210
IQ teszt a http://www.iqtest.dk/main.swf címen
  • Lacee
    126 lett, de a harmincvalahányadiknál aránytalanul nehéz lett az egész, onnantól tippelnem kellett majdnem mindre... a többi viszont hamar jött, maradt is vagy 20 percem :)
  • Dono
    145, elég durva vót vazze
  • kz
    dede, csak éppen 1000 dógom van...
  • drdoktor
    Látom már te sem olvasod...
  • drdoktor
    Elment, de csak azért, mert a tiéd a topic, én meg csak így beleírtam... Majd írd meg, hogy tetszett-e... Szerintem egyébként más nem is olvassa a topikodat rajtam kívül, úgy hogy akár kirakhattam volna ide is a kódot

iq teszt nyelvtanulóknak
    KZ kedvéért:
    Nyelvérzék-teszt
  • kz
    küldheted itt privát üzenetként.
  • drdoktor
    Kedves KZ!
    Hát lóvét azt nem ígérhetek (sajna az SMS szolgáltató, a mobiltársaságok meg az APEH amúgy is lenyúlják a nagy részét, meg a domain, meg a tárhely, meg a munka ami benne van, stb.), de majd küldök neked egy kódot,
    amivel kitöltheted a nyelvérzék-tesztet még mielőtt bezár az oldalunk.
    Írd meg az email címed az [email protected] címre.
    Bocs, de most mennem kell, majd holnap még visszanézek.
    Ciao
  • kz
    Csak majd ne felejtsd el utalni a lóvét, amiér ezzel az álvitával népszerűsítettük az oldalt!
  • drdoktor
    Én is értem az álláspontodat, és még egyet is értek vele!
    De a legfontosabb, hogy jót beszélgettünk.
    Szia,
    drdoktor
  • kz
    Sajnálom, hogy nem sikerült közelíteni az álláspontjainkat, de én már úgy látom, hogy ez már nem is fog megtörténni.
    Értem az álláspontodat, de nem értek egyet vele.
    Igazából azt gondolom, hogy ez egy remek marketingfogás, amit ha én találtam volna ki, büszke lennék magamra.
  • drdoktor
    Bár nem szeretem ismételni magam: "vannak, akiknek semmit nem mond az, hogy nyelvérzékteszt , és ezért valami ismertebb fogalomhoz kell hasonlítani a dolgot, hogy el tudják képzelni." A nyelvérzékteszt abban hasonlít az IQ tesztekhez, hogy szintén egyfajta szellemi képességet mér, és hasonló pszichometriai módszerekkel állítják össze, mint az IQ teszteket. A NyelvZseni oldalon található teszt például egyfajta induktív gondolkodási képességet (szabályok leszűrésének képessége valamilyen megadott minta alapján) mér, egy mesterséges nyelvet használva. Ebben hasonlít egy kicsit a jól ismert Raven teszthez, amikor 8 ábra megtekintése után ki kell választanod, hogy melyik lesz a 9. ábra. Az "IQ teszt nyelvtanulóknak" amolyan segítség, hogy akinek fogalma sincs, hogy mi fán terem egy nyelvérzékteszt, és nem is olvassa el a cikket, annak is legyen valami elképzelése róla. A nyelvérzék egyébként része például John B. Carroll (1993, Human Cognitive Abilities /emberi kognitív képességek/) igen jelentős hierarchikus intelligencia-modelljének is.
    Egyébként rekordot döntöttél, mert 12 perc alatt még senkinek sem sikerült elolvasnia a cikket, amit ajánlottam . Remélem elég kimerítő választ írtam. Ha érdekel valami írjál még nyugodtan...
    Nyelvérzék-teszt
  • kz
    Ebben a cikkben az "IQ", és az "inteligencia" szavak NEM szerepelnek.
    Szóval, továbbra sem értem.
  • drdoktor
    Köszönöm a gratulációt! Teljesen igazad van. Ugyanakkor vannak, akiknek semmit nem mond az, hogy nyelvérzékteszt , és ezért valami ismertebb fogalomhoz kell hasonlítani a dolgot, hogy el tudják képzelni.
    Az oldalon egyébként van egy cikk, amiben teljesen szabatos leírást kapsz arról, hogy mi ez az egész.
    . PDF dokumentum, a cikk a 34. oldalon kezdődik.

