Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
hogy õ másik fórumon látta hogy ezt írták....És?? kit érdekel? úgyse igaz!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

DJ Skyline
"Na ez nem az én véleményem csak egy másik fórumban láttam"

burkusdió
Valami caprute progival szeretnék látni egy videót az asztalodról, ahol kinn van az NFS:MW ikon, majd rákattintva elindítod, és legalább 15 perc játékot szeretnék látni a videón!

Erre van fél órád,hogy megcsináld...
Ha nem, akkor húzz el a büdös picsába és ne balfaszozz le senkit!

FOXX supreme
És akkor??? mi õ? szóvivõ vagy mi?

lexatan
Újságírók bizony már megkapták a fullt. Vehetjük úgy, hogy kijött, csak nem hivatalosan. Persze felesleges nekiállni keresni bármilyen P2P hálózaton. Csak fake-t lehet találni. Emberünk ( NEM SFERRARI!) viccel, hazudik, pénzt akar keresni a kamuoldalával... <#wink>

silkroadforum.atw.hu

Nem t9kthetõ le a Most Wanted amleiyk hülye irta a rák egye ki a belit!!!!!!!
Megtudtam nektek hogy nov 17-én már kin lesz a wandoon!!!
Amelyik buzi azt letöltötte amit elibb irta az fake!

modellmaker
"Na ez nem az én véleményem csak egy másik fórumban láttam na szóval vannak még hülye emberek, oszja az észt és azt se tudja mirõl beszél:" by sferrari, #6256

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

FOXX supreme
"Egy hónapja kint van a piacon..."

Na, te vagy a legnagyobb bal***sz közöttünk...Honann a faxból veszed hogy kijött a Full, ráadásul 1 hónapja???? Azmeg a másik hogy én nem a xbox-os játékot akarok átvariálni emulátorral hogy jó legyen PC-re hanem a rendes PC-s kiadással akarok játszani...Mert a PC jobb bármely más konzoltól meg gamefaxomoktól...

fernando torres
alul a lambor nagyon baba

sferrari
hát ja valami értelmiségi lehet

http://f1ferrari.hu

Kaplan
Támogatom. Josie Maran <#szeret> Követelem a bannerba 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

rezsofiz
14 alatt

sazl : c

Sanyix
Igen mert a sok droid bedõl mindennek sajnos...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

MikX
Az tényleg ott volt, de ugye pénz beszél, kutya ugat, mondja a mondás...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Slayerboy
A Porsche Unleashed még aránylag egy jó játék volt, de ezek már nem az igazi NFS-ek!

Voltam zárás előtt. _______________

MikX
RotFL<#lama><#lama><#wilting><#conf><#violent><#confused><#kocsog>
Bocs, de ezt muszály volt!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

fantasztikus, szinvonal megvan... <#nyes>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

sferrari
Na ez nem az én véleményem csak egy másik fórumban láttam na szóval vannak még hülye emberek, oszja az észt és azt se tudja mirõl beszél:

"
Ti hitetlen balfa*ok.
A NFS Most Wanted mar egy honapja piacon van.Csak nem nalunk hanem amerikaban.
En tegnap szedtem le es nagyon kiraly.
Fikaztok olyanokat akiknek igazuk van mert csak azt hiszitek el amit mar lattatok.
Miert van az a rohadt netetek
ha nem hasznaljatok ki.
½Keress es ratalalsz.½ Ha nem hiszitek akkor Nem is kell a game.
Olyan nagy BALFA*OK vagytok
hogy az mar faj. Ime a letolto progi:http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=1&rm=download
Lass es higy. "

http://f1ferrari.hu

edios
Ki ez a rondaság a bannerben?
Nem kéne a helyére berakni inkább vmi Josie Maran féleséget?
Sztem úgy jobb lenne az összhatás<#eljen>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

matyi08
a végén az lesz, hogy 14-én adják ki a demo-t. de ez sztem nem olyan jó, mert ezzel a várakozással elveszik sok ember kedvét...

bertino
lassan már nem tudnak mit adni...
na off off! 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sanyix
Semmi érdekes nincs benne... PL a miniszter félrelépet is minden évben aug 20-án leadják, és gondolom még van pár film. meg azt a valamilyen hiperszuper karatemester 1-20-ig is leadják minden nyáron...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Dante73
Azért érdekes, hogy az új NFS kiadása elött, az RTL mindig leadja a Tolvajtempót... Nem? (tavaly is így volt<#nyes>)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

és ez holé motor tudning? ez a kerék fetÉSE!!!!

de kép van róla! #6241

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

de kép van róla! #6241

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

már bocsi, de egy videoban sem láttam hogy motorilag tuningolná , egy videon ami csak nitro volt benne, de semmi turbo meg egyéb szarok!!!!!!!!
Amugy az idõ lelassitás nagyon teccik benne!

