Az amatőrök lepipálták az űrhivatalokat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mainruler
Megmártóznál egy metán-óceánban? 😊
Dohányosok elõnyben...

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Tök király. Szivesen elmennék a Titánra😊)
Van fantáziád, csak nem egyezik a valósággal.

lot of lúzersz. szerintem
LOL
Szerintem meg csak az adatok egy részét teszik közzé. Ha véletlenül lenne ott valami tényleg érdekes, arról tudhatna bárki??
A Titánon tényleg ilyen világos van ?

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Tetsuo
Vazze! Hát a #15-nek válaszból visszaléptem..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Gyönyörûek & gratula! Mégha nem is halálpontosak..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

THX

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

bld
Hangos nevetés
kiröhögés

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Ez már régóta fúrja az oldalamat. Mit jelent az a bizonyos "LOL"?

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Benedekco
höhö ez jó! asszem nem olvqastál valamit, vagy csak elnéztél valamit 😊

Mé há nem?

Aha, elõfordulhat, hogy a panorámaképen 1-2 dolog el van csúszve 1-2 pixelnyit, szóval majd legyél óvatos, amikor az alapján tervezel egy új leszállást az égitestre... :p A második kép annyira egyértelmûen számítógép által kreált, hogy oda is van írva alá. Lehetséges, hogy nem találta el pontosan az árnyalatot, stb. Emiatt mégcsak megnézni sem érdemes. :p

A PC-kre nem igazán van hatása, esetleg közvetve: elromolhatnak, vagy átmenetileg mûködésképtelenné tehet mûholdakat (pl. kommunikációs), áramkimaradásokat okozhat (a mágneses erõvonalak torzítása által áramot indukálva hosszabb nagyfeszültségû vezetékekben, stb.).

PetruZ
Ma éjszaka lesz, vmikor éjfél után. Bõvebb infó itt.
ja egy jupiter nagysagu folt jelent meg a napon. allitolag ezek kitoresek nem okoznak majd akkora magneses zavart mint a tavaly nov.i
azt nemvagom hogy a szamitogepnrk lesz e treje??

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

toyotakacsa01
"nem mindegyike tudományosan megbízható"
Ez itt a lényeg. Egyáltalán nem bízom meg ezekben az összeeszkábált képekben, pl. a Terragennel készül kép egyértelmûen számítógép által kreált kép. Vagyis biztos hogy saját szemünkkel nem pont ezt látnánk.
Nem hiszem hogy az ûrhivatalokban butább emberek ülnének mint odakint.

Nem teljesen idetartozik, de úgy hallottam, hogy ma ideér egy napkitörés (ami tegnap v. tegnapelõtt volt), és az veszélyes lehet a számítógépekre.

Van ennek valami valóságalapja? Volt egyáltalán napkitörés a héten?

hát nem semmi arcok ezek 😄 különben az ESA feldolgozási sebessége miatt meg is érdemelték hogy jó beégessék õket az amatörök 😛

<#taps>

artschiatwork
kira!

PetruZ
A Nagy Vízen túl egyébként is elég jól mûködnek az efféle civil/üzleti kezdeményezések. Pl. a NASA már évtizedek óta az anyagainak egy részét magáncégeknek adja ki, hogy bíbelõdjenek velük, aztán ha találnak valamit, megosztoznak a hasznon (ld. pl. az aerogél sikerét). Így költségeket és munkaidõt is spórolnak. Persze nem adnak ki boldog-boldogtalannak mindent. 😊
<#eljen>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

[NST]Cifu
Nem lol, hanem inkább dicséretes. A tudósok is nyilván értékelik, hogy más nézõpontokat is tanulmányozhatnak, a rajongók meg azért kellõen kihangsúlyozzák, hogy az õ munkáik nem feltétlenül megbízható tudományos munkák. Több ilyet szeretnék látni!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sauron
Hát ez LoL! <#banplz>

\"Látlak, látlak Téged!\"