Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
A legszebb

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

Sland

Sland

Sland

asfa
ahonnan szedted biztos irtak kodot

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Sland

FOXX supreme
Én leszedtem a zenéket de kódot kér hogy megtudjam hallgatni!! hogy lehet akkor??

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Sland
NFSMW: Black Edition only version for PC! Wednesday, 02.11.2005
NFSMWThe upcoming game Need for Speed Most Wanted will be available in two versions: a regular version and a collector's edition - the Black Edition.

We got reply from EA that the "the only version available for PC will be the Black Edition"! So you don't have to think about investing a little bit more to get the bonus material.
Owners of a PS2 or Xbox still have to decide, because NFSMW will come as a regular version and as a Black Edition for this consoles.

XenonIceX
a osztálytársam is mindig ezt mondja mert lebukott hozzánk

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

HELPer
Upsz, nem baj... az ismétlés a tudás annya! ;-)

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

XenonIceX
vót má'!

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

HELPer
NFS-MW full zenéi

Találtam az egyik oldalon egy olyan hozzászlást, amely tartalmaz egy olyan linket, ami a 100%-os NFS-MW zenékhez vezet. Asszem kell hozzá jelszó, de oda van írva, hogy mi...

Eléggé gyorsan jönn, addig szegyétek, amíg él a link....[b]
Az a bizonyos hozzászolás... (a legfelsõ) <#worship>

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

FOXX supreme
Kérdés! Valaki látott már Mazda RX-7-es kocsiról képet, videót valamit? mert már szinte minden kocsit láttam, de RX-7 még nem...

FOXX supreme
The Blacklist :

FOXX supreme
A zsaruk nem csak minket üldöznek! Én láttam egy videót régebben, xbox360-as videó volt, a gyerek aki játszott, (mert kézikamerás videó)az egy piros lamborghinit hajtott, és abba lehett látni hogy nem csak õt üldözték...de kitudja, lehet hogy csak optikai csalódás volt<#idiota>

De szerintem annyira nem realisztikus az üldözés benne, mert egy corvette, vagy egy pontiac GTO ami erõsített az oké hogy utólér, de egy "sima" ford vagy milyen járõr is utólér egy lamborghinit nitróval ami mondjuk 700 lóerõ, az utcán?...mert a corvette meg a GTO még csak-csak de a roszabb rendõr verdák nem hinném.

NuCLEARScoRp
Ha annyira okos vagy miért nem csinálsz te is egy játékot, ami felülmúlja a NFS sorozat sikerét..??? Kezd elegem lenni az idióta szövegedbõl...<#ejnye1><#ejnye1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

mucsácsó
hmm..de ha ennyimindent tartalmaz majd a DEMO, akkor hány megás lesz majd valyon? <#idiota><#idiota><#vigyor><#idiota>
mucsácsó
hehe, itt van egy kis hír, ami lehet nem is hír nektek már, nem tom, nem igazán olvastam vissza, hogy volt e már, de azért idekopizom:
"Lassan már annyi hír érkezik a Need for Speed Most Wanted demójáról, mint az összes többi játékról együttvéve, de mint azt az elõzõ híremmel együtt érkezett komment-lavina bizonyítja: Errõl a témáról nem lehet eleget beszélni, rengetegen várják megváltóként az Underground és a Hot Pursuit zabigyerekét.
Lássuk a tényeket: A demó érkezése „korai november” - ez elsejétõl tizennegyedikéig tartó idõpontot jelent – tartalma pedig két quick race pálya, három játszható (Tuned Mustang, Stock Cayman S, and Tuned Cayman S) és hat ellenfél autó (IS300, GTO, Golf GTI, Cayman S, Viper, and Mustang), mindezek mellé prémiumként három „challenge” is társul négy, a sorozatban idáig nem hallott muzsikával nyakonöntve."

forrás:PCGuru
lexatan
HÁHÁÁHÁÁHÁÁHÁ!!! Ebben a múviban meg is van magyarázva, miért csak minket üldöznek majd a zsernyákok. <#wink><#vigyor3> lásd: "EVERYONE!!!"
A "that (vagy the) guy" gondolom minket, játékosokat jelent.
Magyarul a rendõrfõtörzsõrmesterúr minden egyes egységet ránk akar szabadítani... <#wink> Na, csak jöjjenek! Persze ezt nagyobb részt viccnek szánom. Üdv!

silkroadforum.atw.hu

UnknownAsshole
Ez nagyon jól néz ki !
mohus
te gondolom egy autokiállításon is a csajokat nézed😊

kár ilyen hülyeségbe energiát fektetni...az autók rovására

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Imremagdi
néztétek a az új gamesport videokat? Nagyon brutkó ahogy a csaj ott mozog.<#mf2>

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

mohus
"ez gondolom konzol!? 3-as,4-es képen nagyon tré a graf!"

egyetértek, ekkora hypehoz képest

ha konzol ha pc bárki programozta izlésficamban amatõrizmusban és ötlettelenségben szenved

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ezek ingame-k a véglegesbõl? borzasztóak ezek a tükrözõdések....

a mitsu...még csak félkész??

kár képeket linkelni...

