Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibor
akkor MO-n is az lesz, legalább nem siránkozhatunk, hogy MO-n nem lehet kapni a BE-t

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

reménytelen
A Black Edition kizárólag több, és semmivel sem kevesebb, mint a sima!
r4f1
marmint amir MrMafioso kerdezett...

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

M@TriX
valószínûlegh azért, m,ert egyszerûen lehetett volna bekopizni egy BE-bõl az autókat a sima alá... konzolon ez már problémásabb 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

r4f1
ezt már írta v.ki régebben...

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

filamester
Lehet hogy hülyeséget kérdezek és lehet hogy elhangzott már de nem tudjátok lesz belsõ nézet a játékba?

öccse, azt irja az nfsplanet.de hogy pcre nem lehet kapni a nfsmostwanted sima verzioját scak a blacklistet, ps2 re meg xboxra lehet mad kapni a simát!

DJ Skyline
egy kérés...amíg nincs hivatalos demo,addig ne menjen a duma,hogy most szedem a torrentrõl és hû de jó meg minden..úgy is fake...köszönöm

DJ Skyline
a kismadarak csicseregték nemrég!😛
visszaolvasás rulez!😄

legközeleb akkor nem barmozol le ugye?

TothLaci
Fogalmam sincs, hogy lesz, mint lesz, és a megjelenésig szerintem ki sem fog derülni...
k8bal
Jó megtaláltam! most végülis örülök hogy ez lesz csak kapható PC-re! 😛
Tuti lesz Camarom!
És legjobb hogy nem lesz drágább állítólag mintha a normált vennéd!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

amúgy #5104

pc-re nem lesz drágább csak konzolra nem?

hasznald a keresot, volt mar szo rola

TothLaci
Extra változat... Kicsivel több autó, tuning, stb..., persze sokkal drágább is lesz.
ha kicsit utána néznél itt a fórumba is megtalálnád

Mi a rák ez a Black Edition?
ezt is 54 változatban adják ki? ne szopassatok már!
és a nem Camaro-s meg a White Edition lesz, vagy mi?!<#szomoru1>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

k8bal
légyszi! írd le azt a forrást/ linkeld be a cikket ahonnan ezt vetted!!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

hát ez nem éppen baromság

k8bal
ezt a baromságot honnan vetted?! <#wilting>

PC-re csak black edition lesz

SLICK
volt replay... 😊 bár néha volt olyan (nekem legalábbis), hogy egy versenyemet nem végig játszotta le... bár túlzottan nem fog hiányozni ha MW-ban nem lenne... de sztem tuti lesz replay is a gameban 😊

M@TriX
jah az nálam nem számít replaynek 😉
de remélem ebbe végre lesz...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

k8bal
de volt! a versenyeket vissza lehettet nézni a végén!

k8bal
Hogy fojtassam a gondolatmentet:
a világ legkomolyabb dolga az lehet mikor bele ülsz egy Camaro-ba/Dodge Charger-be és felnyomatod az autópályán / versenypályán! gondoljatok bele..! 400-500 LE megmozdul alattad! Istenem... <#szeret><#szeret>

k8bal
te hülye vagy?! már bocs!!
a Camaro a Dodge Charger (a régi) után a kevenc kocsim! nagyon is beleillik ebbe a keretbe!!
csak az a kár hogy a Black Editionba lesz! Remélem az is lesz warezba mert nem nagyon akarok 16-ezret fizetni a Camaroért! Persze megérné de akkor is...

M@TriX
az UG2-ben nem volt replay ha jóltom...

mohus
jó kis reklám shotok😊

az igazi olyan lesz mint a 6074-es képeken

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Aki nem bírja már árkád nélkül...az ráugorhat erre
Egy kis Burnout Revenge
Burnout Real Arcade Video

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FOXX supreme
Lesz benne akkor mégis camaro??? szerintem egyáltalán nem ide való...azt tényleg nem lehet tunningolni. pl. rakj rá spoilert, hányinger keltõ lenne, na mind1 én nem raknám bele!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Volt haszna. Növelte a csillagok számát. :-))

kemény az a camaro

Sland
Black Edition: 3 screens

Voici 3 nouveaux screenshots qui viennent d'être lachés par Electronic Arts. On peut y voir la BMW M3 et La Camaro SS exclusives à la "Black Edition" du jeu.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bertino
hát ez biza nem véletlenül van így kitalálva... <#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

drop
nem tudom ti hogy vagytok vele de már unom a sok videot anyi video jönn ki nemhogy a demot adnák ki

Ha már itt járunk,a porschét,vagy a lamborghinit is lehet majd tuningolni?Motor,Eelektronika,stb?Mert az érdekes lenne,nem?Majd 654el<#nyes> repesztünk a lamborghinivel vagy mi?
Szal ezeket is lehet majd igy tuningolni??<#conf>

reménytelen
Csak ábrándoztam...
Omlás
Mondjuk én nemvágom hogy az U2 ben is mi értelme volt pl a hangcuccnak mert semmi haszna nem volt.Ha legalább mitom én lettek volna olyan versenyek ahol a hangcuccosokat mérik össze dübörgõ zenével az nagyon cool lett volna de így nemsok értelme volt nem is szoktam belepakolni a felesleges sújt a verdába 😄DDD

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Lehet. Valamelyik hozzászólásban régebben bevolt linkelve egy kép, ami összehasonlította a két gémet. Ha jól olvastam le, azt írta, hogy a tuningcuccok száma egyenlõ lesz a Most Wanted-ben és az u2-ben.

bertino
olyan egyetlen egy másik játékban sincs/lesz...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

szerintem meg nem lesz benne annyi tuning mint az U2-ben

TothLaci
Egy NFS III-as textúra <#idiota>
Bár! Mondjuk az is igaz, hogy a Most Wanted nappal játszódik és nem éjszaka. :-) Sry nemtom hogy lesz-e benne neon.

Istencsászár
igyvan csak nézzétek meg tiis hogy milyen jó gém: van benne fizika!!! lehet csapatni és kellõen nehéz, törik a kocsi nagyon vadul!! stb stb...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szerinted mennyi annak a valószínûsége, hogy a következõ nfs-ben kevesebb tuning cucc lesz, mint az elõzõben? Minden egyes újabb részben több cucc van. Ergo szerintem a Most Wanted-ben több tuningcucc lesz mint az Underground 2-ben.

FOXX supreme
Hát akkor játsz azzal....

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Istencsászár
ea sosem arról volt hires hogy egymás utánni részekben kijavitson alaphibákat/hiányosságokat, majd a nfsu 9. utánzatában lesz biztos😄😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bandi 18
nem tudjátok véletlenül hogy lehet-e majd neont aplikálni a kocsink aljára illetve hogy lesznek-e hangcuccok??? Mert én 1 képen sem láttam neont az alján a kocsinak<#rinya>