Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a nov.16 nem tetszik nekem rajta sárga alapon...
nem vagyok egy photoshop mágus,de én ezt hoztam össze a mostaniból!😊
egyébként negyedik a topik😄
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
alsõre elindítottam az SC3-at a GTR-t és GTL-t is!! <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
próbálkozhat emuval és akkor télleg beindul a topik...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
u dont have to listen anybody else but me
erre
szerintem jól néz ki . grat
nice legs. what time to open?
Nekem meg van a PS2-es Most Wanted demó, végigvittem a három pályát benne, és kaptam egy cheatkódot, ami biztos, hogy a demóhoz van és nem a majdani teljes verzióhoz, mert azt írja, hogy a kezdõképernyõn (title screen (coming nov. 16)) kell beütni és persze csak a demóban írja ki, hogy coming... Beütöttem a kódot azon a képernyõn, de nem csinált semmit. Nem lett új autó, se új pálya, de még az addig megcsinált pályákat sem unlockolta, hanem újbol meg kellett nyernem õket. Mintha nem is észlelné a cheat-et. Amúgy a kód: fel, fel, le, le, balra, jobbra, fel, le. Ezután megnyomom a startot vagy az x-et, hogy továbblépjen, de semmi. Valaki segítsen, hogy mit tegyek plz.!!!!!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
ittvan, nyugodtan alakitsatok, stb. csak gondoltam szolok, ha meg nem tetszik, akkor sem gond... amugy ez volt az alapja az egésznek...de ez már más téma... http://www.hyts.hu/autok/nissan/nissan_350z_kepek.htm ittvan jobboldalt a 6. u dont have to listen anybody else but me
monnyuk,ha vki letöltöttte,sztem inkább nyomatja,mint forumozik....
jöhetne már az a rohatt demo.....régebben azt monták,h 16 a,azaz holnap jön a demo,akk vki most azt monnya,h jövõhét eleje,vki jövõhét vasárnapot,vki nov. elejét...hát én bízok a halonapba...😊 legyünk résen,hátha kijön..😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.