Sanyix
Gondolom ugyanaz lesz. Egy rakás verseny, egyre jobb kocsik, és egyre jobban csítelõ AI-k 😊 nappal, zsarukkal, akik csak a játékost üldözik, a többi versenyzõt nem 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DAVE23
egyre job kocsijuk lessz és szerintem nagyobb mesterséges inteligenciával lesznek ellátva

Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)

Imremagdi
kérezhetek egy pár egyszerü kérdést? Muszály mert nem világos még mindig pár dolog(képek után se)

1:Tulajdon képp a Most Wanted ugyan az lesz mint az nfsu2? Csak éppen nappal lesz, és lesznek zsaruk ? Ugyan ugy versenyeket kell nyerni, tuningolni mint az NFSU2 ben? De..

2: Zsaruk mikor lesznek? Csak versenyen kívül a városba? Vagy ha jól sejtem lesznek olyan "versenyek" mikor le kell hagyni/gyözni egy pár zsarut?

3: Karkterekrõl gonolom nem tudonk semmit(mi lesz a különbség köztünk...

FOXX supreme
a 15. egy golf...gondolom azért az nem lesz gond! habár....<#vigyor2>

lexatan
Szívesen! Megnéztem a pc-s bemutatóban tényleg ez az elsõ 4 autó ami nincs lezárva. Az ötödik az Audi TT, amihez már le kell gyõzni a blacklist 15. helyezettjét, hogy feloldódjon... <#wink>

silkroadforum.atw.hu

malter
eddig nem volt komoly védelme a gamenek ugyhogy elvileg megmenekülsz a "nem indul" több ezer hozzászolástol
DJ Skyline
ja és kösz a Soundtrackeket!<#eljen><#worship>

FOXX supreme
Nemtudom hogy mi!

DJ Skyline
ez gondolom konzol!? 3-as,4-es képen nagyon tré a graf!

DAVE23
lex köszönjük a tájékoztatást😄

FOXX supreme

DAVE23
Szépek ezek a képek

lexatan
A 4 "alap" autó a hivatalos fórumról:
"The 4 starting-cars ! which is yours ?
Lexus IS300
Fiat Punto
Chevrolet Cobalt SS
VW Golf GTI"
Üdv!

silkroadforum.atw.hu

DAVE23
nem tom ezt irta valaki én csak az õ szavait csentem el

DJ Skyline
igen nem árt,habár remélem hamar le fog csillapodni a topik a megjelenést követõen...számítok a nagy rohamra,és majd lehet majd a "nehéz idõkben" megkérek egy moderátort,hogy segítsen be,mert nem tudom,hogy mi lesz itt!:S

Cukros
te DJ Skyline nagy takaritást válaltál.jó mostantól ilyen témába belese szólok az egy szer biztos

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

FOXX supreme
ááá!!!!!!...a Vauxhal hol lenne egyenlõ az M3-al....sokkal roszabb! szerintem.

Imremagdi
többiek nevében is írhatom, hogy ez természetes dolog, és a jövöben, hisz csak most jön a neheze, igyekszünk csillapitani a népet.

FOXX supreme

DJ Skyline
láttam igen,csak még nem volt módom megköszönni!😊

ezúton is thx SLICK a moderátor topikban való intézkedést,és mindenkinek aki próbálta fegyelmezni a népet!<#eljen><#worship>

DAVE23
Az még belefér
Fiat Punto
Lexus IS300
Renault Clio V6
Vauxhall Monaro VXR=M3 bmw állitólag
VW Golf GTI
ezek alapok?😄

Kaplan
Gondolom nem nagyon értékeled , hogy míg távol voltál próbáltunk rendet teremteni 😊😞 (Nem akartunk beleszólni a 'munkádba' csak segíteni)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

FOXX supreme
Az M3 annyira nem alap kocsi a maga közel 400 lovacskájával...<#nevetes1>

DJ Skyline
na kész!😊

1. ahogy Amse is írta,nem tudok itt lenni a nap 24 órájában!😊
most az elmúlt 4 napban meg nem nagyon voltam itthon ezért nem voltam olyan aktív!😊

2. ha lehet akkor ne írjatok olyat,hogy megjelenhetne már a demo,full,stb...jön amikor jön...türelem...köszönöm!😊