8
RPG elemekkel tarkított online golfszimulátor
 • LeePí17
  #8
  nah én most fogom felrakni..
  igaz én havertól láttam..ő rentgeteget gamézott vele..
 • Starfighter
  #7
  Jó játék. Én is elkezdem.
 • passatgt
  #6
  én nemrég kezdtem el,kezdek belejönni:)18 lyukon +3
 • donpedro
  #5
  Úgy látszik sajnos senkit sem érdekel a játék rajtam kívül. :((

  Pedig tényleg jó!!! :)

  Ha most sem jelentkezik senki, akkor megy a süllyesztőbe.
 • donpedro
  #4
  Huzamosabb játék után nálam elkezdett fagyogatni, de lehet, hogy nálam van a hiba. (más játékok is fagynak újabban)

  Nagyon jó a nehézségi szint! Fokozatosan fejlődik a játékos (meg én is), lassan a keződő szintű pályákon már par közeli eredményt tudok összehozni.

  Már csak azt nem tudom, hogy a Handicapp mitől változik, mindenki +28-al kezd, nekem rögtön az első parti után lement 22-re, azóta nem változott.
 • donpedro
  #3
  Kicsit játszottam azóta, és még mindig nagyon tetszik, bár tényleg nem egy vizuális orgazmus. Néha picit lassú a játékmenet, pláne ha bénák az ellenfelek. (És eddig én csak ilyenekkel találkoztam. :))
 • 0ppika
  #2
  Az ötlet jó, a grafika nem valami egetrengető :( de azért megnézem
 • donpedro
  #1
  Egy olyan kizárólag multiplayerre kihegyezett golfjátékról van szó, amelynek jelenleg zajlik az ingyenes bétatesztje. Én is letöltöttem, és eddig csak jót tudok mondani róla.

  A kliens nem nagy, egy 384-es ADSL-el is leszedhető 1 óra alatt. A játék teljesen stabil volt, a lag sem vészes, szóval ezzel nem volt gondom.

  A játék kezelése könnyen megtanulható, viszont a játékmenet már korántsem olyan könnyű. A Tiger Woods-féle golftól eltérően itt clickelgetős technikával kell ütni, és nem könnyű beletalálni, de nem lehetetlen, a kihívás szintje szerintem tökéletes. (elsőre 88 ütéssel mentem végig a kezdők pályáján) Egyébként van jó tutorial is a játékban.

  Ami az RPG elemeket illeti, nos, ezt azért nem vitték túlzásba. Összesen négy skill-t lehet fejlesztgetni, viszont vannak más tárgyak, amelyekre a pályákon nyert pénzből lehet beruházni.

  A játék egyébként mangás stílusjegyeket tartalmaz. Összességében véve én csak ajánlani tudom mindenkinek, szerintem marha jó a játékélmény, pláne ha többen játszanak együtt. (asszem 4-en lehet egyszerre)

  Elvileg versenyeket is szerveznek, de erről még nem sokat tudok. Mindenesetre akit érdekel, az itt nézzen körül:

  a shot-online hivatalos oldala