43
-
Xela44 #43 Hali! Nem tudja valaki, hogy honnan és mennyiért lehet UV festéket (remélem így hívják) beszerezni? (amit lehet bőrre is kenni),
ilyen cucc van a BEP egyik klipjében is, olyan 2:50-en után veszik elő:
http://www.youtube.com/watch?v=f_2rrxONlLo&feature=fvst
nagyon bejön a gondolat, hogy így kéne bulizni, nem egy rossz party kellék sztem :D -
#42 csak szerencsétlen :D -
#41 Te valami látnok lehetsz -
#40 prézli törölgeti a hozzászolásokat -
#39 UP!
Ezek jóak! Elkészülsz valavelevalaha? -
#38 végülis... -
#37 pff...te kis maximalista.... -
#36 küldhetnél egy bemutatót... mégis. -
Shadow_THH #35 ezek már mozognak, és aközben nyomtam egy printscreent.
Szal filmet tudok belőle csinálni :)
még elküldéshez ki kell találnom egy módot ehh -
#34 az a gáz hogy én szerdáig nem tudok beszélni a főnökkel... akkor szerdáig tedd félre, csináld a többit. Ha szerdán szólok, és nem sok a feladat, szerintem be tudod fejezni ! -
Shadow_THH #33 igen béta.
azért nem csináltam tovább, mert mondtad hogy lehet hogy elmarad, és van más munkám is. De ha kell akkor még be tudom fejezni -
#32 ez még béta ? -
Shadow_THH #31 Kicsit torzult a kép a tömörités, stb miatt
meg vagy vele elégedve? :) -
#30 jaja, csak pénteken pardéj, gépet szerezni kellm, amin futtatjuk a progit ! -
Shadow_THH #29 kész vagyok nagyjából -
#28 mit sikerült alkotni? -
Shadow_THH #27 privi, de most le kell lépnem egy bő órára! -
#26 tőlem aztán... :D
szóval tudnál segíteni ?! vmi contact ? -
Shadow_THH #25 ha meghivsz akkor igen :D -
#24 sorry, nem vagyok flash-programmer :\
idő az lenne, csak mire belejönnék a témába... can u help me ? :DDD -
#23 mienekre gondolsz... van egy rakás 4k-s demóm, régi c64-es időkből, de ide komolyabb cucc kell... nem scene party lesz ! -
#22 semmi sajnos, mindenre kerestem, ésvégül nyitottam ezt a topicot is :) -
Shadow_THH #21 én azt ajánlom, hogyha nem találsz hozzá rendes progit akkor válaszd a nehezebb de olcsóbb utat :)
Csinálj Flash videókat, amiket mondjuk a billentyükkel vezérelhetsz, hogy mikor milyen képre menjen (pl az egeret elrejted, full screenre teszed a flasht, megjegyzed, hogy ha megnyomod pl az x-et akkor első fajta kép, ha a kettest akkor gyorsít az 'ütemen' stb). Flashbe filmet is be tudsz vágni, és kicsit interaktívvá is teheted. Valamint ha átkonvertálod exe-vé akkor fut minden gépen és nem kell más progi (csak vigyázz, hogy a nagy felbontás miatt ne szaggasson) -
#20 Van egy csomo elektronikus zenei dvd, amin rengeteg temaba vago video van...szerintem erdemes bemenned egy szakboltba, nagyobb lemezboltba. -
#19 intro, demo... -
#18 Nekem van 2 VJ ismerősöm. Az egyik a Resolume nevű programmal dolgozik, és az oldalukon asszem vannak videók is hozzá. A másik meg főleg falshekkel dolgozik, az is jól nézhet ki... -
#17 szeva rég jártál az Eger topic-ban -
neuro #16 Hmm az a baj, hogy a Cinetrip éppen nem működik, ezért aztán még azt sem tudom javasolni, hogy küldj nekik emialt és kérj tőlük anyagot... Guglizz rá a vj, download és film szavakra.
-
#15 nincs FilmMúzeum csatornánk :\ -
#14 na re
de letölthető verziója nincs a cinetrip-nek ?
annyira nem kéne profi cuccra gondolni, csak vmi video menjen a party alatt... -
#13 sörön kívül jöhet :D) -
#12 a második party kiegészítő pedig 2 karton dobozos sör(15-18 fő esetén)
+4 üveg vodkalikőr, meg egy üveg Jager :DDDDDDD -
#11 első számú party kiegészítőnek talán 10-15 jól öltözött lányt ajánlanék -
blackgamer #10 mi Tetves és Dugó-ékat szoktuk nézni party-kon :) -
neuro #9 Itt is van:
Január 21. Film Múzeum
23:01 Cinetrip
látványtévé (2003)
www.filmmuzeum.hu -
neuro #8 A partik alatt a vetítést vj-k csinálják. Általában két videóval és keverővel ügyködnek. Menet közben, a zenéhez illő képeket vágnak be a kazettákról vagy a számítógépről.
Ilyesmi filmeket régen adott a Film Múzeum esténként (Cinetrip-es felvételek). Nézd meg, hátha van még ilyen műsoruk, amit feltudsz venni videóra. -
#7 joh, most ezt fontos, némi komolyságot :D -
#6 ööö
felveszed videóra a winampos szar képet :D -
#5 sajna nem megoldható, persze ez lenne a legegyszerűbb, de nem winamppal nyomják a zenét :D -
#4 winamp visual studio?