Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
persze megesett olyan is,hogy a billentyûbõl kitéptem 1-2 gombot!<#idiota>#idiota>
Hát az tuti hogy veszek egy 300Ft-os billentyût és azzal tolom mert sajnos egyet már elhasználtam NFSU2-be.<#email>#email><#falbav>#falbav>
ír mindenki,mint az állat.....
vaze,már nov.elejére írják a demot??😞😞😞:
elmegyek ,és megütöm az ea-t...😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
NFS Underground boltokban
!!! NFSU2 GOLD !!!
Mindegyik pont ekkor 😊
De viszont láttam a Lexus-os képeket! Az király! Kedvenc kocsim! <#eljen>#eljen>
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
de ezt már megszoktuk az EAtól az U1 óta...azt is novemberben adták ki,a kettõt is akkor adták ki,és ezt is akörül fogják kiadni szvsz...aztán jövõ tavasszal bejelentik az új részt!😊)
http://well.hardwired.hu/art.php?id=13
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
-NFS Porsche Unleashed féle fizika
-index/elakadásjelzõ (mint a porsésban')
-fényszóró (sima,és reflektor)
-duda
-rendõrök(mint az NFS IV-ben helikopterrel)
-az összes(!!!) autó amik eddig szerepeltek az NFS sorozatban(kivéve a porsés rész autóit,kicsit porse' orientált lenne a játék😄 )
-az összes játék mód amik szerepeltek az NFS sorozatban(ismét kivétel a porsés factory driver)
-videók,technikai infók az autókról mint az elsõ részekben
-tuningolás mint az U2-ben(rendes wide body kitekkel és nem fiktívekkel...pl Bomex Supra kit,stb)
-változatos pályák,változatos helyszíneken mint a Mercedes Benz World Racingben
-belsõ nézet de normális mint azt megszoktuk az elsõ részekbõl
-idõjárás/napszak változtathatósága
-normális civil forgalom
-normális grafika
-na és persze törés😊
semmi újat nem mondtam,ezek már mind szerepeltek az NFS-ekben!😊
ez igaz lehet lenne 1-2 DVD,és vagy 3 év mire megcsinálnák,de inkább várok 3 évet egy ilyen játékra!😊 ez is egy szép álom marad,ideje felébredni!😊
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
de ez sohanem lesz.. szal :SS
mostmá azé kiadhatnák a demot ... várunk.. még midnig:SS
Honda - The Power of Dreams
attól igen messze vannak.
csak nagyon "hasonló jármû" 😊
a nevük más lesz, de amúgy példának a konzolos cuccokat lehetne mondani, 100+ autó van pár játékban és egész szép törések. szóval nemigaz, hogy egy kiadó se tudnéá megvenni a nyamvadt jogokat.
simán van annyi pénzük hogy megtudják vásárolni azt licencet!!
Pl a CrashDay-eseknek honnan van arra pénze hogy megvegyék a Nissan-tól a Skyline törésének engedélyezésést?!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Miután megjelent a NFS: Porsche 2000, azzal játszottam szinte két évig. Motor City Online-rõl biztos hallhattatok, na az lett volna a NFS 6, csak megbukott. Hot Pursuit 2-vel jó volt játszani, tetszet is a grafikája, de még túl egyszerû volt. Mindig szinte ugyanazok a versenyek, stb. Underground 1-et nagyon vártam, mivel utánanéztem, milyen is lesz a játék. A kocsi tuningolás nagyon tetszik, csak már nagyon unom, hogy ott mindig éjszaka van. Ezzel a résszel már meg is szûnt a Need For Speed, én úgy gondolom. Ezt nem kell sértésnek venni, csak a hangulata, és legfõképpen versenyek megváltoztak, és ezt már egy teljesen újfajta NFS-nek is tekinthetjük...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Még nincs demo?
Mondom benézek ide, régen voltam, hátha van vmi...
SOHA NEM ADJÁK EZT KI!
Énmondom...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
nfs rulllz!!!
NFS SE: új autók pályák,az NFS-re ráépítve vagy mi(akkor még kicsi voltam,nem nagyon emlékszem😊
NFS II: új autók,pályák,játékmódok...kivették a rendõröket
NFS II SE: errõl nem tudok semmit,nem játszottam vele
NFS III Hot Pursuit: új autók,pályák,játékmódok,ismét rendõrök amik sokkal jobbak lettek,napszak/idõjárás állítása,fényszóró
NFS IV High Stakes: új autók,pályák,játékmódok(pl karrier mód),és ami a legfontosabb TÖRÉS,autó tuningolása(asszem a 3ban nem volt csak minimálisan de nem optikai),saját zene CD lejátszása!!!
NFS V Porsche Unleashed: névbõl ítélve csak Porsék', új pályák,játékmódok,rendõr nincs,de kódot ha beírja az ember,akkor van...index,elakadásjelzõ
NFS VI HP2: új autók,pályák,rendõrhelikopter,gagyibb törés
NFS VII Undergránd': tuning,új környezet,tul.képp minden új kivéve azt,hogy nincs rendõr,se törés(csak minimálisan),nincs fényszóró kapcsolhatósága,se duda
NFS VIII U2: ugyanez csak más környezetben,pár új autó,játékmód,tuningcucc
NFS IX MW: az eddigi meglátásaim,észrevételeim alapján új autók,új környezet,1-2 új tuning cucc,talán játék mód,rendõrök
a Porsés' részig láthatóan minden jól ment...még ha némely' részben minimálisan is,de olyan újítások kerültek bele amitõl teljesen jó játékot kapott az ember, nem unta meg 2 hét alatt mint az underground sorozatot
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
pl:
nappali verseny
rendõrök
mást nem is találtam!😊 csak annyi,hogy lesz még egy pár új kocsi,1-2 új tuning cucc,talán 1-2 játék mód,és kész...ja meg új környezet...😊))
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP