Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri15
ejjde rondák :@

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Istencsászár
Az Xboxyde honlapra felkerült kettõ, sajnos hang nélküli felvétel a hamarosan megjelenõ legújabb Need for Speed-rõl. Az ingém szeleteket az idei X05 kiállításon rögzítették, ami természetesen azt jelenti, hogy ezek nem is a PC-s verzióból származnak. Mindazonáltal szerintem feltétlenül érdemes meglesni, mert, ha nem is teljesen adja vissza a pécés fílinget, tuti, hogy jó nyálcsorgató 😊

NEED FOR SPEED: MOST WANTED - X05 #1
(Movie - 61,73M😎

NEED FOR SPEED: MOST WANTED - X05 #2
(Movie - 104,65M😎

/by gamestar

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Skyline
<#levele><#levele><#levele>
sorry de nem támogatom...

geri15
it íz <#vigyor>

fireball
F A Q!!!!

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

alberto 15
mikó jön a demó?

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

CSOCSO
ja. tixta hulye vagyok, mi???
Nem3sis
Ezt meg most unatkoztam össze:
(ilyesmit se láttam)
1024*768

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Minden csak nézőpont kérdése.

Pyx
koenigsegg & zonda, bmw helyett? nanemá' 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CSOCSO
nah most ekkor anagy szam ez a szaros m power???
en teljeseggel megelegedtem volna csak egzotikus autokkal.. es az ilyen szaros m bmw-k helyett ott allhatnanak a koenigseggek meg az slr ek meg a zondak es a tobbi..
Nem3sis
Én még nem láttam itt ezt:
1024*768

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Minden csak nézőpont kérdése.

CSOCSO
hat ezen csak annyi a fake hogy a skoda meg van dotnve..amugy a lambo eloz jobbrol
bertino
na igen...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kit--Kat
FAKE de csúnyán

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

geri15
új screenshot 😄D

humorosaranyosban találtam 😊

fireball
mer mien elérésed van??h 2óra alatt lekapod a cuccot?

bertino
igazi Photoshopos munka <#idiota>

FOXX supreme
nagyon szép lett a cd borító...le a kalappal<#worship>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
Majd meglátjuk hogy ide adod vagy nem...ezért a game-ért akár piszkos trükköket is bevetek...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#idiota>

fireball
így kezte:te buzi thomm....akkor szted kinek írta?

SASboy
ezt kinek írtad?

nice legs. what time to open?

te buzi thomm miért veszed el midnekinek a kevét, mi?????????
Az nem szar a Play st 2 a szar mert azon a nfs ung2 olyan hogy ha ulmész a városon akkor töltödik mármint, mész az uton egyszer csak megál és töltödik és elidnul
szal, gépen sokkal, jobb, és amit láttam rola, képeket trailereket, nem bizoynitotta hogy szar lenne!
Szal ne irj ilyeneket oks?
Amugy csak ennyi bajom van a mostwantednél hogy nem lehet benne éjszaka versenyezni!!!!!

balcooo
Melyik ps2es magazinhoz adnak olyan CD-t? Magyar ujsag?
Néztem tegnap reptéren angol PS2 magokat de nem lattam egyik dvd mellekleten sem...

Pyx
csak párszor volt

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Mustang2005

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

méghogy te töröd fel ugyan mirõl mert elõször az USA-ban fog megjelenni Mibe, hogy M.O-n elõször Warezból fog megjelenni
Ezt latod sajnos nem tudom.
Evogordon
Hát de gondolom itt valahol a neten is lehet tölteni.

En megvettem a ps2-es ujsagot abban van 11 demo koztuk a need for speed most wanted
urbijoe
hol lelhetö meg a demo ps2-re?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

MikX
Fantasztikus,
akkor én leírom, hogy én töröm fel!
Ezt is elhiszed?
LOL
Ennyivel a megjelenés elõtt ne is számíts rá!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Evogordon
Amikor kikerûl warezra kb 2 óra és nyomatom <#nyes>
-Ja, és nem adom oda FOXX supreme-nak <#nevetes1>

ez komoly olvastam egy MW híradásban... valahol eznal asszem
MikX
?????????

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

akkor valószínû én sem... de ha kijön a demó, az már azt jelenti, hogy max 5 napon belûl a teljes is utánba még 2 nap és a warezokon is meglesz.... király
FOXX supreme
elvileg itt mondták többen is hogy már hétvégén vasárnap kijön...de jó lenne,az már nemsok idõ...ha kijön Hétfõn nemmegyek suliba<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

MikX
Nade verseny után mikor menekülsz, akkor bejárhatsz egy részt, bár nincs idõ nézelõdni 😄D

CSOCSO
nekem nem volt csalodas... szerintem voltak benne jo dolgok.. nagyon is..
Attol fugg mennyire vagy ugyes,mert 3 palya van,de ha lejar az idod akkor annyi es kezdheted elolrol,de elvileg,ha jol emlekszem az elso palyan 1:39 alatt ertem be,a masodik mar neccesebb,mert konkret verseny van es ugy elhuztak tolem,mint a vadlibak.Konkretan nem is kicsi nem is nagy.A harmadik az kiraly,de ami erdekes volt nekem,hogy en szemely szerint az rx8-al sokkal jobbat mentem,mint a bmw-vel.
MikX
Én is játszottam ,de nem mondom, hogy szar, meg unalmas, persze, hogy 5-6 végigjátszás után beleunsz, de ez van...

Evogordon
Nagy a pálya mérete a demóban?

En kiprobaltam a demot de csak ps2-esen,hogy oszinte legyek nagyobb durranasra szamitottam.(Bocs az irasjelek hianyaert de nem lehet beallitani a magyar billentyuzetet).Szoval varjatok a demot,lehet hogy pc-re jobb lesz,de nehogy csalodjatok ezert szoltam.
Sland
én már láttam régebben

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bertino
nem mert én már letöltöttem õket <#smile><#smile><#beka3><#nevetes1><#wave><#eplus2>

smiley áradat <#banplz>

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

FOXX supreme
Lehet tuningolni kedved szerint

Evogordon
Attól hogy egyfojtába emlegetitek a demót attól még nem jön ki hamarabb.

PxE
És mijen jo lene a demo!<#nevetes2>

ATI POWER!!!!!!!!!

fireball
jók ezek az új képek..