Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
ne kezd, létszi ne !

Evogordon
Na így jobb<#eljen>

sumi
a demo 219mega..már töttöm lefele ezerrel...

M@TriX
nyugi itt vagyok 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

UnknownAsshole
Kitépted? Az szép mutatvány lehetett. Idegességembe én nem betûket szemezek hanem inkább hozzá*aszom a falhoz!<#falbav> (lehet hogy õrültnek nézel de semmi sem tud jobban felidegesíteni mint amikor az utolsó körben az utolsó 10 méteren megelõz egy genya!<#boxer>)
DJ Skyline
én ilyenkor inkább az asztalba ütök!😊
persze megesett olyan is,hogy a billentyûbõl kitéptem 1-2 gombot!<#idiota>

UnknownAsshole
"Mielõtt belevágunk a net sikátoraiban fellelhetõ demoba, kössünk biztosítást a kontrollerre."

Hát az tuti hogy veszek egy 300Ft-os billentyût és azzal tolom mert sajnos egyet már elhasználtam NFSU2-be.<#email><#falbav>
fireball
hohó,elszabadultak a dolgok itt...😊😊
ír mindenki,mint az állat.....
vaze,már nov.elejére írják a demot??😞😞😞:
elmegyek ,és megütöm az ea-t...😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

TothLaci
Nem volt az karácsony, de DECEMBER ELEJE igen.
NFS Underground boltokban
!!! NFSU2 GOLD !!!

Mindegyik pont ekkor 😊
Duddits
Vazze! Ne már! Mi van itt?! <#idiota> Visszaolvastam 250 hszt... <#levele>

De viszont láttam a Lexus-os képeket! Az király! Kedvenc kocsim! <#eljen>

Eisenhower
egy valamit kifelejtettél^^ destruction derby féle red arena játékmódot <#mf2><#banplz><#nyes><#nyes><#taps>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

DJ Skyline
lesz ebbõl még karácsony is ha a full megjelenését nézzük!😞(
de ezt már megszoktuk az EAtól az U1 óta...azt is novemberben adták ki,a kettõt is akkor adták ki,és ezt is akörül fogják kiadni szvsz...aztán jövõ tavasszal bejelentik az új részt!😊)

TothLaci
PC DEMO sajnos csak NOVEMBER ELEJÉN érkezik a német NFS-Planet szerint :'(
WiZZaRD
itt van egy kis élménybeszámoló az xboxos demóról:
http://well.hardwired.hu/art.php?id=13

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Tibor
meg mellé 1 XBOX 360-at

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

modellmaker
legalább!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
akár!<#idiota>

Tibor
meg ajándékba adják az egészte nem?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

M@TriX
szépen összefoglaltad, gyorsan lefordítom és küldöm is az EA-nak 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

modellmaker
vedd ki a kezed a bilibõl! 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DEXTER92
Ez meg mi a fene? Legújabb NFS? Nem is hallottam róla!

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DJ Skyline
nekem elég lenne
-NFS Porsche Unleashed féle fizika
-index/elakadásjelzõ (mint a porsésban')
-fényszóró (sima,és reflektor)
-duda
-rendõrök(mint az NFS IV-ben helikopterrel)
-az összes(!!!) autó amik eddig szerepeltek az NFS sorozatban(kivéve a porsés rész autóit,kicsit porse' orientált lenne a játék😄 )
-az összes játék mód amik szerepeltek az NFS sorozatban(ismét kivétel a porsés factory driver)
-videók,technikai infók az autókról mint az elsõ részekben
-tuningolás mint az U2-ben(rendes wide body kitekkel és nem fiktívekkel...pl Bomex Supra kit,stb)
-változatos pályák,változatos helyszíneken mint a Mercedes Benz World Racingben
-belsõ nézet de normális mint azt megszoktuk az elsõ részekbõl
-idõjárás/napszak változtathatósága
-normális civil forgalom
-normális grafika
-na és persze törés😊
semmi újat nem mondtam,ezek már mind szerepeltek az NFS-ekben!😊

ez igaz lehet lenne 1-2 DVD,és vagy 3 év mire megcsinálnák,de inkább várok 3 évet egy ilyen játékra!😊 ez is egy szép álom marad,ideje felébredni!😊

