74
Gorky Zero-Aurora Watching
-
#34 Szerintem is. Sajnos hajlamosak mindig a legjobb játékhoz hasonlitani, ami szerintem nem mindig jó dolog. Mert attól mert nem egy Splinter Cell, lehet még egy hangulatos és szórakoztató játék. -
#33 Egyszer szerintem végigvihető. -
#32 A Gameestar nagyon lehúzta a játékot (63%)
Szerintetek is ennyire rossz? -
#31 A Gorky 17-et én is kétszer nyomtam végig. Nagyon tetszett a körökre osztott megoldása miatt. Nekem ez a két új rész is tetszik, de nem Gorky-nak kellett volna nevezni őket. Ez egy homlokegyenest más stílus, így adhattak volna más nevet is. -
#30 Ráadásul lefordították magyar nyelvűre az egészet. Ez tényleg megér 1990 Ft-ot.
Jó lenne ha minden új játék ilyen olcsó lenne, biztos, hogy jóval többen vennék meg őket. -
#29 Az eredeti Gorky, na az jó játék volt, de ez a két "folytatás"... Teljesen lol:( -
#28 Baszki!! HOgy, hogy ilyen olcsó?! -
#27 Igen az!! -
#26 Ez tényleg a most megjelent játék?? 1.990 Ft-ért??
http://www.evm.hu/tmp_uj/termek.php?melyik=143 -
#25 én az elöző gorkyra is ráuntam,sztem lassan ezt is elunom,vmi hiányzik belőle egyszerűen kurva unalmas -
Thanatos #24 hát kb ez a vleményem nekem is..., meg ez a hórobogos rész viccnek is rossz volt..., gorky zero-val anno én még egész jól eljátszogattam 8bár azse votl a best de ehez képest maga a csoda...) ez meg olyan jó hogy uninst és del isoval együtt... -
#23 Válaszok a középső részre 400MB-os gametől ne várj csodákat :D
Amugy el lehet vele ütni az időt oszt jó. -
#22 Elvittem egy darabig, valamelyik bazinagy sátorban vagyok éppen, de elég felejtős dolog, legalábbis számomra. A Gorky Zerot nem próbáltam ki, gondolom az is hasonló kaliberű stuff lehetett. Rengeteg lehetőség adott lenne a játékban, de egyszerűen nem lehet használni őket, csak dísznek vannak ott, és ez, a mai felhozatal mellett engem baromira idegesít.
Miért nem lehet használni minden számítógépet, csak azokat amikben valami hasznos van számomra? Miért nem érvényes a fizika minden dobozra? Miért nem lehet felmászni a tetves ládákra, vagy a kerítésre? Az ugrás az nem is tudom minek van benne, nevetséges. A felülnézeti kamerát se értem, miért lenne az jó nekem.
Nekem valami Metal Gear koppintásnak tűnik a dolog, attól viszont baromi messze áll. Ráadásul az irányítás is elég nehézkes és sokszor idegtépő, még az egér érzékenysége is változott nálam elég rapszodikusan, bár lehet hogy csak nálam volt valami gebasz (leginkább a fordulásoknál tűnt fel).
Ha majd nagyon nem lesz semmi, akkor esetleg még nekiesek, de perpill ebben a nyári uborkaszezonban sincs sok kedvem hozzá... -
Thanatos #21 megoldva..., kurva célzó nézetből nem jelölte ki a számitógépet hazsnálhatonak... lol... :/ -
Thanatos #20 előző gorky zero-nak legalább a training viszonylag normális volt, emg stiilusra is elég má mint ez nekem ugy rémlik -
Thanatos #19 én elis akadtam egyből az első pályán szégyen és gyalázat :P lehet mert traininget nem nyomtam végig de az valami utlragayi volt nem vette be a gyomra a futkorászós részt..., ilyen traininget se láttam még nagyon mint ami ebbe van :D -
#18 Na kiprobáltam.Kemény 463MB-ot installál fel.
A gamebe szinte mindegy ugyanaz mint a Gorky Zeroba csak a graf lett kicsit jobb szerintem traininget végigvittem most az első pályát kezdtem.
-
#17 Fizet a rák! -
#16 Warezért fizetni -
#15 Hih, én Wanadoo-ról szedem. És még az arányom se rontom. -
#14 Aki akarja szedni innen megteheti. (torrent) -
#13 Ez különálló game. -
#12 Ez ugy standalone, nem kell hozzá a Gorky Zero? -
#11 Gondolod ha lenne már nem csináltam volna neki helyet.Majd izzitok egy vinyot azt nem lesz gond.
Itt pesved már a gépen rarokba mert lehuztam torrentről de nemtom feltenni no nembaj majd holnap addig is FEAR demó :D -
#10 Meg szerintem ne karcold, úgy nem fog elindulni. Inkább írd. -
#9 CD? -
#8 Én csak holnap tudom tesztelni meló után mert no hely a gépen és persze DVD-m sincs amire kikarcolhatnék valamit :( -
#7 Valaki próbálta már? -
abonyitomz #6 most kezdem el a játékot majd irok véleményt
-
#5 -
#4 megjelent -
#3 Story:
A Barent-tengeren elsüllyed a Komsomoletz II névre keresztelt orosz tengeralattjáró. Kiderül, hogy a katasztrófa előtt néhány órával a hajó tett egy utat a St. Joseph's Landnél található roncstemetőbe és megtudjuk azt is, hogy a helyszín mégsem olyan kihalt, mint amilyennek lennie kéne, ugyanis egy titkos katonai bázist lepleznek le a műholdfelvételek. A tábor vezetője Jacek Parecki - egy világszerte elismert és nagy valószínűséggel őrült - DNS szakterületen mozgolódó tudós. A NATO egy elitkatonát - minket - küld a helyszínre, hogy likvidáljuk a kutatót, de, mint kiderül, személyének a forgalomból való kivonása csupán a jéghegy csúcsa...
Elenség:
A rosszfiúk többnyire csapatban dolgoznak, informálják egymást az aktuális eseményekről és próbálnak nem fejjel a falnak rohanva elkapni minket (pl.: bekerítéses hadműveleteket hajtanak végre, riasztókat szerelnek fel stb.). Főellenségek helyett minden egyes pálya végén a gáma valamilyen szinten változni fog (pl.: történeti csavar stb.), hogy a játékosokban továbbra is életben tartsa a "vajon mi lesz a program vége?" kérdést.
Az egyszerű lövöldözés mellett el is kábíthatjuk a gonosz katonákat, csendesen végezhetünk velük hátulról, különböző speciális tárgyainkkal megtéveszthetjük őket, elvonhatjuk a figyelmüket és még sorolhatnám, míg a fizikai modellezőnknek köszönhetően a realitás határain belül a tereptárgyakat is mozgathatjuk.
Kb. 15 pálya
Teljes cikk - HC.gamer -
#2 most néztem meg egy trailert,nem rossz -
#1 http://www.gamershell.com/news/19715.html
van a demok közt egy polish demo is,mondjuk az előző gorky zerot nem nyomtam végig,mert már rohadt uncsi lett a végére
de hátha ez:)