Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

ACER Aspire 5738ZG
És most felébredek,és belelóg a kezem a bilibe!<#idiota>#idiota>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Reméljük a Most Wantedban lesz majd belsõ nézet is...
De hát mindenkinek más tetszik!😄
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az U és U2 teljesen ás már, szinte az nfs -t le is lehetne venni róla. de most a MW nagyon jól ötvözni látszik a ké stílust!!! ahogy lassítva átcsúszik a kamion alatt, de ahogy az 'üres' dõlt autópáylán az igen egy NFS 4 feeling!! ez nagyon hiányzot az U és U2-bõl!!! szal én bizakodóan várom
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
amúgy a videó nagyon nem dobott fel, tiszta underground, kivéve a vége, a halom zsernyák tetszett, de majd a gémben meglátjuk milyen szerepük lesz...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Next PC upgrade: 2022
Amúgy tökmindegy. Aki akar úgyis vesz vasat alá...
Nekem is kellene már...
Þór vígi þessi rúnar
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.