Area 51
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A grafika is szörnyû, de ez azért van, mert konzol port. Semmi finombeállítás vagy tuning. Az egész nem olyan rossz, de...
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A játéknál hogy kell beírni ezt a cheat kódot:debug options.sav
Multiba se lehet regisztrálni, mert valami über oknál fogva nem tudom beírni a @ jelet.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
De gamecopyworldon.com-on keress rá "area 51"-re.Biztos találsz valamit ami elrendezi azt a nyavalyás starforce-t.<#hehe>#hehe>
Qwerty4
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Más még ennyire sem képes...<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
bocsi afigyelmetlenségért. 😞
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Ez a konzolosok topicja.
Na én ezt kerestem, de se blacksite-ra, se area 51-re nem adta ki a keresõ ezt a topic-ot....
Na mindegy...
Csõ...
A legújabbnak (ami hamarosan jelenik meg) itt van a topicja
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Amúgy meg PC-s demo nem lesz?
Akkor mégse szeptember!
Next PC upgrade: 2022
Info: Hardwired
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Most tettem fel a játékot, de nem tudom rendesen irányítani az egeret. Ahogy mozgatnám men "csúszik" a célkereszt hanem ugrik. Valami nem kóser! Mitõl lehet ez?
ASUS x1950pro video
ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA