Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
hát...a játszható autók közül a Cayman ami szóba jöhet,a mustang felejtõs lesz nálam

www.gyolrulas.com 2005 elsõ futamok. bmw m3 farkas ferenc. Nézz körül ,egy fekete az enyém.de ha gondolod küldök képet magamról a kocsival. <#integet2>
fifa06 és táraik😄

DJ Skyline
igen,ezért nem akartam még egy csomó mindent,mert csak akkor tudjuk meg mit,hogyan,merre,miért ha már a fullal játszhatunk!😊)

Imremagdi
<#eljen>

De mi ez a Demo Disc only?
mióta kell egy demo futatásához cd ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Casseus
Karácson elött mindig ilyen szorgalmasak a kiadók!

ha te azt tudnád...^^

Casseus
Ezekszerint demoval lehetlesz nyomni online?

ha te azt tudnád...^^

Evogordon
Azta mennyi játék zúdúl most ránk 😄
õszel
most wanted
call of duty 2
hl2 lost coast
dod:s
rag doll gung fu 😊
FEAR
Black & white 2
age of empires 3
quake 4
és stb...

Sland
NFSMW: Systemrequirements and infos of the PC demo
NFSMWOn the official boards EA announced the system requirements of the PC demo of Need for Speed Most Wanted and some new information:

Minimum Systemrequirements

* OS - Windows XP/2000
* Processor - Intel Pentium 4 or equivalent 1.4 GHz
* Memory - 256MB RAM
* Hard Drive - 1.0 GB
* CD Drive - 8 SPEED (Demo Disc only)
* Video Card - 32MB*
* Sound Card - DirectX 9.0c compatible
* DirectX - Version 9.0c
* Online - Broadband; 2-4 Players
* Input - Keyboard, mouse or USB Steering Wheel/Gamepad

DirectX 9.0c is included on this disc and may require the latest drivers for your video and sound card. *Supported video cards: NVIDIA GeForce 2 MX/GTS or greater, ATI Radeon 7500 or greater; Intel 950/i915g; S3 GammaChrome S18 Pro. Laptop models of these chipsets are not supported.
Quick Race

* Tuned Mustang
* Stock Cayman S
* Tuned Cayman S

Opponent Cars:

* IS300
* GTO
* Golf GTI
* Cayman S
* Viper
* Mustang

Quick Race Tracks:

* Sprint - Point-to-Point
* Speedtrap - New Race Mode

Challenge Series

* 1 Pursuit Length Challenge
* 1 Tollbooth Challenge
* 1 Roadblock dodge Challenge

Blacklist 15 Teaser
Plays a 30 second video showcasing the blacklist and blacklist opponents

Music (4 tracks)

* Main Menu - Do Ya Thang
* Main Menu - In A Hood Near You
* Race Music - We Control
* Race Music - Skinnyman

Date of release to be announced soon.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Omlás
Neharagudj FerenceFarkase de az ien fórumon beírt nekem BMW M3 asom van és résztveszek itt és itt stb szövegeket nem naon tudom értékelni!

Csak anyit mondtam túlzottan is egyóldalúan értékeled a dolgokat!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

PxE
Reménykedem!!!!

ATI POWER!!!!!!!!!

Dave000
áááh EA sose adott ki komoly védelmet, minden játékuk egy crack-el megoldható, lásd. fifa, bf2 stb. mondjuk cod2-nél már szopóka nyalóka van... de elméletileg nem fognak komoly védelmet rakni rá.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

PxE
star force

ATI POWER!!!!!!!!!

mire gondolsz?

PxE
Remélem nem SF védelme lesz a most nak!!!

ATI POWER!!!!!!!!!

De gondolom ti is😄

már alig várom😄

Evogordon
hl2 lost coas 😊

zaki
az call of duty 2, lol <#lama><#mf2>

Hunter of Deer
Már van!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Jagi
hülyeségért

Jagi
Sry a hülyeségét.

