Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/
Kapcsolj CNN-en re, most is azt mutatják... <#idiota>#idiota>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Szóval európa 10-14 óra között készülõdhet a demóra 😊
Jön a spamáradat!
<#vigyor3>#vigyor3><#buck>#buck>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A táj az nem volt rossz, bár lowon nem próbáltam. Szóval ha jobb géped van nem kell leugatni a régebbit...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
(honnan lehet tölteni, milyen maga a játék, stb...)
Délig úgyis itthonleszek, addig szarrájátszom 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Behalok ha pont holnap jön ki a demó amikor a legszarabb és leghoszabb napom lessz (sajtójog, sajtótöri, reklám, stb...)
7kor érek haza, addig hogy birom ki... 😊 Legfeljebb bemegyek számtechlaborba aztán kis dózisban adagolom 😊)
csak sikerült leírni.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
szerintetek hány mega körül lesz?
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Mert ha csak úgy mondod akkor könyen megtapasztalhatod. Állíts mindent LOW-ra és 800x600 16bit. Hát én sokáig nem bírtam annyira ocsmány képe volt és nem csak az autónak hanem az aszfaltnak, a tájnak és mindennek... <#csodalk>#csodalk>
(ebben a témában ez volt az utolsó hozzászólás, többre nem válaszolok...)
A hivatalos NFS fórumon justinx89x azt jósolja, hogy a Need for Speed Most Wanted demója már holnap reggel kiadják. Hogy ez biztos? Az majd a holnapi nap során kiderül.
Forrás - teljes tuttkó szöveg a hírrõl ill. a magyarul a mondokája!
De, ha ez komoly, akko' holnap nem megyek suliba <#nyes>#nyes>
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
jó, igaz,egy minimum azért kell hozzá, de elég alacsony teljesítményû gép is elég lesz hozzá szerintem
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
(én próbáltam, hidd el, játszhatatlan, ráadásul a tuning miatt itt már a grafikán van a fõ hangsúly szóval pont a lényegrõl maradsz le)
szal ennyit errõl 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(nick kép)
nekem UG2 800*600-ban medium beállításokkal olyan gyönyörûen futott minta patyolat...
7500-as mobility radeon karin...
32 mega vrammal...
szal ennyit errõl 😊
amikor irtok valamit...
Toshiba L300-2C5
El fog azon is menni, igaz, hogy 640-ben, 16bittel, minden LOW-on, DE MENNI FOG!! <#nyes>#nyes>
NFS-nek sosem volt olyan hûdenagy gépigénye...
szerintem
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
(úgyemléxik)
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
hamá ug2nél vagyunk😄elég noob vok a 64%után,mikor már nincs Carrier cucc,abahagytam..akkor utána mit kell csinálni?
ON/
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Rendszerkövetelmény:
Minimum:
Operációsrendszer: Windows 98/2000/ME/XP
Processzor: Pentium PIII - 800 MHz Processzor vagy AMD Athlon
Videokártya: NVIDIA GeForce 2 vagy ATI Radeon 7000 vagy jobb
CD-meghajtó: 4X vagy gyorsabb
RAM: 256 MB RAM
Ajánlott:
Operációsrendszer: Windows XP
Processzor: CPU Pentium 4 – 2,4GHz vagy Athlon64 3000
Videokártya: Geforce FX 5700 vagy Radeon 9600 vagy jobb
CD-meghajtó: 52x CD-meghajtó vagy 16x DVD-meghajtó
RAM: 512 MB RAM
Toshiba L300-2C5
Az a lényeg hogy jó játék legyen belõle ne valami összecsapott valami.
Battlelog: kvantahun
Már tulzás...Tul vagyunk a számtani közepen,de demo meg sehol!!!
Grrrr....<#duma>#duma><#violent>#violent>
Battlelog: kvantahun