FOXX supreme
már a törésse érdekel, csak jöjjön már ki egy játszaható demo

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

AlieN911
Én szerintem az volna egy nagyon jo lépés h. az eddigi NFS részeket összeolvasztanák 1 ééé 😄 szal volna minden.. drag drift.. tournament stb.. volna egy rohadt nagy város rendes szabályokkal meg minden extra cuccokkal.. igaz ez kb olyan 4-5 DVD volna de legalább élvezhetö és fantasztikus😄D
de ez sohanem lesz.. szal :SS
mostmá azé kiadhatnák a demot ... várunk.. még midnig:SS

Honda - The Power of Dreams

AlieN911
ehhh.. oda irtam utánna h. LOL 😄D csak vicc volt 😄

Honda - The Power of Dreams

Evogordon
Nekem mindegy lenne hogy a nissan-nak az lenne a neve hogy kocsi 06 😄 de legalább törne.

M@TriX
jaaaaj, az NFS-ben ugyan már ne keressünk már realisztikusságot.
attól igen messze vannak.

Evogordon
Csak lehet hogy akkor 2 évig csinálnák.

M@TriX
ööö, õk nem veszik meg 😊
csak nagyon "hasonló jármû" 😊
a nevük más lesz, de amúgy példának a konzolos cuccokat lehetne mondani, 100+ autó van pár játékban és egész szép törések. szóval nemigaz, hogy egy kiadó se tudnéá megvenni a nyamvadt jogokat.

k8bal
mindenkinek ezt mondja az EA hogy nem engedi a licenc de ez tuti kamu!
simán van annyi pénzük hogy megtudják vásárolni azt licencet!!

Pl a CrashDay-eseknek honnan van arra pénze hogy megvegyék a Nissan-tól a Skyline törésének engedélyezésést?!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

FOXX supreme
A törés, hát igen jó lenne ha volna, de nincs...ez már egy más téma, de szerintem ez nem azért van mert nem bírják megcsinálni, összedobnák azt hamar, hanem a gyártó nem engedélyezi hogy a termékét romokba lássa...

FOXX supreme
Én mindegyikkel játszottam kivéve a 4-es részt, én ezzel is fogok, nekem nagyon tetszik, mert eddig vagy az volt hogy exkluzív kocsik és semmi tunning, vagy az hogy japcsi-német gépek, és csak tunning, most pedig az teszik a legjobban hogy akkár még a magában is jónak számító lamborghinit is átépítem, tunningolom kedvem szerint...de ez az én véleményem...

PxE
Ha realisztikus akor miért nem törik az auto!

ATI POWER!!!!!!!!!

HELPer
Befújta õket a szél vagy az autó hozzta magával - nagyon nem jó, mikor a galamb rá pottyant egy szépet... az autóra - "ez a játék már nagyon realisztikus és plusz még mosodába is el lehet vinni"... - ott van nagyon <#nyes>

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

TothLaci
Nekem anno, amikor megkaptam az elsõ gépem (amivel az Underground2 is megy), csak Need For Speed III. volt a boltok polcain. Nagyon élvezetesnek találtam a játékot, mivel jó volt a hangulata, a grafikája, és természetesen sok, de annál is mégtöbb rejtett autót lehetett belõle elõhívni.

Miután megjelent a NFS: Porsche 2000, azzal játszottam szinte két évig. Motor City Online-rõl biztos hallhattatok, na az lett volna a NFS 6, csak megbukott. Hot Pursuit 2-vel jó volt játszani, tetszet is a grafikája, de még túl egyszerû volt. Mindig szinte ugyanazok a versenyek, stb. Underground 1-et nagyon vártam, mivel utánanéztem, milyen is lesz a játék. A kocsi tuningolás nagyon tetszik, csak már nagyon unom, hogy ott mindig éjszaka van. Ezzel a résszel már meg is szûnt a Need For Speed, én úgy gondolom. Ezt nem kell sértésnek venni, csak a hangulata, és legfõképpen versenyek megváltoztak, és ezt már egy teljesen újfajta NFS-nek is tekinthetjük...
MikX
Gondoltam...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

TothLaci
De MAJD kiadják... Türelem!
MikX
Úristen!
Még nincs demo?
Mondom benézek ide, régen voltam, hátha van vmi...

SOHA NEM ADJÁK EZT KI!
Énmondom...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
én sem,engem is érdekel a Moszt' Vantid',de 2005-ben ne legyen már 7 szög alakú a fa,miközben az autó amivel meg megyek az meg tip-top...

fireball
nekem bejöttek eddig az nfs részek,és ezzel is sokat fogok tolni,én nem vok ien,h nemjó az út,már szar,kicsit bugos,engem nemérdekel,és tom élvezni
nfs rulllz!!!