Jagi
+ Demég annyira sem aktuális mint az elõzõk.
Mér'nem megy a játék (ez majd csak akkor, ha már tudjuk miért)
Ezért + azért

A black edition annyival lesz több,hogy lesz benne 67 es camaro vagy mi meg még egy két kocsi pluszba ha jól tudom.
Skyline még pl: Hogy lehet neten játszani ,meg lanba. de majd a témák jönnek maguktól szvsz.
Imremagdi
+ black edition mivel lesz több mint a sima verzió

+ én személy szerint kíváncsi lennék hogy a karakterneknek milyen jelentõségük lesz a játékban

Lt.Balu
Meg estetleg aki nem bir 3-4 oldalt végigolvasni a topicba,annak: autólista, soundtrack,pár rajongoi oldal linkje,ilyesmik...

Üdv: Lt.Balu (HA-FUN)

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

DJ Skyline
na hogy ne unatkozzunk mindenki gondolkodjon FAQ kérdéseken!😄
én eddig ezeket gyûjtöttem össze válasszal együtt:

Van demo?
Van! /link/ (persze még nincs,de ha lesz)

Tudtok adni serialt?
Igen! gamecopyworld.com linkje (biztos lesz itt)

Tudtok adni cracket?
Igen! gamecopyworld.com (biztos lesz itt)

Mi a gépigénye?
/gépigény/

Játék borítója érdekel,honnan tudom beszerezni?
http://www.cdcovers.cc/pc_n.php és a Need for Speed Most Wanted megkeres (biztos lesz borító itt)
/vagy aki felteszi a gallériájába jó minõségben,annak a linkje/

eddig jutottam!😊

FOXX supreme
Így realisztikus hogy pörög,és persze hogy nem indul el, ha csak elforg, nem kapaszkodik az útba a gumi...jó ez így, amúgy szokás kérdése is.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

bertino
jolvanna, annyira nem nagy baj, csak alkalomadtán kigyorsításnál esetleg, annyira persze nem problémázom vele, csak ott zavart

bocs 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Imremagdi
ez igy helyes, nem értem mi bajod vele? Az hogy probálják kicsit életszerûvé tenni a játékot ?<#worship>

bertino
nem, bocsesz akkor félreérthetõ voltam 😊

nemmondod, hogy a BMW hátsókerekes, autószerelõnek készülök de azért.... namind1 😊

arra gondoltam, hogy hiába nyomtam neki egyenesbe kipörgéssel.... nem haladt nagyon elõre, ellenben U és U2vel, ott még így is csak szaladtak elõre a verdák, itt nem 😞

Bucser
HA arra gondolsz hogy a BMW kerekeit kipörgetve kipördült az autó és forgolódtál jobbra balra a pörgõ kerekekkel és nem tudtál menni az pozitívum mivel akkor legalább benne van az hogy a BMW hátsókerekes és pörgõ kerekekekkel nehéz megfogni mert tolja a farát😄 Ha ere gondltál akkor talán van remény a játék számára, hogy nem sínautózás lesz😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bertino
na, végre kipróbáltam PS2õn azt a demot... sajnálom, de én tényleg csak véleményt szeretnék nyilvánítani.... ehh :/

grafikát PS2õn hagyjuk, nem az a lényeg <#vigyor> (nem tudom, hogy lehet ezt élvezni, mintha Commodore-on játszanék, mind1 nem flémelek<#vigyor5>) a játék ugy egészében elment, részletességre is és élvezhetõsége is (megjelenésétõl függetlenül) ellenben én sokkal de sokkal agresszívabb zsernyákokra számítottam! Megy a verseny ezek meg loholnak mögöttem, "mi van itt ?" kérdeztem haveroktól is... kipróbálták és még akinek PSen irányításilag problémái voltak még az is el tudott mászni elõlük, hatalmas nagy pozitivum sztem, hogy ujra törik az autó és így sokkal nagyobb életet lehel az egészbe ez a kis "ujdonság" Zavaró volt továbbá az is, hogy mikor pörgettem a BMWt (szurta a hátulját oldalra elõremenetel közben, remélem el tudjátok képzelni<#idiota>) akkor az elõrehaladáshoz semmi köze a dolognak.... irtó zavaró, hogy így akarok elindulni, közben pörögni pörög de haladni ? ehh

Remélem csak azért vok róla ily véleménnyel, mert a pléjsztéjsönt nem nekem találták ki<#idiota> és tulságosan hozzászoktam a PChez <#smile>

Ettõl függetlenül kiváncsian várom, hogy letölthessem és remélem nem okoz csalódást :-)

Omlás barát nem akarlak megsérteni de egy bmw m3 asom van ,és részt veszek a magyar gyorsulás világába.Ugyhogy nem az u meg u2 miatt értek a témához.<#ticking>
Imremagdi
senki se fordítrja le nekem ezeket a sorokat?

