12
-
pemga #12 A "minőségi" európai dolgokhoz... Autóknál a japánok vezetik a megbízhatósági statisztikákat. Még Németországban is :). -
pemga #11 Mondjuk önmagában ez a kép még készülhetett a németeknél :). Ugyanis most épp attól paráznak, hogy kisebbségbe kerülnek az országukban. Nemrég volt valami felmérésük, hogy a ~80M emberből (lakosság) ~10M nem német (a számokra nem emlékszem pontosan, de valami ilyesmi arány volt). Ami miatt szenvedtek az az, hogy sokan nem is akarnak megtanulni németül közülük :). Ennek az irányzatnak előretörése pl. hogy Brandenburgban bekerültek a szélsőségesek is a helyi választásokon... -
Cat #10 ezt miből gondolod? akkor ez a mobilt összerakó nő átoperáltatta a szemét? :) -
Atyus #9 Még ha egy kicsit drágább is, de minőségi európai dolgot vásárolok, mint tajvanit !
A Siemens talán az egyetlen cég, akik itt Európában rakják össze, s gyártják a telefonjaikat !
-
AS #8 Ez rossz hir...
-
#7 Minek annyit foglalkozni ezzel a kispályás siemenssel??? Biztos így akarják feltornászni az eladásokat... LOL -
Athlon64 #6 Egyetértek! Én dacból vettem Nokia helyett Ericsson, Sagem, Simens telókat és ebből az Ericsson és a Simens be is vált!
Sőt most a C62-esemmel vagyok a leginkább megelégedve...
Szóse róla tudom, hogy a Nokia a legtutibb de épp ezért inkább megnézem, hogy mit is tud nyújtani a többi gyártó!
-
Shadow_THH #5 'Hans möchtesd du siemens, wurstchen und bier?' há döncsék már el :D -
Jimmyke #4 Miben, hogy holnap jön egy hír, hogy meggondolták magukat? -
#3 Még jó, hogy tegnap az volt a hír, hogy eladják a telefonrészleget az Lg-nek lehet! Mekkor LoL! -
dduma #2 És ne is váljanak meg a mobil részlegtől. Siemens mobil fan vagyok... -
pemga #1 Úgy tűnik nagyon meg akarják tartani. :). Akár veszteségesen is, de német embernek német mobilt :).