Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovecses
14-ig tutkó megjelenik! ennyi! aztán hogy mi lesz belõle????
Nekem a full kellene, de gondolom ezzel mindenki igy van!!! <#vigyor2>

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
Amugy amit a demoról tudni illik:

NFS: Most Wanted PC-demo content

Autók:
-Tuned Mustang
-Cayman S
-Tuned Cayman S
-IS300 (nem játszható)
-GTO (nem játszható)
-Golf GTI (nem játszható)
-Viper (nem játszható)

Játékmódok:
-Pursuit Length Challenge
-Tollbooth Challenge
-Roadblock Dodge Challenge

Pályák:
-1 Sprint
-1 Speedtrap

Nyem, nincs!
Én odaszoktam ragasztani magam a székhez!<#mf1><#fejvakaras><#taps><#wilting>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

kovecses
Neked már van? Vagy minek örülsz? <#mf2>

LOL<#mf1><#nevetes1><#nevetes1>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

kovecses
Addig nyomom majd még kinem esik a szemem a helyérõl...lehet kéne beszereznem 4 pontos biztiövet a székemre hogy ha elalszom ki ne essek belõle...<#nevetes1>

<#taps><#taps><#taps>
Dettó!

kovecses
Az biztos hogy ha megjelenik végre akkor beölök a székembe,felteszem a kormányt,rádugom a pedálokat, feltekerem a mélyládát, had dögörögjön, infúzió beköt és jöhet az ereszd ela hajamat ...........
JEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAA
<#wow1><#vigyor2><#merges2><#circling><#nyes><#nevetes1><#ijedt><#guluszem1><#taps>

NuCLEARScoRp
pont annyira cseszem szét a topicot,... mint te a beugatásaiddal... LOL

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

SLICK
Nem mindegy hogy mikor jön ki az a hülye demo???? 1-14-e között adják ki, de mostmár 10-14 között adják ki... nemtom miért kell ilyen hülyeséggel ezt a topikot mégjobban szétcseszni?
de beszélhet egyeseknek az ember... 1 hetet min csak kibírtok...

<#wow1><#nevetes1><#nevetes1>

kovecses
ugy legyen imremagdi, ugy legyen...

FOXX supreme
Közbe eljárok idegkezelésre...<#idiota><#nevetes1>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

voxom
ja igazad van Skyline már 1 hetet mindenki kibír 😊

Ha 16.-án jelenik meg könnyen lehet hogy 14-15 körül kinnlesz warezon és sztem qrvára kevés értelme van letölteni a demot még ha kijön is,legyen akár 10 perc is mire lejön😊 Még ha több mint 1 hónap lenne a full megjelenésig....De bazeg pár nap!!!!

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

voxom
Nem értem mért vagytok oda inkább a teljesért legyetek izgatottak ne egy demo-érrt!

NuCLEARScoRp
Én azt mondom az EA megrohadhat amiért nem mondja meg a demo megjelenés napját...
és arról is õk tehetnek hogy ennyi kamudátum stb... jön elõ <#levele><#levele><#levele><#mf3><#mf3><#mf3>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

burkusdió
😊

PxE
Ijen esetben tökéletes!

ATI POWER!!!!!!!!!

PxE
Mire jo a warez???

ATI POWER!!!!!!!!!

voxom
Akkor biztos drágább lessz <#rinya> bár nem mintha megakarnám venni az eredetit<#vigyor3>

nem csak annyi hogy 2 autóval töb lesz benne hanem több tuning és még több...

voxom
http://images.ea.com/eagames/official/nfs/mostwanted/us/screenshots/set24a/2_full.jpg

http://images.ea.com/eagames/official/nfs/mostwanted/us/screenshots/set24a/1_full.jpg

Imremagdi
November 15.-én szigorlatozom Matekból

Ha sikerül ha nem, Most Wanteddel szeretném lecsillapítani magam

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

voxom
Annyi lessz a Black editionba hogy ezzel a két kocsoval kiegészûl?

'67 Chevrolet Camaro SS
'BMW M3 GTR (Race)

Kit--Kat
Nem lesz benne Ferrai a régi NFS-ek jelképe<#rinya>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

voxom
http://images.ea.com/eagames/official/nfs/mostwanted/us/screenshots/set24a/1_full.jpg

voxom

UnknownAsshole
Hú megnéztem a vidókat és nagyon kyra !
Én türelmesen várok addig még nem jön akár a demo vagy full.
Nagyon fel lettem csigázva. Azoknak üzenem akik nagyon várják már, hogy: NYUGALOM, A HOSSZÚ ÉLET RITKA !<#idiota>
voxom
valaki nem tud valamit a black edition verzióról nem teljesen értem hogy most mi lessz a kettõ közt a különbség

XenonIceX
hát nem<#pias>

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Én csak aztnem értem mijé van mindenki annyira felháborodva hogy nuku demo amikor egy rakás játék esetében elöbb jön ki a játék mint a demo,valszeg enél is így lesz😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

XenonIceX
de ténleg megostromoljuk az EA-s most Wanted Topicot hogy agyák ki a demót ha nem akkor csak magyar hszt látnak majd a fórumukon<#buck><#pias>

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

burkusdió
lepjük meg õket mint a legyek azt a bizonyost 😄DDD

burkusdió
😄

XenonIceX
thx<#pias>
mért nem megy mindeki az EA fórumra Skyline meg majd fordít nekünk mi meg nyomjuk ott a magyar szöveget

Joey_The_Man
Ja végülis gyakorlatilag semmit nem tudtunk meg.... 14elõtt az lehet 13-a 23.59 ugyebár..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

DJ Skyline
azt,hogy 14-ig kijön a demo

matyi08
ez mit jelent?

neked!

Sland
Additionally we have a small update regarding the demo:

So here's a nice little something to think about. Rarely, do we do demo releases on Friday's. Just doesn't work w/ our file release plan. Friday's, people are thinking about their weekend, other games, etc.

That's all I'll say on the subject.

But it's coming definitely before the 14th.

nfs-planet.de

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Joey_The_Man
hazánkban még rossz kamatra sem adnak külcsönt...(csak ha nem szorulsz rá)

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Amúgy már érintettem meg SLR-t(erre büszke vagyok ).. gumballon..<#wink>

miért, van jelenleg hazánkban kedvezõ kamatú kölcsön? mesélj, ha tudsz vmit!
Joey_The_Man
Nem számít.. akkor is lesz egy ... felveszek valami kedvezõ kamatú kölcsönt..

ráterhelem a házra.. bár.. ha jól belegondolok nem bitos, h megkapoma 450 000 dollárt.. <#vigyor4>

fireball
csak???
hát megyek venni 2-t...😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

FOXX supreme
A hivataloson 450 000 dollár. hm....

FOXX supreme
akkor már "csak" 148 milló!<#idiota>

FOXX supreme
Már nincs rajta a hasznaltauto.hu de mútkor rajta volt, 160 milláért, monaco-ból hozatták.

SLICK
én újonnan 148 millióért láttam a kicsikémet