Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NzzN
Picit se gyanús, hogy nem indul el, LOL.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

FOXX supreme
Hát de akkor is...igyekezzenek!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Új Audi?
Anyááááááás.

DJ Skyline
14-e a határ,addig szavunk nem lehet szvsz!😊

Jagi
Mer'ps2-re van...
szal az nem érdekel, a full kell oszt jóvan.

SASboy
Nemtom, mi a faxért nem bírják kiadni azt a rohadt demot.

nice legs. what time to open?

DJ RX7
nem fake haver már leszedte csak nem tudta elindítani 😄.

:3

Jagi
<#eljen><#vigyor>

DJ Skyline
kúltúráltabban már,ez nem a Harlem,meg a Nyócker' !<#ejnye1>

Jagi
sztem fake... 😞

DJ Skyline
well...nem kell annyira izgulni!😊
mert ha meg kijön a demo,mindenki játszik vele,aztán meg nem a demo miatt izgulunk hanem,hogy jöjjön már a full,teljen már el ez az xy nap,jaj de sokat kell még addig aludni!<#idiota>
türelem,majd jön!😄 majd ha még 15-én sem lesz demo akkor lehet izgulni,bár elvileg 16-án full,szal akkor már senkit nem fog érdekelni a demo...

FOXX supreme
igyekezzenek már...!

Tibor
sztem meg a hétvégén jön ki

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Sland
NFSMW: Demo in the next few days Tuesday, 08.11.2005
NFSMWAccording to a EA Rep on the official boards the Need for Speed most Wanted demo will not be released today. But it will come between 9th and 14th of November.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

rezsofiz
ne szenvedjetek már :\ szánalmas

sazl : c

ó, hogy haljon éhen az a ....<#violent><#gun>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az Electronic Arts PR-osai cáfolták azon híreszteléseket, mely szerint a Need for Speed-sorozat következõ részének demója már ma napvilágot lát. Az egyik fórumon megjelent üzenet szerint a bemutató verzió legkorábban holnap, legkésõbb (és az EA-t ismerve a legvalószínûbb módon) november 14-ik napján kerül ki a világhálóra. Az egész játékvilágon végigsöprõ ''ma jön a demó''-kacsát egy 16 éves srác indította el a hivatalos Need for Speed-fórumon - nem kell tehát minden jöttmentnek bedõlni, akkor sem, ha esetleg azt mondja, amit hallani akarunk.

MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!

én meg félek attól hogy játszok vele 2 hétig megállás nélkül aztán hozzá nem
nyúlok annyira megunom(mint anno az U2-nél)

Evogordon
Már az a baj hogy lassan úgy megunom ezt a játékot hogy még nem is játszottam vele<#zavart2>

remélem fönnt lesz neten az amcsi megjelenés után pár nappal...

Jagi
Én nem a demo-t hajtom, hanema fúúúlt. 😄

M@TriX
mit lehet errõl ennyit rizsázni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Jagi
Hónap? 😊

ez kár

DJ Skyline
"2) Demo is not coming on 11/8. Sorry to disappoint. But 11/9-11/14 are all possibilities."
röviden és tömören ma nem lesz demo!😊

fireball
na igen,valahol éreztem én hogy átbaszás lett sokadjára is ez aw dmoe dolog,de inkább nem is gondoltam rá,hátha kiadják..aztán nem
bakker,fölmegyek bithumenre,nézem,felújabb torrent nedd for speed annyád mondom,makj olvaom tovább,és underground 2..😞 LOL vaze most föltették az ug2-t..

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Jagi
😄DD már csak hatot max. 7-et kell aludni és lesz warez (csúnya dolog tudom, de én meg türelmetlen vagyok), utána neg majd lesz vhogy.

Evogordon
De különben lehet hogy késõbb jön ki de még ma, mert hány óra is lehet amerikába??<#conf>

nem baj nem sokára ugyis megjelneik!

Jagi
Én is, aztán gyorsan rájöttem, hogy mégse.

mucsácsó
nemhinném...érzem ma is nélküle megyünk aludni.....<#rolleyes><#shakehead><#shakehead>
Jagi
: DDDDD <#nemtudom>

Evogordon
Azt hittem amikor elõször látam hogy nincs ott hogy demó nincs!!! hogy kijött a demó

Jagi
: ( aszittem már elkerülte vmi a figyelmemet, de sajnos nem...

FOXX supreme
Hát nem sok dodge van benne(sajnos), szerintem õ a Viper-re gondolt!<#nevetes1>

Jagi
Melyik?

állati ez a Dodge!
Jagi
😄DDD

hpzolee
Nem, nem, nem, nyugi, az csak 1 slenges megszólítás 😄DDDD de csekkolod stuffoló pl.: DÖK elnök , vagy a koliban aki le-fel akasztja a zs-t, vagy 1 kereskedö, vagy sg forumon a VIP es formák.Szval széleskörben tudod használni 😄D
blubb

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

M@TriX
gondolom csak pár millióan nézik, hogy mikor jön ki a demó. meg is érdemlik 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
nem volt még, de elég gyér a szentem...

(épp most akartam rendet vágni, ez van 😉)

http://www.eagames.com/official/nfs/umostwanted/us/home.jsp
The following error has occurred:
Web Page Not Found Error

De a többi game oldaluk megy!
Kiváncsi vagyok hogy tényleg kiadják a MW-t amikorra igérik!!
egy rövidke video (nemtom volt e már)

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Én csak azt nem értem hogy ilyen másfél két tonnás szemeteket amik semmiféle tuningcélra nem megfelelõek max giccsautónak minek raktak bele...
És hamár kemény vasaknál tartunk hol a Skyline ami azért életben megtuningolva elég kellemes meglepetés a porscheknak és lamboknak..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

M@TriX
ide lentebb van beszúrva, hogy mi lesz a BE-be, ennyi erõvel ez sem magyar, de angol... ebbõl idézgettem az elõbb 😉

M@TriX
ez jól hangzik, agresszívabb zsaruk, lesz majd zúzás 😉
de a "Behind scenes" Bonus DVD-t is bevizslatom majd, biztos lesznek rajta fincsi cuccok.
" Exclusive Pursuit Challenge — Hone your cop evasion skills in this intense Pursuit Challenge that features waves of supercharged SUV cops and the most aggressive police tactics."

És valakinek bõvebb infója arról hogy Simone Bailly-rõl hollehet kpeket találni?

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n