mint amilyennek lennie kéne, ugyanis egy titkos katonai bázist lepleznek le a mûholdfelvételek. A tábor vezetõje Jacek Parecki - egy világszerte elismert és nagy valószínûséggel õrült - DNS szakterületen mozgolódó tudós. A NATO egy elitkatonát - minket - küld a helyszínre, hogy likvidáljuk a kutatót, de, mint kiderül, személyének a forgalomból való kivonása csupán a jéghegy csúcsa...

Elenség:

A rosszfiúk többnyire csapatban dolgoznak, informálják egymást az aktuális eseményekrõl és próbálnak nem fejjel a falnak rohanva elkapni minket (pl.: bekerítéses hadmûveleteket hajtanak végre, riasztókat szerelnek fel stb.). Fõellenségek helyett minden egyes pálya végén a gáma valamilyen szinten változni fog (pl.: történeti csavar stb.), hogy a játékosokban továbbra is életben tartsa a "vajon mi lesz a program vége?" kérdést.
Az egyszerû lövöldözés mellett el is kábíthatjuk a gonosz katonákat, csendesen végezhetünk velük hátulról, különbözõ speciális tárgyainkkal megtéveszthetjük õket, elvonhatjuk a figyelmüket és még sorolhatnám, míg a fizikai modellezõnknek köszönhetõen a realitás határain belül a tereptárgyakat is mozgathatjuk.

Kb. 15 pálya

Teljes cikk - HC.gamer

ThugEdge
most néztem meg egy trailert,nem rossz

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
http://www.gamershell.com/news/19715.html

van a demok közt egy polish demo is,mondjuk az elõzõ gorky zerot nem nyomtam végig,mert már rohadt uncsi lett a végére

de hátha ez:)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

← ElőzőOldal 2 / 2