8
RPG elemekkel tarkított online golfszimulátor
  • LeePí17
    #8
    nah én most fogom felrakni..
    igaz én havertól láttam..ő rentgeteget gamézott vele..
  • Starfighter
    #7
    Jó játék. Én is elkezdem.
  • passatgt
    #6
    én nemrég kezdtem el,kezdek belejönni:)18 lyukon +3
  • donpedro
    #5
    Úgy látszik sajnos senkit sem érdekel a játék rajtam kívül. :((

    Pedig tényleg jó!!! :)

    Ha most sem jelentkezik senki, akkor megy a süllyesztőbe.
  • donpedro
    #4
    Huzamosabb játék után nálam elkezdett fagyogatni, de lehet, hogy nálam van a hiba. (más játékok is fagynak újabban)

    Nagyon jó a nehézségi szint! Fokozatosan fejlődik a játékos (meg én is), lassan a keződő szintű pályákon már par közeli eredményt tudok összehozni.

    Már csak azt nem tudom, hogy a Handicapp mitől változik, mindenki +28-al kezd, nekem rögtön az első parti után lement 22-re, azóta nem változott.
  • donpedro
    #3
    Kicsit játszottam azóta, és még mindig nagyon tetszik, bár tényleg nem egy vizuális orgazmus. Néha picit lassú a játékmenet, pláne ha bénák az ellenfelek. (És eddig én csak ilyenekkel találkoztam. :))
  • 0ppika
    #2
    Az ötlet jó, a grafika nem valami egetrengető :( de azért megnézem
  • donpedro
    #1
    Egy olyan kizárólag multiplayerre kihegyezett golfjátékról van szó, amelynek jelenleg zajlik az ingyenes bétatesztje. Én is letöltöttem, és eddig csak jót tudok mondani róla.

    A kliens nem nagy, egy 384-es ADSL-el is leszedhető 1 óra alatt. A játék teljesen stabil volt, a lag sem vészes, szóval ezzel nem volt gondom.

    A játék kezelése könnyen megtanulható, viszont a játékmenet már korántsem olyan könnyű. A Tiger Woods-féle golftól eltérően itt clickelgetős technikával kell ütni, és nem könnyű beletalálni, de nem lehetetlen, a kihívás szintje szerintem tökéletes. (elsőre 88 ütéssel mentem végig a kezdők pályáján) Egyébként van jó tutorial is a játékban.

    Ami az RPG elemeket illeti, nos, ezt azért nem vitték túlzásba. Összesen négy skill-t lehet fejlesztgetni, viszont vannak más tárgyak, amelyekre a pályákon nyert pénzből lehet beruházni.

    A játék egyébként mangás stílusjegyeket tartalmaz. Összességében véve én csak ajánlani tudom mindenkinek, szerintem marha jó a játékélmény, pláne ha többen játszanak együtt. (asszem 4-en lehet egyszerre)

    Elvileg versenyeket is szerveznek, de erről még nem sokat tudok. Mindenesetre akit érdekel, az itt nézzen körül:

    a shot-online hivatalos oldala