DJ Skyline
pliz az autómánia topikba folytassátok a diskurzust!😄 thx

fireball
nah már nem kell sajnálnod õket,északa 1 körül +érkezett a relase😛😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

fireball
faszák az új videok,meggnézttem õket..

Lehet, hogy nem akartál a lelkébe gázolni, de biztosan sikerült!<#hehe><#hehe>
Viszont igazad van, nagyon jók a japo autók, de nem csak azokból lehet durvás kocsit készíteni!<#nyes>

És hogy ne legyen annyira off: már nagyon nagyon várom a játékot!!!!<#wow1><#taps>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Omlás
eléggé OFF olódik a topik 😞
Off
Azért nemkéne egy Nissant vagy egy rx7 est vagy 8-ast hasonlítani a kispolákhoz nem épp egy kategória!Nem nagy kunszt ien alapkból kihozni 8 sec et csak lóvé kérdése az egész a polákhoz is kell lóvé de nagyságrendekkel kevesebb mint pl egy nissanhoz.Amúgy a fulltuningolt nissan meg rx7 ami 8 sec alatt van 400 on az se épp uccára tervezett verda és több mint valszin hogy az erõsen túlterhelt motor nem bírná sokáig hosszútávon!De ezek a verdák nem is uccára vannak csinálva!

FerencFarkase : Te meg kicsit sokat NFS U -z tál azt kicsit nem vagy tisztába a dolgokkal de mind 1 nem csak japcsi gépekbõl lehet jó verdát csinálni de ez ne is zavarjon!Le rí rólad hogy japcsi autó fan vagy de szerintem azért nemkéne leszólni a kissebb márkákat de mind 1!Nem bántani akarlak és nem is baszogatni csak mindenkinek más az izlése!

bocs ha naon OFF volt de kikívánkozott belõlem!

ON

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

fireball
kitöri ka kereke a kanyarba😊

amugy meg megfulladsz a turbós gti motortol ami disel agyon van tuningolva.Á mindegy.De majd mutatok videot ahol amerikai rx7es 8 mp alatt csinál 400métert meg skylinet ami még ennél is gyorsabban. A polák meg egy tetves kanyart nem tud bevenni.
kispolszkit meg ne istenitsétek már agyon mert arra lett csinálva. 400 méter után lófaszt nem megy.
De van megoldás!!! Meg kell venni<#mf1> Nem ám csak az ingyenélés vazze. Ha ezt valaki a hobbijának tartja ,akkor az a személy vegyemeg,és ennyivel tisztelje meg más emberek munkáját.Neked,hogy tetsze ha, csinálnál valamit énmeg ellopnám.Gondolom te se csipáznád.Ha meg nem érted meg akkor tervezz játékokat aztán majd megérted<#vigyor1>
Imremagdi
ezt találtam. mit is jelent ez pontosan ? Forrás: http://www.nfs-planet.de/

NFSMW: New information of the PC Demo Thursday, 27.10.2005
Electronic Arts announced in the official Gamespot Union some new information of the PC demo of Need for Speed Most Wanted:

- You'll see a different part of the city of Rockport
- Different race modes than what was in the console version. (In fact, if you have the consolve version, you'll want to play this one as well.)
- Blacklist teaser - you'll see some of the opponents
- You'll get to see some new cars in action
- Tech specs are still TBD, but there have been a lot of good threads in the EA forums you can use as reference.

The Need for Speed Most Wanted PC Demo should be released between 1st and 14th November 2005.

Imremagdi
coll of dutty 2 a "SafeDisc 4.60" védelem van, és nézd meg még mindig nincs rá semmi megoldás

bodesz
hát öhh Kispolák lenyom egy Lamborghini Gallardot.jó bár sztem mindenki ismeri azt a kispolákot(nemtom milyen motorja van de hátul a motorháztetõ nyitva van hogy beférjen.volt róla múvi is 😛)

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

matyi08
sztem ha valami gagyi védelem lesz rajta, akkor 17-én reggel már meglehet tört verzióban, mert úgyis az usa-ban törik fel, nem?

matyi08
mivel ki van írva, inkább mindenki eltölti az idõt valami mással<#eplus2><#eplus2>