Shot-Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah én most fogom felrakni..
igaz én havertól láttam..õ rentgeteget gamézott vele..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Starfighter
Jó játék. Én is elkezdem.

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

passatgt
én nemrég kezdtem el,kezdek belejönni😊18 lyukon +3<#pias><#pias>

Úgy látszik sajnos senkit sem érdekel a játék rajtam kívül. 😞(

Pedig tényleg jó!!! 😊

Ha most sem jelentkezik senki, akkor megy a süllyesztõbe.

Huzamosabb játék után nálam elkezdett fagyogatni, de lehet, hogy nálam van a hiba. (más játékok is fagynak újabban)

Nagyon jó a nehézségi szint! Fokozatosan fejlõdik a játékos (meg én is), lassan a kezõdõ szintû pályákon már par közeli eredményt tudok összehozni.

Már csak azt nem tudom, hogy a Handicapp mitõl változik, mindenki +28-al kezd, nekem rögtön az elsõ parti után lement 22-re, azóta nem változott.

Kicsit játszottam azóta, és még mindig nagyon tetszik, bár tényleg nem egy vizuális orgazmus. Néha picit lassú a játékmenet, pláne ha bénák az ellenfelek. (És eddig én csak ilyenekkel találkoztam. 😊)

0ppika
Az ötlet jó, a grafika nem valami egetrengetõ 😞 de azért megnézem <#eljen>

http://epica.nl

Egy olyan kizárólag multiplayerre kihegyezett golfjátékról van szó, amelynek jelenleg zajlik az ingyenes bétatesztje. Én is letöltöttem, és eddig csak jót tudok mondani róla.

A kliens nem nagy, egy 384-es ADSL-el is leszedhetõ 1 óra alatt. A játék teljesen stabil volt, a lag sem vészes, szóval ezzel nem volt gondom.

A játék kezelése könnyen megtanulható, viszont a játékmenet már korántsem olyan könnyû. A Tiger Woods-féle golftól eltérõen itt clickelgetõs technikával kell ütni, és nem könnyû beletalálni, de nem lehetetlen, a kihívás szintje szerintem tökéletes. (elsõre 88 ütéssel mentem végig a kezdõk pályáján) Egyébként van jó tutorial is a játékban.

Ami az RPG elemeket illeti, nos, ezt azért nem vitték túlzásba. Összesen négy skill-t lehet fejlesztgetni, viszont vannak más tárgyak, amelyekre a pályákon nyert pénzbõl lehet beruházni.

A játék egyébként mangás stílusjegyeket tartalmaz. Összességében véve én csak ajánlani tudom mindenkinek, szerintem marha jó a játékélmény, pláne ha többen játszanak együtt. (asszem 4-en lehet egyszerre)

Elvileg versenyeket is szerveznek, de errõl még nem sokat tudok. Mindenesetre akit érdekel, az itt nézzen körül:

a shot-online hivatalos oldala