14
-
babajaga #14 "Erről a weboldalról egyébként nyitóképek és "zárhangok" is letölthetőek lesznek az A510-hez"
Hát a kutyaugatás zárhang az nagyon fontos de én inkább EVF keresőt építettem volna be mert azt használni is lehetne valamire.
-
#13 Né már né már, szevasz Danny, ne fényképezőre költs hanem majd bf talin sörre :P
Más: úgy látom itt többen is vmiért a CF-et preferáljátok az SD-vel szemben. Azt a cikket a digifényképezők tulajdonságairól megnéztem, az azt a részt, ahol a memóriakártyákat taglalja. Az érdekelne, hogy azon kívű hogy elvileg olcsóbbnak kéne lennie a CF-nek, milyen más jó tulajdonsága van az SD-vel szemben, hogy azt jobb szeretik itt egyesek? :)
Vagy csak annyi, hogy CF kártya van, SD nincs, és nincs kedv kártyát is cserélni? :)
Tehát melyik is a jobb? :) -
#12 OK! Köszi! :) -
Cat #11 itt kérdezz, és olvasd el az alcim cikkeit is -
#10 Köszi a tippet, utána nézek. :) -
ThomasTheKoRner #9 " szinte csak azt tudom, hogy minél több megapixeles annál szebb képeket csinál."
Ez NEM igaz!Felejtsd el..a megapixel csak 1 tényező a másik 10 mellett...
"Olyan max. bruttó 40.000-ért szeretnék venni egy 3 megapixeles gépet"
Ha valóban komolyan gondolod a fényképezést akkor Canon A75 a minimum.Ez nettó 40e.Én ennél szarabbat tuti nem vennék!Ez viszont tökéletesen megfelel álltalános fotózásokhoz...sőt! -
#8 Sziasztok! Azt hiszem nem épp ide kéne írnom a kérdésem, de úgy tűnik itt van mozgás. Szeretném a segítségeteket kérni digit. fényképezőgép vásárlásban. Eléggé laikus vagyok a témában, szinte csak azt tudom, hogy minél több megapixeles annál szebb képeket csinál.
Olyan max. bruttó 40.000-ért szeretnék venni egy 3 megapixeles gépet. Tudnátok esetleg ajánlani valamit ami tényleg jó és ennyiért adják? Több pénzem most erre nincs, de ráfázni sem szeretnék.
Erről például mi a véleményetek?
Egyébként én nem szeretnék művészi képeket csinálni, sem portrékat, mindössze elvinni nyaralásra és ott olyan képeket készíteni amiket utána élvezet visszanézni.
Köszi előre is a tanácsokat! :) -
Lateralus #7 Nem tért át. Ezzel együtt talán 2-3 gépe használ SD-t, több tucat viszont CF-el megy.
A CF elég "olcsó", és fejlődőképes ahhoz, hogy egy jó darabig nem megy ki a divatból. -
Flashy #6 nemrég vettem CF-es gépet, mire megint veszek addigra már legalább még 10 féle új memóriakártya lesz :D Kids&Pets lol, következőbe már lesz külön kutyák és macskák, esetleg kistestű és nagytestű kutyák külön, valamint díszhalak kis, közepes és nagy sűrűségű csoportjai :D -
#5 mióta az SD és a CF ára párszáz forintra van egymástól (sőt, alkalmanként az SD olcsóbb is) azóta nem zavar, hogy átállnak. -
Zro #4 Ha a Canon áttér az SD-re akkor én is kénytelen leszek áttérni valami másra a Canonról... :( -
fonak #3 Kár, hogy a Canon is áttért az SD-kártyára. -
The Termentor #2 orul -
dduma #1 Örüljünk együtt. :D