Megválhat mobilrészlegétől a Siemens
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokiából épp elég van a környezetemben, hasonlóan jó, de szebb teló pedig van dögivel.. akár siemens, akár bármi más.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
A kijelzõ elött nincs semmi védelem, fólia vagy valami vagy bármi. Ha megsérült akkor kijelzõ csere 1bõl.
Az akku 1 év és sanyi.
A menüje eléggé birka. <#csodalk>#csodalk>
Ne nézzél, élvezzél!!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
xar <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Hülyeségeket én is tudok írni.<#bee1>#bee1> Talán kicsit több, ühm, értelmiségiességet.<#hawaii>#hawaii>
Nekem több mint két éve megy már egy C55 megbízhatóan.
Nokia az telefon, s nekem ne mond h a 6630 egy csicsa teelfon. Mert az egy kettQ gusztustalan szinezésq Siemens az tényleg szar
http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala
Ilyen híreket (#1) nokiáról, ericssonról, lg rõl, panasonicról, motorolaról, meg mindenféle más mobilról is hallottam már.
Én személy szerint sajnálnám, bár ha tényleg LG lesz, visszatérek majd az ericssonhoz.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Hosszan birja az akku is (fél használat után)kb. 4-5 nap!
Jók a szinei.
Nekem bejött!
Egyébként miért nem fuzionálnak?
Amúgy is létezik olyan hogy Fujitsu-Simens!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
vége az olcsó nép telefonoknak bee bee bee elõfizetéssel 😄
http://www.lohere.net - a MagyarChan
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!