Art Rage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Montanosz
van 2.5 verzió

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Esrohnoil
Ez rulez. <#vigyor3><#eplus2><#zavart1><#vigyor><#nyes>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

galenius
szerintem vegyes technikát használ,ez a program erõssége,és egérrel igen,valamint háttérkép nélkül)))

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

galenius
nem tom mert emilben küldte,de majd megkérdem, én az acdsee-t használom mert eredetileg dupla ekkora

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Szép! De egérrel rajzolta?

Esrohnoil
Ceruzával rajzolta? Mármint úgy értem melyik rajzeszközzel?
Jah, és mivel konvertáljátok át a progi képformátumát jpg-re?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

galenius
No a bátyám (R) képei Art Rage módon!

galenius
hû!

Tetsuo
rétegek egymáson. egyszerre több látszik de csak az egyikben rajzolsz v pl azon a területen ahol egy másik réteg piros és olyan más paraméterrel ami egy 3. rétegben mondjuk a világossággal függ össze. (De ez már komoly dolog 😊 a végén egyesíted a rétegeket (v törölsz is néhányat ami csak segítség volt) s kész a kép.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

galenius
hát ebben gyenge vagyok: mi is az?

A layer kezelés nagyon hiányzik belõle. Bár lehet, hogy csak én nem találtam...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

galenius
viszont freeware és másfél mega))

nem rossz program, de azért még nagyon messze van a corel paintertõl 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

precision
Ja ott van alul a link, nem néztem, sry. Amúgy tényleg jó az oldal, remélem minnél több munka gyülik össze 😊

Bazinga!

precision
<#eljen>
Amúgy valahonnan nagyon ismerõs ez a "design" Ez vmi phpnuke vagy ilyen elõre megírt portál-féleség? Csak azért kérdem mert mintha valahol láttam volna már. A tartalom a lényeg nem a külsõ 😊

Bazinga!

Crem
Üdv!

Indítottunk egy oldalt, hogy a magyar profi és amatõr grafikusok, fotósok munkáját egybegyûjtsük. Egyenlõre még csak teszt üzemmódban, a wallpaper fõ kategóriában.
Szeretném kiemelni, hogy kizárólag magyarok által készített és publikált ingyenes hátterekrõl, késõbbiekben skin-ekrõl van szó.
ArtWall

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

galenius
hát középpen hogy trace betöltése (kerek ikon)
aztán körbe rajzoltam ecsettel.
a honlapon a galériában a kezet ábrázoló képen látszik is a
rajzolás menete.
a képek többsége szerintem így készült a galériában.
nem hinném hogy mindenki ilyen tehetséges lenne)))

precision
ezt hogy? 😊

Bazinga!

galenius
és hopp:

galenius

galenius
aháá!

precision
Feltöltöd vmi ingyenes tárhelyre vagy ide, és amit kiad linket bemásolod a gomb megnyomása után feljövõ ablakba.

Bazinga!

precision
nagyobba nem volt? 😊

Bazinga!

galenius
háttérnek belehet rakni bármilyen képet (aztán csak végig húzod az ecsetet,hehe, gondolom így csinálta)
hogy tesztek be ide saját képet? mert úgy látom itt csak weboldalról lehet linkelni?

akyyy
második:

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
elsõ képem

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

precision
De ilyet hogy rajzolnak már vele? Hihetetlen.

Bazinga!

Tetsuo
Ja ez 1 marhajó kis progi, mai dizájn, ingyenes, sõt használható is! <#eljen>

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Sephi
Hihetettlen!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

akyyy
😄

galenius
Hö?

akyyy
ez az ami a tv 2 ön szokott menni éccaka?

Mostmár mûködik.

Úgy néz ki túl jó a gépem ehhez.

burkusdió
jaja!!!
nekem is teccik, kurva jóóóóó, csak sajnos tehettségem nincs a rajzoláshoz, ígyhát csak firkálgatok... 😄

precision
Elkezdtem vonalakat rajzolgatni benne és ez lett belõle, tudom jó szar, berakom hogy ti is röhögjetek egy jót 😄DDDD

Bazinga!

precision
Ja tényleg jó, csak kár hogy nem tudok rajzolni 😄

Bazinga!

galenius
meg a honlapon írnak valami win95 meg xp update-rõl a linkel együtt
csak nem tom pontosan milyen kieg kell neki mert annyira nem vagyok otthon angolból.

galenius
asszem flash kell neki, nálam müxik az oldalról töltöttem le.
valami bõvítõ biztos kell:flash,java,shockwave.
nem tudom pontosan de nálam megy és nem írt ki semmit
Bizony gyönyörû, könnyen kezelhetõ, nem töri meg az alkotás örömét

Taranov
Mi nem felejtünk 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

precision
A hiba az ön készülékében van. Nálam megy. Tényleg zsír, ahhoz képest hogy ilyen kicsi!

Bazinga!

Nem mûködik!
"A rendszer nem találja a megfeleõ eszközt" - ezt írja ki már telepítéskor.

Megnézem mit tud. Ígéretesnek látszik.

galenius
még: http://www.ambientdesign.com/index.html

galenius
Nem tudtam megálni hogy ne nyissak eme csodás programnak egy topicot.
felejtsétek el az eddigi használt rajzoló programot.

Beszéd helyett íme néhány kép, és ne felejtsétek el ez freeware!!

mégegy
ART RAGE