• kz
    Megnéztem és ezt olvastam:
    "A nyelvérzékteszt olyan, mint egy IQ teszt, de kimondottan nyelvtanulók számára készül."
    Vagyis ez egy nyelvérzékteszt, ami kimondottan nyelvtanulók számára készült.
    Így aztán simán nevezhető "IQ teszt nyelvtanulóknak"-nak.
    Hát.... Gratulálok!
  • drdoktor
    Kedves kz!
    A NYELVZSENI oldalon egy nyelvérzéktesztet tölthetsz ki. Nézd végig az iq teszt és a support oldalakat.
    Üdv,
    drdoktor
  • drdoktor
    400Ft+áfa=500Ft
    Szerencsére nyelvzseni és nem matekzseni
  • kz
    írnál róla tájékoztatót?
    nekem nem világos, hogy mi t jelent az, hogy "IQ teszt nyelvtanulóknak"
  • Esrohnoil
    Ezért aztán nem fogok 600 Ft-t fizetni...
  • drdoktor

IQ teszt nyelvtanulóknak:
    http://www.nyelvzseni.hu
    Sok szeretettel várunk mindenkit!
  • kz
    Ha jó a feladvány, akkor nem így van.
  • Tetsuo
    Az IQtesztekben az a rosz (szerintem) hogy a vizuális logikai feladatok legtöbbjének (főleg ha nehezebb akar lenni) több megoldása van, de "ők" csak 1et fogadnak L..
  • FtranX
    akkor úgy látszik nem vagyok egyedül. :)

de ez rám nagyon is illik:
    "A hozzád hasonló emberekből általában hiányzik az a belső indíttatás, amely a cél eléréséhez szükséges. Azok az emberek, akik nem célorientáltak és motivációs szintjük is alacsony, nem hívei a kezdeményezésnek. Számukra nehézséget jelent az akadályok leküzdése. Általában hiányzik belőlük az önfegyelem, és olykor életüket is céltalanul élik. Az ilyen hozzáállás persze a siker korlátja."
  • QuippeR
    enyém is rosszabb lett.

"Ennél fogva egy kissé szűk látókörűek és maradiak is. Amikor mások tőlük eltérő módon viselkednek, azt egyszerűen képtelenek felfogni."
    lehet, hogy ez is alacsony érzelmi intelligenciáról tesz tanúbizonyságot, de ezzel megbántottak. pont a tesztértékelés szerint jó az önismeretem, és _én nem vagyok ilyen_.
  • FtranX
    Itt van egy halom angol nyelvű teszt.
  • FtranX
  • flashX
    Enyém rosszabb lett!
  • Aaron Hallam #24
    126, de a végére már nagyon untam a dolgot
  • FtranX
    megcsináltam Dzsini által adott oldalon az EQ tesztet:

Összesített eredmény (95);
    Viselkedési oldal (96);
    Ismereti oldal (91);

Érzelmi önismeret (mag ÉIQ) Eredményed = 105
    Célorientáltság és motiváció Eredményed = 94
    Érzelmek kifejezése Eredményed = 92
    Társadalomismeret és empátia Eredményed = 70

A magyarázatban sajnos rengeteg igazság van...
  • BaLeeX
    107. :)

De végén már csak bökködtem, mert melóhelyen vagyok aztán sietni kellett. :) Ha kihasználom az időt szerintem akkor sem lett volna mondjuk 115-120-nál több, mert a végétől már én is fontam a hajamat. :D
  • FtranX
    134

Hú ez megizzasztott! Az utolsó pár kérdésnél már csak tippeltem :)
  • Vlala #20
    ma még meló, holnap kitöltöm... ha nem zárjátok a témát :-)
  • Esrohnoil
    Inkább annyi lenne a max. is, mert ahogy haladsz előre, úgy nehezedik elvileg.
  • kz
    Úgy értem nen a teszt eredménye határozza meg az IQ-dat, hanem (jó esetben) fordítva.
  • Sephi
    Kb a 34-edik kersedtol lett hirtelen nehez...
  • Taranov
    Mert ha 15 kérdés alatt 91, akkor szerinted 39 kérdés alatt is annyi lenne?
  • kz
    emiatt
  • Cat #14
    jó kifogás
  • Taranov
    Ez nagyon nehéz és átláthatatlan, meg se csináltam. 15. kérdésig jutottam el, ott meguntam és 91 az IQ-m emiatt :)
  • Esrohnoil
    eléggé :D
  • Sephi
    151

Jezusom eleg ize volt :(