Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
látom vágod a témát....
gyors...az a sebességérzetre utal
stabil, az meg a frame rate-ra
attól mert te pcbuzi vagy és vágod a témát, attól nem kell mást lekonzolbuzizni, aki esetleg ismer játszik minden platformon játékokkal...
szted milyen gépre jelent meg az elsõ NFS rész?
silkroadforum.atw.hu
A MW-ben is lesz online játékmód, persze a PS2 verzióban nem!! heheheh <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>a Gyors, stabil jelzõt meg nem tudom mire értetted..
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
amikor megláttam a Burnout 3 egyik menüjében (PS2-n) az NFSU2 demóját....röhögõgörcsöt kaptam....éjszaka nyálas aszfalt mindig, lassú csúnya mûanyag törhetetlen verdák...tudnám miért került ra a b3 dvdre?😊 biztos poénnak szánták😊
u dont have to listen anybody else but me
mondom ezt a képeket látva!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
havernál toltam is ps2ön hát nemsemmi..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
pcre nincs jelenleg...
pcre fps rtsen kívül már csak másodrangú konzolportok vannak...ezek meg tudjuk milyen minõségûek
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MW jó game lesz.. de ezt végképp nem kéne az Undergoundhoz hasonlítani, mert köze nincs hozzá...
Azért a név kevés lenne ahhoz hogy sokan megvegyék... a minõség sokkal fontosabb szerepet játszik!!!
Szerintem messze nincs igazad..."
nekem ez a válaszom a nyáltenger nfsu2-re
B3 - Real Crash
nah jó sok off lett miattad! :-)