Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
<#wow2>
Akkor az én faterom egy étterem.

FOXX supreme
én majd amikor megjelenik, aztuán elsõ ékszaka töltöm, mert faterom internetszolgáltató, és kicsit felpiszkáltatom vele....oylan 1200kbyte/sec...<#nyes><#hehe>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Jagi
Sziasztok! Csak annyit akarok kéedezni hogy...DEMO MIKOR LESZ és hogy mikor jön a fúl?
Sorry 😊

Már olvasgattam a topikot egy néhányszor, a carlist nem lesz rossz szvsz.
Csak azt kéne (inkább szeretném) tudnom hogy a zsaruk mennyire lesznek tetük...
Jó volt szivatni õket a hót pursuit-ban, de a HP2-ben már néha komolyan kellett õket venni. Ha elérik azt azt, hogy már az élmény, hogy el tudok szökni az lesz az igazi. meg ha elõtte 6000 km/h-val megyek de a Yard elõtt lassítok 80-ra (vagy amennyi a táblán van) ne kezdjen má' el nekem jönni a sügér (imádom a magyart)! Ha ez a kettõ megvan akkor nekem tuti jó a dolog szerettem mind a kettõt ez mér ne jönne be?

Imremagdi
Call of Duty 2 fórumában van egy számláló ami számol vissza hogy mikor jelenik meg a game

Nem lehetne ide is egy ilyen viszaszámláló ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

zaki
ez is elég karcsú... 😞

XenonIceX
ja bocs 36 elírtam

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

fireball
26 kocsi???
végén elfogyik már a kocsi..😊
100környékérõl indultunk,mostmár csak 26???

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

XenonIceX
a "FINAL" listán a 26 iocsi van a képen amit menyomott valamelyikõtök azon csak 32
enyiet errõl. pl a subarunál: 32/16

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

NuCLEARScoRp
szerintem fölösleges figyelni... szerdánál elöbb nem lesz demo...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

fireball
akkor te valszeg hamrabb jáccol,mint mi,hacsanknem késöbb észleled,mint mi..én holnap kb fél 3 tól leszek ithon...akkortól figyelelem az eseményeket😊

Kaplan
Nekem is 1024-m van és 700 mega ált.ban 1 óra alatt lejön 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

fireball
nah minedenkinek 512es nete van?😊akkor csak azon múlik,ki jáccik hamarabb,h ki észlei a leghamrabb...ha vki észlei óriás,piros betûvel,20felkiáltójelel írja be,h van demo!😊

mucsácsó
hehe, 512 rulzik, nekem is 512-m van ^^
Imremagdi
nekem is 512 -es ADSL -em van, de ha megjelenik a demo, azonnal bemegyek a munkahelyemre, ahol 400Kbyte/sec töltöm is le azonnal.

Kíváncsi leszek milyen roham lesz a szervereken, remélem lesz egy -két magyar tükör 😊

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

mucsácsó
aha, értem, oks ^^
DJ Skyline
nem is mondtuk azt,én is csak most álltam le filózni' ezen...de ha már lassan egy hónapja kiadták konzolra,akkor érthetõ,hogy az ember hiányolja a saját platformjára a demot...szvsz ha tudják tartani a megjelenést,akkor nem értem,hogy mit kell itt csigázni a PC-sek idegeit...miért nem lehetett kiadni a konzolos verzióval együtt?õk már rég megunták,mi meg nyugtatón élünk,mert itt játszanak az ember idegrendszerével!😊)
mondjuk én annyira nem hiányolom a demót,de azért így 3 héttel a megjelenés elõtt,nem ártana egy bemutatópéldánnyal elõrukkolni!😄D

mucsácsó
de nem lehet gyerekek, hogy hülyeség így taktikolni a demo-n? <#confused><#vigyor><#vigyor><#idiota>
hát énszerintem...sztem jön, amikor jönnie kell neki, nemde? joh, elhiszem hogy úgy várjátok, ismerem milyen érzés, mostanában elég aktuális érzéseim voltak nekem is, de pl azért mert az u2 ekkor meg akkor jött, sztem az nem jelenti azt <#smile><#smile><#pias><#duma><#vigyor3>
DJ Skyline
ja...én inkább a hét elsõ munkanapját tartom reálisnak...ma már ne számítsunk semmire...holnap délután kettõtõl lehet izgulni!😄 (amcsiban akkor van reggel 8)

fireball
nah én mek,megírom gyorsan a matek puskám,összerakom a bike om,kajolok,aztán jövök.....😊😊😊

vki
Szerintem kedden vagy szerdán lesz demo. Ha legalábbis úgy csinálnak, mint az U2-vel. Ugyanis az eredeti November 15-én jött ki, a demo meg október 25-én. Bár ez csak feltételezés.

ACER Aspire 5738ZG

drop
hát igen de inkább ne legyen pihenés és felváltva játszanék a cod2 meg a demoval
kicsit lövödözök utána meg száguldás

fireball
már ne mkibírható,legkésöbb szerdán ki kell adniuk....mer balhé lest ha nem😊

fireball
magyarul pár óra és lenn lessz,nekem is 512es elérésem van,én sztem bh ról szeedem maj,ott kurva hamar fönnlesz,és nem lesz úgy lehterhelve,mint az ea szervere..vagy gamershell is szóba jöhet,ott vagy sok szerver....