Sland
...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
ezek voltak a változtatások:

NFS SE: új autók pályák,az NFS-re ráépítve vagy mi(akkor még kicsi voltam,nem nagyon emlékszem😊

NFS II: új autók,pályák,játékmódok...kivették a rendõröket

NFS II SE: errõl nem tudok semmit,nem játszottam vele

NFS III Hot Pursuit: új autók,pályák,játékmódok,ismét rendõrök amik sokkal jobbak lettek,napszak/idõjárás állítása,fényszóró

NFS IV High Stakes: új autók,pályák,játékmódok(pl karrier mód),és ami a legfontosabb TÖRÉS,autó tuningolása(asszem a 3ban nem volt csak minimálisan de nem optikai),saját zene CD lejátszása!!!

NFS V Porsche Unleashed: névbõl ítélve csak Porsék', új pályák,játékmódok,rendõr nincs,de kódot ha beírja az ember,akkor van...index,elakadásjelzõ

NFS VI HP2: új autók,pályák,rendõrhelikopter,gagyibb törés

NFS VII Undergránd': tuning,új környezet,tul.képp minden új kivéve azt,hogy nincs rendõr,se törés(csak minimálisan),nincs fényszóró kapcsolhatósága,se duda

NFS VIII U2: ugyanez csak más környezetben,pár új autó,játékmód,tuningcucc

NFS IX MW: az eddigi meglátásaim,észrevételeim alapján új autók,új környezet,1-2 új tuning cucc,talán játék mód,rendõrök

a Porsés' részig láthatóan minden jól ment...még ha némely' részben minimálisan is,de olyan újítások kerültek bele amitõl teljesen jó játékot kapott az ember, nem unta meg 2 hét alatt mint az underground sorozatot

modellmaker
A többi rész között nem volt nagy ugrás a feljõdésben? (azért kérdezem mert én egyáltalán nem ismerem azokat a részeket)

DJ Skyline
nem tudom valahogy nem érzem az újdonságot mint régen...Porsés' részig megvolt az érzés minden résznél...a HP2 óta nem nagyon...ott elkezdték lebutítani a játékot...Undergroundban voltak újdonságok,csak nem túl jók,vagyis inkább a megvalósításuk volt tré...U2 no comment...ha így haladunk az MW sem lesz egy nagy cucc...sajnálom,hogy eddig csak negatív jellegû kritikákat mondtam,de egyszerûen nem jön át a képeken,videókon az az érzés mint régen,amikor megláttam egy új NFS részt...akkor azt mondtam ez igen ez f@sza lesz...most meg azt mondom,hogy jó jó de nem biztos,hogy annyit fogok vele játszani mint mondjuk a Porsés' résszel...azt vagy végig vittem 4x és nem volt uncsi még 4x-re sem...az undergroundokat végig vittem 1x,tuningolgattam még utánna egy kicsit és delete...és épp azért tûnik uncsinak az underground mert kötött...hiába járható be xy terület akkor is kötött,mert csak 1 városban vagy,amit pár nap alatt kívülrõl fújsz,hogy mi hol van...persze ez mind saját vélemény!😊

Sland
én a blek edéjsönre mászok rá gyorsan a boltba....

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

fireball
de hát ez 1 sorozat,nem azér kell megvenni,mer tejjesen más,mint az elõzõ részek....a sims sorozat is uyganaz,csak felturbózva,és mégis veszik,mint az állat

fireball
warez.....lehet még hamrabb fönn lecc,mint a boltok polcain,de mindenesetre nem 13k ért,hanem ingyen..😊

DJ Skyline
itt se lesz több,sõt amit eddig láttam nem is újítás az NFS MW-ben,hanem inkább újra berakták a dolgokat...
pl:
nappali verseny
rendõrök

mást nem is találtam!😊 csak annyi,hogy lesz még egy pár új kocsi,1-2 új tuning cucc,talán 1-2 játék mód,és kész...ja meg új környezet...😊))

scorpeeon
az Underground 2 is ennyi volt, ott meg nem volt annyi újitás, mint itt. de tényleg drága... nem mintha megfordult volna a fejemben h megveszem 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

DJ Skyline
lehet hogy már volt,de

NFS Most Wanted - PC DVD
(várható: 11.25., 12 990 Ft)
cd galaxisról az infó...nekem leginkább az ár nem tetszik...13K egy ilyen játékért nagyon sok szvsz...