Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
VGA kártya: sztem mind az NVIDIA (õk már jelezték is), mind az ATI rövidesen ki fog adni egy "NFSMW compatible" driver verziót <#vigyor2>#vigyor2>
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
IStexI: 6800GT, Forceware 81.94
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Fraps-al mérjél egy benchmark-ot ha tudsz kíváncsi vagyok rá hogy mennyit vissz a géped.
P4 3,06HT (533FS😎
512 MB DDR333
ASUS V9999GT/TD 256MB (6800GT)
120GB Maxtor 8MB ATA133
450W Chieftec
Az autón lévõ árnyék mozgása folyamatos és nem kockás!
Mit figyeljek?
Max kiadnak hozzá egy paccstö :o
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
vicces de mostanság épp az on hozzászólásokat kell kiemelni😊 Szal az árnyékkal kapcsolatban van valami infó? A full is ilyen randa lesz? Én akárhogy állítgattam a demot nem akart megjavulni és naon csúnyán néz ki, nagyobb felbontásban sem javul semmit. Elég kiábrándató, hogy pl 1600ba is ilyen wolfeinstein szintõ pixelhegyek vannak a képernyõn...
OFF😊
meg kell várni az nForceost.
Ha ott lessz akokr lehet szedni addig nem
Bankot raboltál <#vigyor2>#vigyor2>
UI: Amúgy afelett mindeki elsiklik, hogy a torrentes verzióhoz NINCS SERIAL! Ez is azt bizonyítja, hogy HÁZI verzió <#vigyor2>#vigyor2> és ezért nincs az nforce-on!
de én már akkor fent leszek 😊