Az SCO nyerte az IBM ellen indított per első fordulóját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ennek nincs semmi értelmeee" <#vigyor0>#vigyor0>
Ja, látom, ott a doksi.
De inkább megvárom, hogy valaki egy kivonatot készítsen belõle 😊
De inkább megvárom, hogy valaki egy kivonatot készítsen belõle 😊
Azt lehet tudni, hogy mivel indokolta a döntést?
Neeee, csak a Chewbacca védelmet ne 😊.
Ott a pont!!! <#mf1>#mf1>
Egyébként nagy baj nincs sztem, usájéknál minden per legalább három fordulós. <#buck>#buck>
Egyébként nagy baj nincs sztem, usájéknál minden per legalább három fordulós. <#buck>#buck>
nem tudom honnan vettek, hogy koteles jogdijat fizetni, hisz meg nem szuletett dontes. Tudtommal mindossze arrol van szo, hogy ujabb kodokat kell atvizsgalni, hogy tortent-e jogsertes. Ez nem igazan gyozelem az SCO szamara, hacsak nem idohuzasra mennek. Bar tudtommal az idohuzas nem jo nekik, hisz lassan kifogynak a penzbol...
Budos kocsog microsoft berenc sco
"Ladies and Gentlemen of this supposed jury, SCO's accusers would certainly want you to believe my client doesn't own the rights to Unix, and they make a good case. Hell, I almost felt pity myself. But Ladies and Gentlemen of this supposed jury, I have one final thing I want you to consider.
Ladies and Gentlemen, this is Chewbacca..."<#nezze>#nezze>]<#gunyos1>#gunyos1>[#idiota
Ladies and Gentlemen, this is Chewbacca..."<#nezze>#nezze>]<#gunyos1>#gunyos1>[#idiota
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Nem baj, de amcsikál attól még nyerhet ha az ügyvédek júl csûrik a semmit 😄
Tudtommal még mindig nem tisztázott, hogy a SCO valóban birtokolja-e a UNIX jogokat. A SCO elõtte Caldera néven önmaga is fejlesztett Linuxot, tehát nem feltétlenül az IBM tehet a dologról. 3 A SCO eddig nem bizonyította, hogy a Linux bármely részében UNIX kód volna.