24
Mitévö legyek?!
-
lacy007 #24 SZEVA!!!
NEM FOG MENNI MIVEL A VIDEÓ ALAP ÉS MINDEN ÚJ 550-EN FENN VAN. -
#23 3gp-avi konvertálásnál a hang-kép nagyon nincs szinkronban. Próbáltam kb 10 programot, mindegyikkel ugyanaz.
Valaki talált már olyan konvertáló progi ( jó a lejátszó is, majd felveszem frapsel :D ) amivel jó lesz ? -
#22 Internetezni szeretnék a V550-nen.T-mobilos vagoyk.....és azt írja ki hogy a GPR-s hálózat nem érhető el.HELP!!!!!!! -
Zsotte #21 hy! van 1 problémám :van 1 ilyen telóm és a kártya benne vodafonos és ugye a vodafone támogatja a ferrari-t és a telóban van 1 ferraris videó ami elég nagy helyet foglal el de nem lehet kitörölni . Vki tud segíteni h hogy lehet kitörölni? pls -
paulthomas #20 Hali.Valaki tudna segíteni abban h most tettek rá a telómra (V550)Egy új softot,levették a vodásat.Most ez van rajt: R376_G_0E.66.0er
És az a gond h rohatt halk lett a teló.Mit lehet ilyenkor csinálni?
(Van kábelem hozzá.) -
paulthomas #19 Hali.a v550-esem nem csinál semmit nem reagál semmire.Valaki találkozott hasonló esettel???? -
#18 http://v525.uw.hu/indexm.html -
#17 motorola témák : www.motox.info
www.motomodders.net -
#16 Hi. Morotola Phone Tools kell neked. találtam egyet a majomparádén. ( torrrent oldal.) ha regelve vagy akkor itt megtalálod -
#15 Hi. ha témákat akarsz felrakni a telódra akkor ahhoz nem elég a sima MotorolaPhoneTools. ezekkel pl. fel lehet rakni: p2k-commander 3.3.0 Beta, P2KTools_v0.7.1.9, motomidman_beta2, MIDway_v2.8.
Itt egy link h könyebb legyen. én is innen tom amit tudok. www.motox.info
vagy itt egy másik: www.motomodders.net -
Go Traby Go #14 Sziasztok
Nemtudjátok hogy hogyan lehet felrakni a témákat? Akár hányszor próbálom őket átküldeni, mindig ismeretlen formátumot ír ki, akár kicsomagolva, akár be!
Help!!! -
#13 Hi
Bővithető a memoriája?
Mert ugye 5 Mb-os tárhelyébe kevés cucc fér!
max 1 zene!
És az is csak akkor,ha semmi nincs a galériájában -
#12 nem működnek:( akkor a kérdés továbbra is fent áll:) -
#11 nah már találtam:) -
#10 nem tud valaki INGYEN letölthető témákat hozzá? -
Kovsebi #9 Mp3-at szeretnék átküldeni rá... Milyen beállitásokra konvertáljam, khz? bitrate? -
#8 Tud valaki jó free oldalakat ahol v550 cumok vanak(képek , játék .....)?
thx! -
#7 de ez bluetoothos tehát csak egy vevő kell és sótájm , a progit meg a sony e. k700i-nél is adtak software-t hozzá és az tökéletes és ha megvetted a bluetooth cumót ahhoz adnak egy lemezt azon is van egy driver és a dolgókra csak jobb klikk>küldés>bluetooth :) -
#6 én most nyertem egy ilyen telót - szilveszeteri képet kellett beküldeni mms-be egy sms-re és kisorsoltak - és majd 1-2 hét múlva hozzák , gondolom kártyafüggetlen
valamit meséljetek a telóról , saját képeket plss ! -
#5 Szerintem a motorola.com-on vagy motorola.hu-n célszerűbb lenne keresni. Vagy esetleg google-ben. -
#4 Dc-n biztos rajta van -
#3 tyűha, köszi szépen ezta hatalmas segítséget ... -
#2 netről, programot -
#1 Help!
Motorola v550-esem van, adatkábelem van de nincs hozzá programom.
Honan és mit szeggyek le?