Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabó Péter
Gépcsere?

Szabó Péter

Beállitom full 1024-be és kockás az árnyék például. Miért?

egyébként a demoba mi van, mint a szokásos nfs -ekbe h 1 map meg 1 autó vagy mi? plz help 😊

Dave000
két esetben szokott a leggyakrabban megállni kicsomizás, az egyik, ha szar, újra letölt vhonnan máshonnan, a másik ha nincs elég hely a cél meghajtón, de ahogy itt nézem crc hiba van...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

nekem is problémázott elõször, de utánna mekjavult..Honnan szedted le?

zaki
várd meg a fullt, mást nem tudsz csinálni, pár nap, és már itt is van

Speedbreaker
leszedtem még1x:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

😄 még vki tipp? vmi az unzippel van baj, mert 3/4-ednél megáll és ezt kapom

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

egy szóval a demóról hadd: bámulatos.

Joey_The_Man
A Citybe(3.7mile) mennyia rekord ? nekem 1.49.81 eddigi legjobb idõm azon a pályán. term. tuning caymannal

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

FOXX supreme
Aha valami sérülést vagy mit ír...próbáld újra sztem.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

bertino
vagy szedd le ujra, vagy vmi nem stimm a gépeden

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kaplan
Igen , sajnos , ez nagyon nagy szívás.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

FOXX supreme
Ezt nevezik hatalmas szívásnak...

FOXX supreme
Lazán lelehet, de szerintem van benne erõsebb fokozat is...amúgy nekem ez a time breaker, idõlassítás nagyon bejön, olyanokat lehet vele manõverezni, hogy állva hagyom a zsarukat...

Speedbreaker
na ezt magyarázza meg vki:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Joey_The_Man
Én caxmannal 220 MPH -t lazán..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

kill3r22
nekem 3. probálkozásra sikerült....nemnehéz....de csináltam gamét is....3perc mulva megvolt a 4jatekos.....szal nemrossz csak lassu hozzá a netem....

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Sland
192*1.6= 307.2Km/h

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bertino
215 az Ingame traileremen

mérföld 😊

TothLaci
De pedig benne van... 2-sel kell elõhívni.
Sheke
hát cvsodállatos dodgeval pár óráig mentem és úgy leráztam a zsernyákokat hogy fú

Le Parkour

FOXX supreme
Km/h...<#idiota>

FOXX supreme
Én a viper-el mentem 293-at...

Sland
mármint MPH

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
kinek eddig mennyi volt a max speedje? nekem 192 a caymannal
de nincs kép szal ez nem hiteles😞

Felmész egy csapathoz, akik 4-en vannak. Te belemész, mert látod, hogy van hely, de nem Te kellessz, ezért aki hostol, az kidob. Szerintem.

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.

bertino
és mégis mi a picsapöcsé nem elég az 1024 ezt áruld el léccives <#idiota>

jakewyler
Miylen cd keyt kell beírni a regnél?

Mondjuk indokolatlanul nagy a gépigény is,az alábbi configgal 1024-ben ok,de 1280x960-ban már erõsen szaggat...
FOXX supreme
Nekem 5700 ultra van, és nemkem se engedi beállítani az esõcseppeket a monitoron...mondjuk annyira nem zavar, mert már így van pár zavaró tényezõ, de egyszerûen átugorja azt a beállítást....

bertino
b*sszátok meg, ti mégis hol éltek ? <#wilting><#wilting>

DJ Skyline
mit nem mondasz!😄
már úgy reggel óta!<#idiota> banner alatt befigyel szép piros betûkkel,a FAQ meg sok sok linket tartalmaz,sõt még a FAQba sem kell belemenni,mert pár link elérhetõ közvetlen a banner alatt!<#gonosz1><#gonosz1>

kill3r22
ezt a mondatodat nem értem

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Hiányolom az advanced grafikus opciókat.
Logitech kormnyom van,nem tom beállítani pl a féket a gázpedálra.
A gáz ok a fék nem,de ez biztos csak a demo hibája
Kaplan
Nem mondod? 😊
Mostmár én is nagyon várom a fullt. Meggyõztek. Pedig voltak kétségeim a játékkal kapcsolatban.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tényleg???? Kintvan??

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.

Kormánnyal nyomom.Nehezebb sokkal!
Dave000
pfff....

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

http://www.origo.hu/szoftverbazis/letolt.html?size=570715136&filename=Need%20for%20Speed:%20Most%20Wanted&letoltes=jatekok+szimulator+nfsmwdemo.exe kint van a demó

Sland
VAN REPLÉJ A JÁTÉKBAN?

kill3r22
csak az a szar hogy várni kell a playersokra....szal ha bemész egy 4es csoportba ahol ketten vannak akkor várni kell a 4.re...stbstb

igen, mert ha nem vagy ismerõs, akkor kivágnak

hat hee kormanyal nehezebb de keyboardal jobban lehet manoverezni mint kormanyal

kill3r22
csak regelsz az EA nál....a játékon belül azt kész....csak nehéz játékba kezdeni

Amugy sokkal nehezebb mint az UG2 sztem...
Váááá!
Hazaértem és mi várt itthon!!!!
Király a game!
Még 5 nap és itt a full is!
sike
szerintem ki jön ennek orvoslatára inyencseknek pöcs
jo feelong volt hogy gondolkodni kellett mokr lövd el a nitrot...

-

szerinted fizetõs az online játék?

kill3r22
Emberek csoda történt.....kiprobáltam online-n.....GPRSEL....nem semmi és ment is.....villogtak az ellenfelek de játszottunk és nyertem....na erre varjatok gombot....

Sland
engem is érdekelne