Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Sorry 😊
Már olvasgattam a topikot egy néhányszor, a carlist nem lesz rossz szvsz.
Csak azt kéne (inkább szeretném) tudnom hogy a zsaruk mennyire lesznek tetük...
Jó volt szivatni õket a hót pursuit-ban, de a HP2-ben már néha komolyan kellett õket venni. Ha elérik azt azt, hogy már az élmény, hogy el tudok szökni az lesz az igazi. meg ha elõtte 6000 km/h-val megyek de a Yard elõtt lassítok 80-ra (vagy amennyi a táblán van) ne kezdjen má' el nekem jönni a sügér (imádom a magyart)! Ha ez a kettõ megvan akkor nekem tuti jó a dolog szerettem mind a kettõt ez mér ne jönne be?
Nem lehetne ide is egy ilyen viszaszámláló ?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
végén elfogyik már a kocsi..😊
100környékérõl indultunk,mostmár csak 26???
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
enyiet errõl. pl a subarunál: 32/16
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Kíváncsi leszek milyen roham lesz a szervereken, remélem lesz egy -két magyar tükör 😊
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
mondjuk én annyira nem hiányolom a demót,de azért így 3 héttel a megjelenés elõtt,nem ártana egy bemutatópéldánnyal elõrukkolni!😄D
hát énszerintem...sztem jön, amikor jönnie kell neki, nemde? joh, elhiszem hogy úgy várjátok, ismerem milyen érzés, mostanában elég aktuális érzéseim voltak nekem is, de pl azért mert az u2 ekkor meg akkor jött, sztem az nem jelenti azt <#smile>#smile><#smile>#smile><#pias>#pias><#duma>#duma><#vigyor3>#vigyor3>
ACER Aspire 5738ZG
kicsit lövödözök utána meg száguldás
elég sokan mérgesek mert az x-box ps2 demoval miota játszanak a pc demot
pedig megjelenés elöt két hétel adják ki igaz lehet majd multizni is
de ez nem száz csak ot ezeket irták
skyline..:legyen igazad..😊nektek mien sávszéletek van?mennyi idõ lessz,még lejön a demo?kb 300mega lecc uyge?
hátha holnap ilyenkor már demozhatunk!😄
ez se lesz rosz
na lesz hál istenek
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Jó kis német vagy olasz kocsikat szeretnék a játékban látni.
Az idegesitett az undergroundban is:Egy szaros Golf meg egy 206-os peugeot azt az összes kocsi japán volt...Jó jó hogy a japcsi autókat szokták inkább tuningolni de engem akkor is zavart...
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#mf3>#mf3>
gyakrlatilag nem láttam sehol képeket róla, a listákon sem lááttam, se 350Z-t, remélem nem vesztek össze a Nissanal, vagy valami, csak ném hirdetik annyira mert már volta az elõzõ részekben...
Ezekben a mindenféle listákban amik "felbukkannak" én nem hiszek...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
pl a Subarus képek amik voltak...ha beteszek egy képet egy autóról,akkor máris jönnek a kommentek,hogy nem tetszik,mert nem szép a színe,mert szar márka,mert stb,stb...és így máris átmentünk autós topikba,pedig nem éppen autós topik,hiába vannak autók a játékban...
köszönöm!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.