Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
én még az új bmw m5 nek is örülnék

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
Turbo még1x...(rossz a link a #3309-ben)

DJ Skyline
én legjobban ezeknek az autóknak örülnék,ha benne lennének a játékban!😊
BMW E30 M3
BMW E39 M5
1979 Porsche Turbo
Dodge Charger
Mercedes Benz CLK DTM 2000
Chevrolet Corvette ZR-1
Mercedes Benz W124
most így ennyi jutott eszembe!😄

DJ Bee18
a Mazda 6 eszembe se jutott, milyen fasza lenne 😄DD, vagy a 740i 😄

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Sland
van ilyen....

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Bee18
ja basszus, nem vettem észre 😄

DJ Skyline
"i am going to create a car list (wish list)"
ez egy kívánság lista!!! wish = kíván,kívánság

Sland
erre szokták azt mondani hogy álmodik a nyomor

DJ Bee18
miért lenne kötelezõ képnek lenni?? Egyébként meg tényleg azt ígérték, hogy 90 körül lesznek autók

uHs Gerzson
Azt hiszem megindult bennem valami <#wow1><#szeret><#wilting>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DJ Bee18
ez király, ha tényleg megcsinálták ezt mind akkor az EA-nak <#worship><#worship><#worship><#taps><#taps> M5, Charger R/T, Vanquish, 2005 Mazda 6 stb. stb.?? Hát ha igaz, akkor big thx 😄DD

DJ Skyline
#3259 <#vigyor3><#idiota>

Sland
de ez túl sok autónak tûnik nekem és ráadásul egy milliótonna autóról nem láttunk képet sem se videót.

Sland
még jó hogy nincs #3529 hozzászólás...
😄

DJ Skyline

2001 Nissan Skyline R34 GT-R
1996 Nissan Skyline R33 GT-R
1992 Nissan Skyline R32 GT-R

Sland
nekem a viper tetszik nagyon.
nem is lesz a most wantedban skyline r34 vagy r32?

DJ Skyline
legalul jól néz ki az Evo!<#eljen>

Sland
folyt:

Sland
új képz

Sland
na az biztos már hogy tényleg lesz benne dodge viper srt10

FOXX supreme
Ha én választhatnék lenne mindenbõ egy kevés, pl. ferrari, lambo, akkor az amerikaiak: mustang, dodge, egy két muscle car, de lenne benne német autó is, meg japán, hogy mindeki megtalálja az igazit<#idiota><#idiota><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

CSOCSO
en jatszottam vele es az xbox demoban kozelsem ilyen nekimegyek az autonak oszt rohanok ugyanugy tovabb!! sooot... ha kicsuszol egyszer talan meg vissza se tudok oket hozni!!!
CSOCSO
terepjarot en se.. viszont utcai streetracinges kocsikat se.. szal supra meg rx8 meg mustag meg mind mehetne a sunyiba... jojjon a koenigsegg.. slr ferrari es a tobbi! hs2 ben! jiiihaaaa tuningbol mar elegem van!
Tomo15
Ok😊 igy elsöre ez jött le de aki ezt szereti annak biztos tetszeni fog.
NuCLEARScoRp
Szerintem ha játszottál vele utána ítélkezz... mellesleg ez egy szintiszta arcade játék... nem kell hogy valósághû legyen... az annyira hiányolt törésnek ugyszintén nincs értelme...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Tomo15
Várni kell! de nem érdemes olyan gyér ez a game mint a franc:/ ennél Arcadosabra nem is csinálhatták volna.A srác ment porshéval 130Mph-val és a villanyoszlopokat szedte ki, de a sebessége az nem csökkent.. lol a kocsikba csapodáskor kicsit már lelassul az auto, de az sem érezhetö meg igazán kivéve ha nagy a kocsi.Amennyire vártam(várjátok)szerintem annyira<#levele>
NuCLEARScoRp
A Giga Games-en most megy valami a NFS MW bemutató, de nem tudok csatlakozni... áááá <#shakehead><#shakehead>

Hajnali 1-tõl megismétlik!! Talán majd akkor...

Giga Games Stream

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

DJ RX7
ja és a törés full lesz?

:3

DJ RX7
csak azért fogom felrakni a gammát mert lesz benne Skyline R32,R33 <#mf1>

DJ RX7
hy.
egy a7v266mhz alaplap,1300mhz amd athlon,1gb ddrram (400mhz),geforce 6200 265 ddram,
ezen a configon szerintetek fogg menni full grafon??

VRSDM
lehet...

u dont have to listen anybody else but me

Sylvester
Lehet hülye kérdés , de lehet csak ugy a városba ot nyomatni ? jó volna nem tudom 😞 szerintetek :?

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

fireball
<#wow1><#wow1>
ha ez lenne a lista,az enyhén odavágna.....
ferrari enzo az tuttomal nem lesz.. vagy lesz??
s2000 is szerepl itt a listába,a nagy kedvencem,és az ug2 be nem vol..😞😞😞
remléem itt lessz...<#worship><#worship><#nyes><#nyes>

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

én megírnám nekik szivessen csak nem tok angolul
én ugy oldanám meg ,még az ea is jóljárna,hogy kiadnám 40 autóval, aztán egy módba adnék még 100at<#wow1>
Hát Fmp-seknek nem volt igazuk! Bár talán pár nap múlva megjelenik! És akkor lehet hogy eltalálták forrás

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

<#vigyor3>
Autóra gondoltam
nekem, athlon 64 3200+ 2,2 ghz , 2x 512 mb ram, msi nx6600gt 128 mb, sound ad 2, msi k8n neo,

Bandi 18
kb 30-40 között

Evogordon
De ez különben kivánság lista. Az ea-nek lehetett írni hogy milyen kocsit akarsz látni benne szivesen.

tényleg beszéljünk arrol kinek milyen gépe van?
nekem a valóságba m3 asom van,jólenne ha az m5öst beraknák
bocsi csak olvastam gondoltam beteszem.nem tudok angolul<#bohoc>
NuCLEARScoRp
Amugy a lenti listával szívesen kiegyeznék...

Egyébként amikor január közepén bejelenették a
NFS MW-et még nem kevesebb mint 100 verdáról volt szó... kiváncsi leszek mennyi valósul meg belõle...

FOXX supreme
igazad van....de a kivánság listába ÉN akkor se raknák bele luxus autót meg terepjárót...

remélem benne lesz!

NuCLEARScoRp
Ez nagyon szép.. csak az a kár hogy a "whis list" azt jelenti: KÍVÁNSÁGLISTA!

Mellesleg az eddig nyilvánosságra hozott kocsik közül elég sok hiányzik belõle..
pl Nissan X-Trail,Renault, Vauxhall...

FOXX supreme
ááá nem hiszem, meg tvr sem lessz benne...ez valami más

tééleg benne lesz a mazda 6?