25
-
#25 Megmártóznál egy metán-óceánban? :)
Dohányosok előnyben... -
Megamanó #24 Tök király. Szivesen elmennék a Titánra:)) -
dez #23 Van fantáziád, csak nem egyezik a valósággal. -
keji #22 lot of lúzersz. szerintem
LOL -
stukov #21 Szerintem meg csak az adatok egy részét teszik közzé. Ha véletlenül lenne ott valami tényleg érdekes, arról tudhatna bárki?? -
HUmanEmber41st #20 A Titánon tényleg ilyen világos van ? -
#19 Vazze! Hát a #15-nek válaszból visszaléptem.. -
#18 Gyönyörűek & gratula! Mégha nem is halálpontosak.. -
szivar #17 THX -
#16 Hangos nevetés
kiröhögés -
szivar #15 Ez már régóta fúrja az oldalamat. Mit jelent az a bizonyos "LOL"? -
#14 höhö ez jó! asszem nem olvqastál valamit, vagy csak elnéztél valamit :) -
dez #13 Aha, előfordulhat, hogy a panorámaképen 1-2 dolog el van csúszve 1-2 pixelnyit, szóval majd legyél óvatos, amikor az alapján tervezel egy új leszállást az égitestre... :p A második kép annyira egyértelműen számítógép által kreált, hogy oda is van írva alá. Lehetséges, hogy nem találta el pontosan az árnyalatot, stb. Emiatt mégcsak megnézni sem érdemes. :p -
dez #12 A PC-kre nem igazán van hatása, esetleg közvetve: elromolhatnak, vagy átmenetileg működésképtelenné tehet műholdakat (pl. kommunikációs), áramkimaradásokat okozhat (a mágneses erővonalak torzítása által áramot indukálva hosszabb nagyfeszültségű vezetékekben, stb.). -
#11 Ma éjszaka lesz, vmikor éjfél után. Bővebb infó itt. -
The Termentor #10 ja egy jupiter nagysagu folt jelent meg a napon. allitolag ezek kitoresek nem okoznak majd akkora magneses zavart mint a tavaly nov.i
azt nemvagom hogy a szamitogepnrk lesz e treje?? -
#9 "nem mindegyike tudományosan megbízható"
Ez itt a lényeg. Egyáltalán nem bízom meg ezekben az összeeszkábált képekben, pl. a Terragennel készül kép egyértelműen számítógép által kreált kép. Vagyis biztos hogy saját szemünkkel nem pont ezt látnánk.
Nem hiszem hogy az űrhivatalokban butább emberek ülnének mint odakint.
-
entreri #8 Nem teljesen idetartozik, de úgy hallottam, hogy ma ideér egy napkitörés (ami tegnap v. tegnapelőtt volt), és az veszélyes lehet a számítógépekre.
Van ennek valami valóságalapja? Volt egyáltalán napkitörés a héten? -
lokko #7 hát nem semmi arcok ezek :D különben az ESA feldolgozási sebessége miatt meg is érdemelték hogy jó beégessék őket az amatörök :P -
Dredd #6 -
#5 kira! -
#4 A Nagy Vízen túl egyébként is elég jól működnek az efféle civil/üzleti kezdeményezések. Pl. a NASA már évtizedek óta az anyagainak egy részét magáncégeknek adja ki, hogy bíbelődjenek velük, aztán ha találnak valamit, megosztoznak a hasznon (ld. pl. az aerogél sikerét). Így költségeket és munkaidőt is spórolnak. Persze nem adnak ki boldog-boldogtalannak mindent. :)
-
_Vegeta_ #3 -
#2 Nem lol, hanem inkább dicséretes. A tudósok is nyilván értékelik, hogy más nézőpontokat is tanulmányozhatnak, a rajongók meg azért kellően kihangsúlyozzák, hogy az ő munkáik nem feltétlenül megbízható tudományos munkák. Több ilyet szeretnék látni! -
#1 Hát ez LoL!