Area 51

Oldal 1 / 13Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hencman
Egyetlen baja az, hogy vannak olyan részei ami néha nagyon felidegesíti az embert, mert lövöldözöl össze vissza és amikor meghalt a gray vagy a fõellenség akkor halsz meg.<#violent><#violent><#boxer><#levele><#falbav>

Kazuma92
Szerintem jó kis játék ez😊
Csak kevés benne a fegyver meg az ellenfélbõl sincs sokféle

Qwerty4
A következõ rész viszont még ennél is rosszabb. xD

Qwerty4

Optimus Prime
Én többek között ezért nem is tudtam végig venni, pedig egy éve meg van. Nem hiába lett ingyenes a játék. 😄
A grafika is szörnyû, de ez azért van, mert konzol port. Semmi finombeállítás vagy tuning. Az egész nem olyan rossz, de...

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Qwerty4
Elég szar dolgai vannak, tényleg 😞

Qwerty4

nem tudom, van valami rohadt idegesítõ ebben a gémben. Utálom amikor erõszakkal nyom elõre a játék, nincs öt perc lélegzetvételnyi idõd, mert örökké nyakni kell valakiket, meg aztán ebben ott a fõ utálati tárgyam, a pályavégi boss, amit amióta az eszem tudom gyûlöltem. Meg a lövöldõzés is gáz, annyira ráz a fegyver, hogy gyakorlatilag vaktában lövõldöz az ember, semmi jó kis levadászós élmény nincs, örülsz ha túljutsz a balhés helyeken. Mentés nincs, ha kinyírnak - amin sûrûn elõfordul, mert idiótán van belõve az egyensúly - akkor mehetsz vissza a picsába bevezetõ múvit nézni, mert elnyomni azt nem lehet. Én kb. 10-15 perceket szoktam csak játszani, mert rendre felbasz agyilag.

hali van itt valaki vagy kihalt a forum?
hali A játéknál hogy kell beírni ezt a cheat kódot:debug options.sav elöre is köszi a ha valaki tudja
Helló

A játéknál hogy kell beírni ezt a cheat kódot:debug options.sav
Optimus Prime
Nem tudtam megállapítani ez a PC-s topic-e, de ez az egyetlen, ami aktív. A játék megvan, eredeti, ugyanis pár napja ingyen letölthetõ a Midday jóvoltából. Azt hiszem a 3. fejezetnél vagyok és nem tudok tovább menni. Nem szörny, nem megfejthetetlen mission, szimplán nem tudok átugrani. képet majd készítek hol is.
Multiba se lehet regisztrálni, mert valami über oknál fogva nem tudom beírni a @ jelet.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

valaki tud cheat-et a játékhoz
sziasztok! megvan a játék nekm. nagyon szép elsõ benyomásra,de van egy kis bajom és segítséget kérek. a gém azt csínálja h mikor betöltöm az elsõ pályát akkor van egy ien kis vidi/intrószerûség az elején és az megy 1-2 mp-et és utánna újrainditja a gépet(többször is). mit csínáljak??<#help><#help><#help><#falbav>

Bokafix2
Thanks for support. Útálom a Starforce-t

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Qwerty4
Itt az sg-n nem is szoktuk titkolni.<#papakacsint>
De gamecopyworldon.com-on keress rá "area 51"-re.Biztos találsz valamit ami elrendezi azt a nyavalyás starforce-t.<#hehe>

Qwerty4

Bokafix2
Starforce védelmet hogy lehet kiiktatni? Töredelmesen bevallom, hogy nem eredeti a játék... <#alien>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Ryleh
szia..akár priviben is...tudnál szerot mondani?..thx..(no original)😊)

nem de már sikerült csak kevés szerverem van egy kettö server van sajna
Qwerty4
eredeti gamed van?

Qwerty4

hello pls mond meg hogy lehet multiba játszani mert nem tok regizni elöre is köszi
hogy lehet interneten játszani velek pls mondja meg vaki
Qwerty4
Amúgy 8. pálya csak.. 😊

Qwerty4

Qwerty4
Hát még nem, a végigjáccás megmondta a választ. 😊

Qwerty4

Qwerty4
A Life or Death (9.) pálya után kb. mennyi van még hátra? 😄
Járok legalább a felénél?

Qwerty4

DarkSector
THX neked is....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Ne keveredj közéjük, van pc-és topicja is itt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Nem gáz..fõ hogy szóltál legalább..
Más még ennyire sem képes...<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bulba
Uhh vazz most látom tényleg
bocsi afigyelmetlenségért. 😞

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

DarkSector
Bakker ezt tudom má melyik!
Ez a konzolosok topicja.

DarkSector
THX
Na én ezt kerestem, de se blacksite-ra, se area 51-re nem adta ki a keresõ ezt a topic-ot....
Na mindegy...
Csõ...

bulba
Ez nem az az area 51 amire itt sokan gondolnak.
A legújabbnak (ami hamarosan jelenik meg) itt van a topicja

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

DarkSector
Jó lenne nevet változtatni a topicnak..
Amúgy meg PC-s demo nem lesz?

A gépigényérõl már tudni valamit?
jöjjön máááááááááááááááááááááááááár!!!!!!!!!444

yesss
hello ki jáccikneten??? jó lenne végre magyarokkal is jáccani...😊

TRAINER -> itt
Ha valaki tud cheatet az area 51 hez akkor írjon elõre is köszönöm. Ugyanis az áram generátornál kampec<#help><#falbav><#violent>

grebber
A Blacksite: Area 51 október 26-án (Európa) és november 5-én (Amerika) érkezik.

Akkor mégse szeptember!

Next PC upgrade: 2022

grebber
grebber

grebber
"A Midway megerõsítette, hogy szeptember 14-én jelenik meg a Blacksite: Area 51. "

Info: Hardwired

grebber

grebber

grebber
Nekem mindegyik lejött 120k-val. Tömör alienhent van bennük 😄

berlinboy6329
Rohadt lassan jön. :/

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
grebber

Hello!
Most tettem fel a játékot, de nem tudom rendesen irányítani az egeret. Ahogy mozgatnám men "csúszik" a célkereszt hanem ugrik. Valami nem kóser! Mitõl lehet ez?
ASUS x1950pro video

ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb

Tatyla
videót most néztem róla tuti állat game lesz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Ez valami nagyon nagy game lesz!!!<#worship>

grebber
Majd holnap csekkolom minden anyag érdekel!

Oldal 1 / 13Következő →