Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Erre van fél órád,hogy megcsináld...
Ha nem, akkor húzz el a büdös picsába és ne balfaszozz le senkit!
silkroadforum.atw.hu
Megtudtam nektek hogy nov 17-én már kin lesz a wandoon!!!
Amelyik buzi azt letöltötte amit elibb irta az fake!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Na, te vagy a legnagyobb bal***sz közöttünk...Honann a faxból veszed hogy kijött a Full, ráadásul 1 hónapja???? Azmeg a másik hogy én nem a xbox-os játékot akarok átvariálni emulátorral hogy jó legyen PC-re hanem a rendes PC-s kiadással akarok játszani...Mert a PC jobb bármely más konzoltól meg gamefaxomoktól...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Voltam zárás előtt. _______________
Bocs, de ezt muszály volt!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
"
Ti hitetlen balfa*ok.
A NFS Most Wanted mar egy honapja piacon van.Csak nem nalunk hanem amerikaban.
En tegnap szedtem le es nagyon kiraly.
Fikaztok olyanokat akiknek igazuk van mert csak azt hiszitek el amit mar lattatok.
Miert van az a rohadt netetek
ha nem hasznaljatok ki.
½Keress es ratalalsz.½ Ha nem hiszitek akkor Nem is kell a game.
Olyan nagy BALFA*OK vagytok
hogy az mar faj. Ime a letolto progi:http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=1&rm=download
Lass es higy. "
http://f1ferrari.hu
Nem kéne a helyére berakni inkább vmi Josie Maran féleséget?
Sztem úgy jobb lenne az összhatás<#eljen>#eljen>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
na off off! 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Amugy az idõ lelassitás nagyon teccik benne!
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
És miért ne lenne idevaló...
Sõt kéne már egy olyan NFS-t is csinállni /mondjuk a jubileumi 10.et/ amiben csak ilyen vadállat amcsi verdák vannak!<#vigyor2>#vigyor2>
A csak félig NFS, MotorCityOnline lett volna az eddigi legjobb, ha raktak volna bele SinglePlayer módot...de ne rágódjunk a múlton! 😊
egyébként a bannerünkkel mi történt?
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
És annyira Õk sem hülyék, hogy egy kis bevétel után ne töröljék az ilyen fake oldalakat...
Úgyhogy a hülyegyerek ingyen dolgozott, meg töltögetett felfelé, amiért "nagyon sajnálom"...<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#wave>#wave>
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
és az hogy a legtöbbet adják el valamibõl nemmindig jelenti azt hogy a legjobb...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES