Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
hosszu sztori.. amugy nem volt kulonosebb miertje. nem hajtott a tatar.. nem nyertun kidekint lottot vagy valami..csak kijottunk..
de mindenkeppen fogok es akarok is.. egy amcsi klanban vagyok..
????
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
1000bocs mindenkinek..😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
hát itt is sztem csak a régebbi van fönn,mer ezt még 22.én tették föl ide.....
az új demo ügye fake nek bizonyult....gs-esek lol ok..😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
2. õk is mondták, hogy a zsaru és utcai kocsik nem lesznek annyira kidolgozva (mint ahogy már megszokhattuk, megjegyzem 😊)
3. szerintem azért szépek 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
viszont a második képen a korvett az <#eljen>#eljen>
ugye lecc warezon???(no starforce..😊 )
<2005-09-28 @ 13:59 - sHadeS>2005-09-28 @ 13:59 - sHadeS> (kommentek: 3)
Egyenesen a kemencébõl érkezik mindenki számára a videó, amirõl hírt adhatok mostan. Need for Speed sorozat mindig is hatalmas népszerûségnek örvendett, úgyhogy már szinte bûntény lenne nem folytatni a szériát. Tudják ezt a fejlesztõk is, úgyhogy lázasan dolgoznak a Most Wanted epizódon. Persze ez azt jelenti, hogy nekik, ellenben velünk, mindig ott figyel a játék hol szebb, hol randább állapotban. Nekünk meg csak elszórtan jut pár morzsa. Mint például ez a vadiúj, másfél perces videó. Érdemes."
itt
Hat mar johetne a demo kiprobalnam hogy mit hoztak ki ebbol a jatekbol 😊
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Amúgy szar a játék, ne töltsétek, pedig tudok helyet, a haverom haverjának az anyjának megvan, jácccccik vele...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]