Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HELPer
máshol... 12e áfával nélkül

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

HELPer
X ne reklámozd magad és így kapsz manit... :-)

AlieN911
jhaa.. az nincs...:S

Honda - The Power of Dreams

k8bal
13ezer?!
annyit én soha nem fizetnék egy játékért se! Mégha a HL3-rol is van szó! Akkor se!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

M@TriX
háát ahhoz bazi sokkal többet kellene nyújtania, mint amit én leszûrtem az eddig kijött médiákból. Ugyan azt az engine húzzák tovább, szóval ennyiért elmehetnek a francba. kivéve persze ha mégis nagyot alkotnak (amit kétlek 😉)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ Skyline
így igaz,vagy a haver ingyen boltjába 😄

Zacsy
Elõrendelés a PC Dome-on
Need For Speed: Most Wanted

12990 Ft
Elõrendelés itt!

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

Sland
kár hogy samsung v200 hoz nincs semmi féle téma.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Zacsy
úgy tudom van ahhoz is témaszerkesztõ. de nem igazán küldöm nokiákba valszeg nem elképzelhetetlen néz utánna a neten

fernando torres
nokija 6600-ra nem tudsz

k8bal
Te is 160+áfás boltokba jársz?! <#eplus2><#hehe>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

DJ Bee18
hát jóhogy, ha már megvan, nem arról van szó, hogy végigtolod-e vagy nem, hanem hányszor. Pl. NFS4-et 3-4 szer végigtoltam 2 év alatt, ezt (UG1,2) meg 2 hónap altt egyszer, aztán elõ se vettem azóta

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

00 Blue 00
élne meg akart lenni<#worship>

00 Blue 00
Na mondjuk nem magunkra gondoltam,(leleményes Magyarokra<#ravasz1>), belõlem max a Rock Star élne, egyetlen eredeti gamém! De rajtunk kívül nagyon sokan megveszik!

DJ Skyline
az a 200,- amit én fektetek majd bele az nem lesz nagy nyereség nekik!<#hehe><#ravasz1><#vigyor1><#eplus2>

00 Blue 00
És bármennyire is fikázzátok a gaméket, ne felejtsétek el milliókat kaszálnak a gaméikból a játékgyártók, és nagyívbe leszarják a jónéhány önelégült kritikus véleményét, max enyhe mosoly fut át az arcukon!!!!

00 Blue 00
Na Látjátok mindegyikben van valami ami miatt sokan játszanak a gaméval, köztük én is, és nyíltan kimerem állítani, hogy itt az NFS forumokon megforduló emberkék, annak ellenére, hogy kijelentik mekora szar az underground, meg, hogy kiprobáltam, azt uninstal!! Kivétel nélkül végigtolták az undergroundokat!! <#papakacsint>

k8bal
ez igaz!
én csak a NFS:2,3,5,6-tal játszottam és azok télleg jobbak mint az Underground!
a UG-ban csak atuning jó! És a 2-ben pedig az hogy szabadság van!

DJ Bee18
hát épp azért szidjuk, mert tudjuk milyen, már megéltünk két részt. És ez az egész nem a Need for speed következõ része, hanem az Underground nevû arcade szutyi feltupírozott változata. Mert a Need for speedet hat részen keresztül más miatt szerettük meg. (igaz az is arcade volt) És hogyha az Underground mögött nem lett volna a Need for speed név, az egésznek negyed akkora sikere sem lett volna.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

k8bal
Jah! Nagyon zsírok!
viszont nem tudom miért szidja ott mindenki ezt a játékot!
Én addig nem mondok semmit amíg ki nem próbálom!
De én nagyon várom! És sztem tarolni fog... <#kacsint><#eljen>

Zacsy

Zacsy
nem lehet témát konvertálni mert más a forráskódja!

HELPer
nokiára nem tudsz?
Lehet témát konvertálni?

HELPer
nagyon jó!!! Gart!

Duddits
Infra? <#wink>

Jó lett! Majd ha meglesz a W800-a, rápakolom.

AlieN911
K700i re is jo nem? elvileg jha😊 csak nincs cable:S

Honda - The Power of Dreams

Zacsy
nem!
Csak SE-re

DJ Skyline
még jó hogy 3510i-m van!😊 😞

motorola V80-as ra nemtudsz csinálni?

Sland
kurva jók .csak kár hogy nem sony ericssonom van...:-(

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Zacsy
Ma reggel csináltam egy NFSMW-os Témát Sony Ericsson T610 és Z600 Készülékre, próbáljátok ki!

Letöltés

MikX
Mondjuk ez szubjektív, de én "modern Musclecarnak" mondtam, nem is akarom hasonlítani a Nagy öreg tesóikhoz4

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
<#eljen><#eljen> Nekem is teccik, de csak az R/T!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

M@TriX
sztem sem, elég áramvonalasnak tûnik, mondjuk olyan Pontiac GTO-nak tûnik...
vagy hasonló karakterû

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gercse
és a kedvenc kocsim is : DODGE CHALLENGER

DJ Skyline
szvsz az minden csak nem mászkl' kár'...muscle car a dodge charger,boss mustang,sevi' camaro,stb stb...😊

Bercy
hat szerintem az uj GTO-t nem lehet muscle carnak nevezni de ez szubjektiv velemeny.

itt egy spoiler nelkuli valtozat, igaz ez egy Holden Monaro
MikX
Igen, Modern Muscle car, mint pl az új Charger...

De látszik a képen, hogy nincs hátsó szárnya, tehát ez is kilõve sztem, meg mint írtam, szvsz olyan lambós beütése van!

Bercy
miert az egy muscle car amit belinkeltem???
MikX
NO!
Nincs rear spoiler!

Ha tippelnem kéne akkor Lambo Gallardo, v Murcie

Pyx
eclipse méjbi

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

MikX
Túl áramvonalas egy muslecarnak, sztem...

DJ Skyline
szerintem is az lesz...(persze korvett' <#idiota>)
😊)

Bercy
en pontiac GTO-ra tippelek
Duddits
<#bee1><#nyes>

DJ Skyline
szvsz az új corvette...de nem elég széles korvettnek'...annyi az esélyem rá kitalálni,minthogy most szombaton én nyerem az 5-s lottót,miközbe nem is lottózom...<#idiota>

Amse
#1119 (én már büntetnélek)

Amse
én az új mustangra tippelek csendesen

Vagy mégsem mert túl hoszú TT-nek

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Szerintem is Audi TT!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92