Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
annyit én soha nem fizetnék egy játékért se! Mégha a HL3-rol is van szó! Akkor se!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
én csak a NFS:2,3,5,6-tal játszottam és azok télleg jobbak mint az Underground!
a UG-ban csak atuning jó! És a 2-ben pedig az hogy szabadság van!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
viszont nem tudom miért szidja ott mindenki ezt a játékot!
Én addig nem mondok semmit amíg ki nem próbálom!
De én nagyon várom! És sztem tarolni fog... <#kacsint>#kacsint><#eljen>#eljen>
Lehet témát konvertálni?
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Letöltés
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
vagy hasonló karakterû
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
itt egy spoiler nelkuli valtozat, igaz ez egy Holden Monaro
De látszik a képen, hogy nincs hátsó szárnya, tehát ez is kilõve sztem, meg mint írtam, szvsz olyan lambós beütése van!
Nincs rear spoiler!
Ha tippelnem kéne akkor Lambo Gallardo, v Murcie
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92