Gorky Zero-Aurora Watching
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Amugy el lehet vele ütni az idõt oszt jó.
Next PC upgrade: 2022
Miért nem lehet használni minden számítógépet, csak azokat amikben valami hasznos van számomra? Miért nem érvényes a fizika minden dobozra? Miért nem lehet felmászni a tetves ládákra, vagy a kerítésre? Az ugrás az nem is tudom minek van benne, nevetséges. A felülnézeti kamerát se értem, miért lenne az jó nekem.
Nekem valami Metal Gear koppintásnak tûnik a dolog, attól viszont baromi messze áll. Ráadásul az irányítás is elég nehézkes és sokszor idegtépõ, még az egér érzékenysége is változott nálam elég rapszodikusan, bár lehet hogy csak nálam volt valami gebasz (leginkább a fordulásoknál tûnt fel).
Ha majd nagyon nem lesz semmi, akkor esetleg még nekiesek, de perpill ebben a nyári uborkaszezonban sincs sok kedvem hozzá...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A gamebe szinte mindegy ugyanaz mint a Gorky Zeroba csak a graf lett kicsit jobb szerintem traininget végigvittem most az elsõ pályát kezdtem.
Itt pesved már a gépen rarokba mert lehuztam torrentrõl de nemtom feltenni no nembaj majd holnap addig is FEAR demó :D
A Barent-tengeren elsüllyed a Komsomoletz II névre keresztelt orosz tengeralattjáró. Kiderül, hogy a katasztrófa elõtt néhány órával a hajó tett egy utat a St. Joseph's Landnél található roncstemetõbe és megtudjuk azt is, hogy a helyszín mégsem olyan kihalt, mint amilyennek lennie kéne, ugyanis egy titkos katonai bázist lepleznek le a mûholdfelvételek. A tábor vezetõje Jacek Parecki - egy világszerte elismert és nagy valószínûséggel õrült - DNS szakterületen mozgolódó tudós. A NATO egy elitkatonát - minket - küld a helyszínre, hogy likvidáljuk a kutatót, de, mint kiderül, személyének a forgalomból való kivonása csupán a jéghegy csúcsa...
Elenség:
A rosszfiúk többnyire csapatban dolgoznak, informálják egymást az aktuális eseményekrõl és próbálnak nem fejjel a falnak rohanva elkapni minket (pl.: bekerítéses hadmûveleteket hajtanak végre, riasztókat szerelnek fel stb.). Fõellenségek helyett minden egyes pálya végén a gáma valamilyen szinten változni fog (pl.: történeti csavar stb.), hogy a játékosokban továbbra is életben tartsa a "vajon mi lesz a program vége?" kérdést.
Az egyszerû lövöldözés mellett el is kábíthatjuk a gonosz katonákat, csendesen végezhetünk velük hátulról, különbözõ speciális tárgyainkkal megtéveszthetjük õket, elvonhatjuk a figyelmüket és még sorolhatnám, míg a fizikai modellezõnknek köszönhetõen a realitás határain belül a tereptárgyakat is mozgathatjuk.
Kb. 15 pálya
Teljes cikk - HC.gamer
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
van a demok közt egy polish demo is,mondjuk az elõzõ gorky zerot nem nyomtam végig,mert már rohadt uncsi lett a végére
de hátha ez:)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!