Atkamon
Nem nem lehet majd egy autó tuningolós játékban autót tuningolni!<#falbav><#pardon1>

Katun
én csak belegondolnék, hogy milyen lenne különbözõ színû lökhárítókkal az autóm...hát eléggé érdekes ezt mondjuk nem bánom, hogy nincs benne 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Na igen, meg kár, hogy nem lehet az egyes karosszériaelemeket külön-külön átfestegetni; bár érthetõ, hogy az egy csomó plusz programozási munka lenne.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Katun
kár hogy nem lehet saját flip flop fényezész rakni, hogy milyen két vagy 3 színbõl álljon a dolog 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

motorilag lehet benne, tudningolni?

FOXX supreme
Beraktam pár régebbi képet, hogy ne legyen annyira unalmas a topik...

Hunter of Deer
mostmár igen eddig nekem nem jött be!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

FOXX supreme
semmi...jó a banner!

FOXX supreme
Jó hát legyen, de nagyon meglepõdtem amikor rajta volt a listán...

Ez benne a gyönyörû, hogy nem is kell rá semmi csicsázás, hiszen az alapból is egy csoda!<#worship>
És miért ne lenne idevaló...
Sõt kéne már egy olyan NFS-t is csinállni /mondjuk a jubileumi 10.et/ amiben csak ilyen vadállat amcsi verdák vannak!<#vigyor2>
A csak félig NFS, MotorCityOnline lett volna az eddigi legjobb, ha raktak volna bele SinglePlayer módot...de ne rágódjunk a múlton! 😊

egyébként a bannerünkkel mi történt?

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

FOXX supreme
elvileg. mert volt róla kép is, de hogy a camaron nem lehet a festésen kívül csonálni semmit az biztos...mert pl. egy spoiler hogy mutatna rajta? vagy egy másik lökhárító? hányigerkeltõ lenne...szerintem!

reménytelen
A Black Editionban lesz, nem?
FOXX supreme
De most komolyan a tolvajtempóról jut eszembe....Lesz a játékba régi camaro? Én nagyon szertem az amerikai lóerõket, de ez egyáltalán nem ebbe a game-be való szerintem....habár?

bertino
bizony... Logo powa <#awink>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ma ledz a tolvajtempó a rtl-en tök olyan lesz mint a most wanted😄 csak itt elopják az autokat😄

Bandi 18
Lehet hogy törlik ezta hszt de megnéztem az EA ftp-jén hogy mikor tették fel az UG és az UG2 demot. Lehet hogy a dátum különbözõ de mind a kettõ hét közepe felé került fel szerdán és kedden tehát elég valószínû hogy a demo kedd illetve szerda magasságában érkezik

Dante73
Ezek az átverõs linkek, azért is marha nagy baromságok, mert minden sms-szolgáltató szererzõdésében benne van, hogy csak akkor fizetnek, ha akifizetés idõpontjában él az oldal....
És annyira Õk sem hülyék, hogy egy kis bevétel után ne töröljék az ilyen fake oldalakat...
Úgyhogy a hülyegyerek ingyen dolgozott, meg töltögetett felfelé, amiért "nagyon sajnálom"...<#mf1><#mf1><#mf1><#wave>

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Istencsászár
szerinted? nézz csak a fórumra, beleverik a 15 éves gyerekek fejébe hogy VEDD MEG, 6219hsz minek? ebbõl ha ezer értelmes többi felesleges de mégis + hú de jó csaj van benne azt erre verik it ezerrel és ezis eladja a játékot... hiába EA ehhez ért a legjobban a reklámhoz nemhiába az egyik legnagyobb ( bárcsak játékok terén is azlenne )

és az hogy a legtöbbet adják el valamibõl nemmindig jelenti azt hogy a legjobb...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

NuCLEARScoRp
Ha csak az eladásokat nézzük: a Flat Out ami egy nagyon király játék 500 ezer pédányban kelt el az Underground meg 5 millióban... mondj egy olyan aotós játékot ami ezt meg tudta közelíteni...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Istencsászár
jó neked

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

TothLaci
a link nem mûxik 😞
Sanyix
Ha a gép végigviszi a játékot helyetted, és csak nézned kell, akkor jó a játék <#idiota>