Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! A következõ a problémám: nem tudom felismertetni a játékkal a kormányomat( Logitech Momo) A gép látja a hardvereszközök között, de a játékban csak a joy-t lehetne beállítani, ami szintén a gépen van. A kormányt egyáltalán nem látja. Van valakinek ötlete?
A választ elõre is köszi
alberto 15
alíg várom hogy zéttuningoljam a kocsimat 😄

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

DannyL
Télleg! Ilyen "freeride" mód nincs a játékban mint a UG2-ben volt?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

alberto 15
én most kaptam meg, most telepítem

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

DannyL
Nékem téccik... 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

most akkor senkinem nem teccik a game?

Looserke
Nekem is ilyen van és ugyanez volt a hiba, már az Underground-ban is. A kormány beállító panelében, amit a vezérlõpult-Nyomtatók és más hardverek alatt érsz el, ott kell beállítani, hogy egy "tengelyen kezelje a kormányt. Lehet hogy rosszul emlékszem, de egy pipát kell kivenni, vagy betenni.

Looserke
Ne örülj annyira. Ez csak arra jó, hogyha a rendõrök egyszer elkapnak, akkor elszálítják a kocsit és ezzel tudod kiváltani. Új kocsit nem kapsz érte...

fireball
thx..😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

GregSB
Engem csak az hajt elõre, hogy unlockoljam az összes autót 😊

DJ Skyline
ha csak megnem unjuk addigra a játékot...egy idõ után monoton lesz szerintem a sok sprint,circuit,knockout,stb...aztán összevakarni a bountyt amit igényel a tag,majd legyõzni,és így tovább...én a 8-dik tagnál tartok,de már kezd uncsi lenni..viszont kíváncsi vagyok mi lesz a vége,de már most érzem,hogy nem lesz egy hosszútávú játék nálam...

Sanyix
Na mitmondtam...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Shadowkiller
Komolyan!!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

GregSB
Mostmár egyre durvábban csala gép. 9es BLes versenyeit csinálom éppen, és az elsõ TimeTrap versenynél azt hittem besz@rok. Van egy rohatd kanyar az elején, és nem sokkal utánna van a "Traffipax". Elég nehéz jól bevenni, mert kb 280-290 el érkezel meg, és elég éles. Elõször 241km/hval mentem át a mérõponton, a második versenyzõ 253km/h val. Na mondom nyomok egy restartot, begyakorlom azt a kanyart jobban. 3x vagy 4x-e már sikerült tökéletesen bevemmen a kanyart, utánna jól kigyorsítani nitróval, 256km/h val mentem át a mérõponton. Erre a második kocsi nem 262vel ment át rajta? <#falbav> Amíg 24X es idõket mentem addig õ végig 25X valamennyit, amint 25Xet mentem õ 26Xet...

Nagy nehezen meg tudtam nyerni, de ha minden egyes Blaclist elõrelépéssel ennyire többet fog csalni a gép, akkor végén Razor már panzerfaustal fog ránk lövöldözni...

most komolyan?

"Everything that happens, happens for a reason"

0Fritz0
www.nyomdagázt.hu

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Letörölni vele a vinyódat.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

És mit kell csinálni a patch-el?

Áhh. Már anyám is benne van 😄

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

DJ Skyline
frissítettem a FAQ-t...kell még bele valami?

Shadowkiller
Akkor 26!!!!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Sadist
#13509?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

semmi linket nem tudtok adni, ahol van játékleírás?
Shadowkiller
Amugy történt valami lényeges az elmúlt 1500 hszen belül???

De itt hol a crack?

Shadowkiller
De én inkább hideolok mert lehet a crack miatt lép ki!!!!

Shadowkiller

Bandi 18
egy cracket linket valaki nem tudna adni?

Bandi 18
rendõrök ellen menni

Shadowkiller
lol nyomd meg a "2" számot a billentyûn

Hol lehet találni játékleírást? Ahol le van írva, mi micsoda, mit hogyan kell csinálni, meg ilyesmi.
Shadowkiller
Felejtsd el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem jó!!!!!

fireball
hé,ha az van ,h 12%nál vok,13.helyen a black list ben,és elfogytak a versenyek..mi a teendõ?

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

<#eljen><#eljen> ( ne miattam vedd le, de nekem ez sokkal jobban tetszik ! )

Kandurex
Mindjárt leveszem. Most jobb?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

juuj, de rossz az a piros szöveg . majd kifolyik a szemem. <#zavart2><#wilting>

Kandurex
Él még a haverod? <#ravasz1>. Pár napig nem láttunk <#hawaii>.

Tökmindegy, mind ugyenezt csinálja, bepampog, hogy neki meg van, aztán eltûnik egy hétre. <#mf2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DJ SKYLUNE nincs itten?
...kár...

drop
csá láta valaki a régi gt a kocsik közöt mert nem látom sehol meg a bmv se

csuszi
Regeditben csak... g_mo - ra keressél rá, ott állítsd át nullára.

MJ rulz Pink Team The Only One

Sanyix
Jáccottam pár challenge-t. A rendõrökre semmi fizika nem hat, van amikor 250-nél úgy elõz be, mint trabantot egy ferrari, de szerencsére hülyék nagyon, ezért könnyen lerázhatóak. Akár oldalazva is tudnak menni, és egyhelyben megfordulni 😊 a szemem meg kifolyik ettõl a tetû motion blurtól, szóval melyikkel lehet kikapcsolni?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

csuszi
Sziasztok! Lenne egy érdekes kérdésem. Amikor lenyomsz egy riválist, akkor választhatsz 6 kártyából kettõt. És az imént választottam a 3 zsákbamacska közül egyet, és azt írta ki, hogy választhatok bármelyik lefoglalt autó közül egyet. (elszálítottak közül ... még kis vontató verda emblémát is mutatott). Azok közül hol választhatok? thx plz help, belepusztulo hogy lehet van valahol egy verda, amit nem tuokok kiaknázni (le is vagyok égve amúgy<#vigyor3>)

MJ rulz Pink Team The Only One

http://www.gamecopyworld.com/

Itt hol van a No-CD patch?

nincs... de nézzd meg a billenytû kalibrálását!

Pyotr
szevasztok!
nekem volna 1 olyan problémám h balra húz az autom ugy mintha be lenne ragdva a bill.,de ez kizár mert próbáltam más konfignál is meg hát az már kiderült volna inditás elött!
tegnap még rendben volt minden!
valakinek ötlete?

&#9608;&#9608;

Skyline lehet egy kérdésem?

király a game!

OrioN the S
lál

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Nektek csinálta már azt a játék, hogy játszottatok vele és egyszerûen kilépett?
mert nekem már kétszer is csinálta

Sanyix
Már rég meguntam 😊 nfsu 2-t is kb 5 verseny után untam 😄