DJ Skyline
~1 hét múlva Nov1...kibírható...aztán meg full...3 hét...nincs messze már...addig meg végigviszem a CoD2-t!😄D

drop
viszont félek nov 1 jén jönn a demo a ea forumon olvastam hogy
elég sokan mérgesek mert az x-box ps2 demoval miota játszanak a pc demot
pedig megjelenés elöt két hétel adják ki igaz lehet majd multizni is
de ez nem száz csak ot ezeket irták

DJ Skyline
nem tom mekkora lesz a mérete a demonak,de nálam 700MB(azaz 1 cd) adat lent van 3 óra alatt ha fullal jön...magyarul 512-es ADSL!😊))

fireball
annyád,ez kurva jóóó
skyline..:legyen igazad..😊nektek mien sávszéletek van?mennyi idõ lessz,még lejön a demo?kb 300mega lecc uyge?

DJ Skyline
mindíg reménykedve megyek fel a gamershell.com-ra demo ügyben,de még semmi!😞(
hátha holnap ilyenkor már demozhatunk!😄

mucsácsó
azttaabüdös <#nyes><#beka3><#wow1>
mucsácsó
na ez kira! <#vigyor>
drop
a kedvencem
ez se lesz rosz

drop
subaru
na lesz hál istenek

fireball
hát akkor maj komolyítani kell,de az elején tuti az elenfél is vki hoki kocsival jön,nem full tuningos bmw vel..😊

FOXX supreme
ja....de azért meglepõdnék ha pl.fiatod lenne, és egy slr mercit kéne megverned ahoz hogy tovább juss!<#idiota>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Danman
Igaz..az oké h sok a japán verda ami nem rossz...de leeht h ez már túl sok h csak japán...Nem ismétlem magam😊 ott vannak a gyönyörû Alfa ROmeok amit még mindig nem értek mé nem tudnak berakni....

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Én személy szerint nem rajongok tulzottan a japán kocsikért...
Jó kis német vagy olasz kocsikat szeretnék a játékban látni.
Az idegesitett az undergroundban is:Egy szaros Golf meg egy 206-os peugeot azt az összes kocsi japán volt...Jó jó hogy a japcsi autókat szokták inkább tuningolni de engem akkor is zavart...
fireball
meg az elején az ellenfél se tuning gallardoval jön ellened,hanem õ is vmi kisse kaliberû géppel,és punto vs punto,az már jó...😊

MikX
De ha nem lesz Skyline, azt nem köszönik meg az EA-sek, az biztos
<#boxer><#boxer><#violent><#mf3>
gyakrlatilag nem láttam sehol képeket róla, a listákon sem lááttam, se 350Z-t, remélem nem vesztek össze a Nissanal, vagy valami, csak ném hirdetik annyira mert már volta az elõzõ részekben...
Ezekben a mindenféle listákban amik "felbukkannak" én nem hiszek...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Kit--Kat
Az tuti. Legalább vérfrissítés van, a golfokat már halálra unom<#unalmas>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Dave000
Mennyi bajotok van a Puntoval... sztem rohadt jól néz ki, az meg hogy mi ellen mész az a te dolgod, nfsu-ban se a golffal toltuk a legvégén a nissanok ellen, azt meg nagyon jónak tartom hogy nem egybõl egy lamborghinivel kezdjük, hanem van egy fejlõdési sorrend...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

DJ Skyline
nem értetted a lényeget...azt mondtam,hogy 800*600-as képeket tegyetek be max,és ha lehet a játékkal kapcsolatos legyen mivel NFS MW topik,és nem egyéb más...

pl a Subarus képek amik voltak...ha beteszek egy képet egy autóról,akkor máris jönnek a kommentek,hogy nem tetszik,mert nem szép a színe,mert szar márka,mert stb,stb...és így máris átmentünk autós topikba,pedig nem éppen autós topik,hiába vannak autók a játékban...
köszönöm!

Kit--Kat
De a remény!!!!!<#smile>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ok legközelebb berakok egy 5*5-ös képet és derítsd, ki van e köze a játékhoz.

XenonIceX
lesz ami lesz én nem hiszek az nfs planetnak majd ha kint lesz a hiv. oldalon

DJ Skyline
de nem egyenlõ azzal,hogy telepakoljuk félméteres képekkel,pláne amiknek semmi közük a játékhoz...ennyi erõvel tegyünk be õszi tájképeket,mert van olyan része a játéknak!😊

Kit--Kat
akkor (a valóságban)

Danman
más is ezt mondaná..pl egy FIAT Punto akármi ellen....és kitudja?ebben a játékban....sztem elvileg a Punto egy Lotus ellen se bírná

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Kit--Kat
Csúnyán ott hagyná<#whatever>

autó témára? ez a játék az autókról szól!<#nemtudom> és t-online-os nettel is bejönnek a képek <#banplz> 😛P

reménytelen
Tudom, hogy hülyeség, de én elõször azt hittem, hogy azért lesz a rész neve Most Wanted, mert az lesz benne, amit az emberek a Need for Speed sorozatban legjobban akartak, hogy benne legyen (újra).