Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergobaby
szerintem is

Toshiba L300-2C5

fireball
annnyád,ez kurvajól néz ki...

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

OrioN the S
<#wilting> õõõõõ jerünk má EA nyomjátok ki mááááá!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

FOXX supreme
igen ez az ...ezt a astont, néztük régebben 6-os BMW-nek...de kiderûlt a turpisság!<#nevetes1>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

XenonIceX

16 Új kép a galériában.
LINK

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

mohus
rendben én visszaszívtam és elnézést kértem<#eljen>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ez engem is érdekelne

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FOXX supreme
Szerintem fejezzétek be ezt a pc buzi, meg konzol buzisást, mert DJ Skyline picsán fog rúgni érte!<#hehe>

FOXX supreme
Nagyon sok, elvileg. Csak hogy szépek-e, mert ha nem szebb mint ami rajta lesz a verdán, rá nem teszem!

mohus
"egy Arcade játékba teljesen fölösleges a törés"

látom vágod a témát....

gyors...az a sebességérzetre utal
stabil, az meg a frame rate-ra

attól mert te pcbuzi vagy és vágod a témát, attól nem kell mást lekonzolbuzizni, aki esetleg ismer játszik minden platformon játékokkal...

szted milyen gépre jelent meg az elsõ NFS rész?

mit tudtok, mennyi féle tuning /optik/ lesz a gémben???

Zetorg
a burnout egy isten játék.2 hete játszottam vele elösször, x-boxon pár órát kicsit berugva és ordítottam, annyira jó 😊

lexatan
Üdv! A Giga Games-en a mára beharangozott Path of Neo helyett ismét az x-box-os Most Wanted-et tesztelgették. Én rögzítettem a mûsor három, NFS-rõl szóló blokkját. Kettõt felraktam ide, bocs, de máshonnan törölték ( a my.zip tartalmaz két fájlt). A másikat szintén ugyanoda de ez a link vezet hozzá (a fájl neve nfsmw12.zip. Azért 12, mert idõben az 1-es és a 2-es között volt a mûsorban). A fájlok sajnos nsv kiterjesztésûek, nem akartam konvertálgatni, elvileg új winamp lejátsza. Remélem meg tudjátok lesni a múvikat! Üdv! Lexatan

silkroadforum.atw.hu

NuCLEARScoRp
egy Arcade játékba teljesen fölösleges a törés.... lehet hogy látványos de mi értelme van????? mellesleg a rendõrautók törnek és az elég is...

A MW-ben is lesz online játékmód, persze a PS2 verzióban nem!! heheheh <#vigyor1><#vigyor1>a Gyors, stabil jelzõt meg nem tudom mire értetted..

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NuCLEARScoRp
Mondd már meg ha annyira konzol buzi vagy minek okoskodsz itt? Menj a konzolos fórumba.... PS2-n van egy két játék ami PC-nél szebb, persze csak azok amibõl nincs is PC verzió... de a legtöbb játék ocsmány <#vigyor1><#eplus2>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

fireball
jah,azt én is láttam,haveromnak van xbox-ja ,és amikor azt tolna,mutatta az ug2 demot,amikor még nem volt pc demo,nagy cucc volt 😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

mohus
a burnout az, amit az ember elvár egy árkád gémtõl...gyors, stabil + online lehetõség és törik, mint állat

amikor megláttam a Burnout 3 egyik menüjében (PS2-n) az NFSU2 demóját....röhögõgörcsöt kaptam....éjszaka nyálas aszfalt mindig, lassú csúnya mûanyag törhetetlen verdák...tudnám miért került ra a b3 dvdre?😊 biztos poénnak szánták😊

VRSDM
ezt a cicázást énis remélem, bár van kocsi, amire kell, de hogy az én kocsim a végefelé, had legyen már ojan amijet én akarok, ugylenne a jo, mert igy hgoy akkor lesz uj verseny ha rárakod, a zuzibuzi felnit, ami csunya, ez gáz, remélem modosítanak, mellesleg, a nagyobb gépcsodák, (lásd, ferrari-k, lambo-k, aston amrtin-ok, alapbol gyönyörûek, alig kell rá, egykett õ modosítûás...

u dont have to listen anybody else but me

12346
jó dolog ez a burnout, de lásd be pc-n nem csapna akkorát😊 legalábbis nekem (meg ismerõsöknek se, aki tolja/tolta) pc-re nem kéne. vagy csak jópár változással. viszont ps-es ökörködésre tökéletesen megfelel.

quakerman

Quake 4 The best FPS game!

fifi
merem remélni, hogy nem fog kelleni olyan értelmetlen cicomának kitenni a kocsikat, mint pl az UG2-ban. Mert annak a vége felé már egy okádék karácsonyfához hasonlított az autó...

mondom ezt a képeket látva!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Casseus
A motorháztetõ tényleg nagyon csúnya (mondhatni ízléstelen)!

ha te azt tudnád...^^

báttyó02
😄DD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

SASboy
pedig nem vmi szép :S

nice legs. what time to open?

báttyó02
nagyon durva!
havernál toltam is ps2ön hát nemsemmi..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hú ez a mocitetõ nagyon csúnya szerintem, hogy lehet egyszerre Evo beömlõ meg a másik is rajta? <#duma>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

mohus
Burnout 3 Takedown

pcre nincs jelenleg...
pcre fps rtsen kívül már csak másodrangú konzolportok vannak...ezek meg tudjuk milyen minõségûek

Atkamon
Ez mi? egy PC game?

mohus
emlékszem az nfsu-kra is beharangozták ...aztán meg....

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Dave000
hát igen itt már fordítottak némi idõt a törésre

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

bertino
ha ez elkap...<#smile>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mohus
"A NFS Undergrund nagy durranás volt... a UG2 még erre is rátette egy lapáttal... a többi kiadó játékai közelébe se jöhetnek a NFS-nek,,, semmilyen téren.. pár ócska/gagyi klón kijött ugyan de szánalmsan gyenge próbálkozások...

MW jó game lesz.. de ezt végképp nem kéne az Undergoundhoz hasonlítani, mert köze nincs hozzá...

Azért a név kevés lenne ahhoz hogy sokan megvegyék... a minõség sokkal fontosabb szerepet játszik!!!

Szerintem messze nincs igazad..."

nekem ez a válaszom a nyáltenger nfsu2-re
B3 - Real Crash

Ez a néni jobban tetszik nekem bocsskyline hogy beraktam

tücsök is? 😄D:
nah jó sok off lett miattad! :-)

FOXX supreme
Azis lesz!

remélem lesz benne valami jó kis vehrda pl.: szöcske.

FOXX supreme
hallod repülhetsz is benne!!!!!meg tengeralattjárót is vezethetsz!<#nevetes1>

AlieN911
már reggeltem is.. jo kis oldal😊

Honda - The Power of Dreams

és lesz benne tank is? én ugy hallottam!

FOXX supreme
Jól tarja magát!<#idiota>

jól néz ki a rendõr néni!!<#felkialtas>

egyetértek veled mind a 3ban<#levele>

FOXX supreme
nem...

Tudod a rendõr néni teljes nevét?
FOXX supreme
Itt van a rendõr néni:

FOXX supreme
Csak 3 dolog fáj...az egyik hogy se Honda, se Nissan, a másik hogy kicsit jobban törhetne a verda, 3. hogy NINCS DEMO!!!!!!!!!<#falbav><#shakehead>

SASboy

nice legs. what time to open?

FOXX supreme
Én ezekbõl a kocsikból nem kiszálnék, hanem be!

TothLaci
Jaja, erre már meglehetne csinálni a GTA-t is...