Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
nekem bejön

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

sike
az ea-s oldal.....

-

drdrehun
<#kerdes> Hali! Bocs ha hülyeséget kérdezek, de nem vagyok sûrû forumozó fõleg ebben a topicban. Az lenne a kérdésem hogy ti láttatok éjszakai screenshotot? Mert én még nem találkoztam 1-el se. Remélem nem csak nappal lehet majd nyomni. Ha valaki bõvebb infot tud az ne habozzon! Írjon! <#kerdes>

melyik oldal nem megy?

sike
hali ujra nem megy az oldal...ad okot a demo megjelenésre?<#ravasz1> avagy megubták és törölték a játékot hogy meg se jelenjen?<#mf1>

-

Sland
na császtok. nemtom hova felrakni ha megmondjátok hova rakjam akkor felrakom. de 70 mega a soundtrack. ha valami számomra érthetõ dolgot mondtok akkor legyen, felrakom!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Dave000
thx

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

SNAKE01
írtam sland-nek privit hátha tesz valamit!

Dave000
nekem is ugyanez a bajom.... 😞 nekem 12 órát írt, le is lõttem...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

SNAKE01
hi all!Valaki nem tudná feltenni valahova a Most wanted soundtrack-ot?Vagy másik oldal linket?mert amit tegnap belinkeltetek oldalt onnan 9óra alatt jönne le!PLZ!

drop
és a képen látható cimen több jó képtalálhato
link

drop
drop
drop
nem tudom volt de uj kép

DAVE23
Érdekes még 1 Performace shop os képet nem láttam mind 1 ik tuningolt verda, vagy bennt a bodis okosságba ahol festeni is lehet

Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)

FOXX supreme
Na végre valami friss!!! jó képek

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

DAVE23
Meg ez a rendörös okosság is jó hogy mutatja hogy merre járnak és ha közel jársz 1 hez akkor csak vissza 40 mph -ra és szia

( db új kép tekinthetõ meg itt : képek

FOXX supreme
az tetszik még benne nagyon hogy lesznek save-hause-ok, meg festõmûhelyek....hogy a zsernyákok ne kapjanak el könnyen...
<#hehe>

TothLaci
Kissé GTA:SA-ra emlékeztet a sárga miatt, de jók...
Sland
akkor ne olvasd

FOXX supreme

rezsofiz
ja. elég szánalmas egy topikká vált ez a topik :\ olvasni nem bírom már.

sazl : c

FOXX supreme
már jó az oldal tényleg...remélem majd ezzel a mustang-al lehet majd menni a demoba...mert írták hogy tunning mustangal lehet majd nyomni...

DAVE23
Ez a várakozás kikésziti az emberek idegeit föleg azokét akik nagy nfs rajongók és látták ezeket a csodálatos képeket...

Sland

DAVE23
Felteszed ide a linket?csak ird le simán onnan már tisztasor

FOXX supreme
Ennél szebb lesz az biztos...a demoval kapcsolatba meg az EA a hibás mert mért kell húzni vonni? Ha már kiadták volna, nem lenne ez a nagy HOL A DEMO írások...

Sland
újta jó a mw honlap
.
.
.
.
.
.
.
.
de nincs demo 😞

Bandi 18
Bejött a hivatalos oldal de még mindig semmi

DAVE23
De gépen ennélmég jobban ki lessz dolgozva <#vigyor3>

DAVE23
Ezek a képek számomra sokat nyomnak a latban és mégjobban felizgatták a fantáziámat<#vigyor3>

fifi
ettõl függetlenül, bár nem szoktam ilyen topikokba belepofázni, de ha tetszik-hanem : én nagyon várom a demot, mert kíváncsi vagyok milyen lett, és szeretnék játszani vele!

nem te fogod megmondani, ki mit írjon be!
ha nem tetszik kérj magadnak mod. jogot!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bandi 18

Bandi 18
hogy legyen valami kép

Sland
remélem nem

Bandi 18
szerintem meg azért mert nov 1 van és midenki az oldalon csüng ésvár valamire

DAVE23
Ha valakinek meg lessz a link az dobjon már fel 1 linket majd THX<#vigyor3>

Sland
remélem hogy azért nem jön be az oldal

Imremagdi
Tényleg nem jön be weboldal- remélem most teszik fel a demo-t hihi

lent elmlitett linkrõl nekem 64Kbyte/sec jött(max sebeség 512 ADSL) valószínüleg most már túl van terhelve😛

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

DAVE23
Márcsak napok kérdése és itt van a gépünkön

Dave000
Valaki nem tud linket a Most Wanted soundtrack-hez? az alábbin kívül, mert 0,5 k-val vagy 2 nap mire lejönne, THX.

SLICK
Lehet megkérek egy modot, hogy ebben a topikban had tevénykedjek mármert Skyline nem sokat van itt... jó nam az õ munkájával nem vok megelégedve, hanem csak ha nincs itt akkor más is tisztítgasson a topikban...

FOXX supreme
Nektek bejön a hivatalos oldal? felakartam nézni, hogy új kép vagy valami van-e, erre bejön egy fehér oldal, angol szöveggel....nektek? valaki nézze már meg vagy nekem valami szar?

XenonIceX
igaz!!
amikor nézem a zopic blabla 47 új üzenet na mondom itt már lesz valami zamatos kép vagy új infók erre durván 50 hozzászóláson keresztül:
-már nyomnám a gammát
-mikor jön már?
-már alig várom a demót!...stb
FASZLÁNÁK ÉRTSÉTEK MÁR MEG HOGY EZ NEM "JÖJJÖN MÁR A MOST WANTED DEMÓ" TOPIC
zöldszart ismeritek? akinek nem inge ne vegye magára

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

k8bal
ÁMEN!<#worship>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

SLICK
már megint elbasszátok a topikot az örökös demozással...
nem mindegy hogy mikor adják ki??? Nem kell ide beírni, hogy már megint nem jött demo... Mikor jön már, mert tolnám vele meg mittomén...
Már ezerszer ellett mondva hogy ne demozzatok mert az idegesítõ tud lenni, mert egy láma elkezdi és akkor a többi megy utánna és szétoffoljátok a topikot...
Én speciel nem várom a demot, hanem a fullt. Nem tudom miért de engem hidegen hagy, hogy mikor jön ki a demo... Azt csináljátok mint a kispöcs ovisok...
Jajj én hamarabb játszani fogok a demoval bibibííí..... stb...

Látszik Skyline mostanában ritkán látogat be ide... nincs is rend...

De kérlek benneteket, hogy ezt az örökös demozást fejezzétek be... Majd kijön és ne itt sajnáltassátok magatokat hogy demo nélkül maradtatok!
Úgyis tudni fogja mindenki, hogy megjelent.

Na errõl ennyit részemrõl...

niiiiiincs nem igaz
de lesz ha mindenk igaz😄
FOXX supreme
Na remélem észbe kapnak!!!!!!!!!NOVEMBER 1. van!!!!!!!!ideje lenne cselekedni<#idiota>

Álitolag a demo kritériuma!