Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NEED FOR SPEED: MOST WANTED - X05 #1
(Movie - 61,73M😎
NEED FOR SPEED: MOST WANTED - X05 #2
(Movie - 104,65M😎
/by gamestar
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(ilyesmit se láttam)
1024*768
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Minden csak nézőpont kérdése.
en teljeseggel megelegedtem volna csak egzotikus autokkal.. es az ilyen szaros m bmw-k helyett ott allhatnanak a koenigseggek meg az slr ek meg a zondak es a tobbi..
Minden csak nézőpont kérdése.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Az nem szar a Play st 2 a szar mert azon a nfs ung2 olyan hogy ha ulmész a városon akkor töltödik mármint, mész az uton egyszer csak megál és töltödik és elidnul
szal, gépen sokkal, jobb, és amit láttam rola, képeket trailereket, nem bizoynitotta hogy szar lenne!
Szal ne irj ilyeneket oks?
Amugy csak ennyi bajom van a mostwantednél hogy nem lehet benne éjszaka versenyezni!!!!!
Néztem tegnap reptéren angol PS2 magokat de nem lattam egyik dvd mellekleten sem...
akkor én leírom, hogy én töröm fel!
Ezt is elhiszed?
LOL
Ennyivel a megjelenés elõtt ne is számíts rá!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
-Ja, és nem adom oda FOXX supreme-nak <#nevetes1>#nevetes1>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
smiley áradat <#banplz>#banplz>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]