Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yah, pörög mint a mérgezett egér 2 tabletta után😄

Shadowkiller
Kicsit húzd az idõt menj lassaban hogy ne kopjanak le a rendõrök!!! De a civil autókat törjed hogy nõjõn az a láng ami "a rendõrök figyelme feléd" jelzés!!! Aztán menj ki az autópályára ott lesz majd roadblock

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Eisenhower
nemsokáig. én mindjárt lépek mert asszony kimászott a zuhany alól... ideje volt már mert kb fél órája bent dekkol.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
amugy néha nem lassul be a játék a konfigodon? <#mf2><#nyes><#banplz><#taps>

Falconer
jo hogy igy pörög a topik

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Autopáján menjél, és ne rázd le öket. Akkor elvileg lesz.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

én tod mit nem szeretek?
hogy verseny közben megpillantom a rendõrautót... mondom oh he! nymomom neki a nitrót tövik, a másik három autó már a térképen sincs (! apropó RADAR!), de a rendõrautót nem tudom lehagyni....

szerintem ez lool
de az is amit nem mondasz(!)

Eisenhower
próbálj meg eljutni az autopályára és ott egy ideig követnek és majd egy idõ után megjelenik a roadblock... én ugy csinálom hogy az autopályán oda vissza furikázgatok amig meg nem lesz az a mennyiség amennyit át kell törni

A kormányhoz senkinek nincs ötlete?
meg(h)bocsájtunk😄

Sanyix
A francbamá megin egy hülye játékmód. Challange-ben van ez a Roadblock izé, civil rendõrautók üldöznek, de nem történik semm. Vagy 300-al kocsikázgatok a városban, közben lezúzom a rendõröket, vagy lerázom õket és elvesztem. Nincs sehol semmien roadblock.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

datango
nemmidnull dicsak he mivan evvel hogykell megcsinalni ! na okumlajatok valamit ki honap jovok . oszt irjatok vmi t a faqba pls ! köszi ! bocs a stíls ér ! by

rage
Ne izgulj, még három nap, s másról sem fog szólni, csak arról, milyen szar ez a program. Mindig így van :-)

Aztán szép lassan ezek elfogynak, s maradnak azok, akik játszanak a játékkal.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

nem biztos, hogy az új mindog jobb:U

nincs clone cd se meg semmi, a fasz kivan kezd idegesítõ lenni

Eisenhower
daemonba emulation mindegyik ON-ra van rakva?

rage
Nincs, ne is keresd
Összekeverték a játékot egy hasonló nevûvel

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Apus
baszki ez a topik kezd hasonlitani a san andreas topikra. ott is mikor mekjelent: hol a betõrõkocsi? hol a Phoenix? mit kell csinyáni? hol az ejtõernyõ? szörnyû basszus.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Seth
Wanadoo reg, ma 21:26 ig érvényes, akinek kell privizzen, first come first serve...

PSN ID.: Beegabor

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

rage
Nincs a gépeden Clone CD vagy ilyesmi egyéb program?

3.47

Falconer
Na megvan nekem is. Viszem a karriert, valami kibaszott idegesitö. Megyek a kinai srácnak a golfjával, semmi tuningot nem lehet még nyomni csak optikait, pedig nincs is felkiáltojel mellettük. Aztán versenyezzek A4 meg ilyenek ellen. És ha megnyerem, akkor meg vmi apropénzt ad oda. Nagyon elegem van már most az elején.

ez kva jó bemountoltam a daemon 4.00ba aztán elrejtettem azzal a progival és így se megy

Elnézést ha hülyeséget kérdezek. Készül már a magyarosítás a full játékhoz?
DE... olvass vissza...
és használd a keresõt

Eisenhower
? ennél teljesebbet hova akarsz?

rage
13066 -os hozzászólásban volt errõl szó.

rage
Szerintem meg azért tették be a linket, mert azt hitték, hogy az a Most Wanted ez a Most Wanted 😊

nem kell semmit beállítani

datango
én meg mingya megyek innni csak mondom elotte ralizok ket kort ha mar itt pang ez a progi a gepen , dehat ez nemfog osszejonni 😞

Patesz
A teljas verziót nem lehet még letölteni valahonnan?

felrakod a játékot
bemountolod az egyes cd-t a deamon tools 3.47-esbe
elrejted a meghajtókat a sd4hide nevû progival
ennyi
hibátlanul fut nekem

#-kérdés?
-kérdés!
#-háború?
-háború!

lool😊

rage
Az Autorun cfg file-ban kell beállítani , hogy directx =0 , ha jól emlékszem.

Eisenhower
nem ricsajozik senki meg nem is ordibál... egyszerûen csak betették a linket hátha vkinek az kell. fákk ennyit írni, de asszonynál vagyok és most épp fürdik szal van egy kis idõm^^

datango
akkor minek ricsajozzák itt a FAQ ot ha KAMU van benne ! micsoda parasztság...<#boxer>

Eisenhower
milyen kód?

én még egy versenyt mentem...
lol!

nem tehetek róla, hogy nem kötnek le a gémek😄

Eisenhower
én a harakirire értettem hogy vedd fel <#banplz><#nyes>

nem😊
erre én is rájöttem de nem mertem szólni😄

Eisenhower
mi ebben az átverés? a linken is látszik hogy US. aki meg nem nézi meg IJ ^^

de kod van már hozzá?

datango
nah akkor még sem én vagyok a barom???

Re-tech
Na azt hogy?
Eisenhower
nálam tegnap alcohol meg safedisk 4 hide-al ment. ma már baszott elindulni, ugyhogy alcohol uninstall daemon 4 fel emulation all on-ra meg safedisk4 hide é tökéletesen megy megint. amugy nem rossz gém. már csak egy opel astra f GSI hiányzik belõle <#vigyor1><#nyes>

k8bal
A FAQ-BÓL AZONNAL VEGYÉTEK KI EZT A NOCDCRACKES MARHASÁGOT!! AZ A U.S. MOST WANTEDHEZ VAN NEM A NEED FOR SPEED: MOST WANTEDHEZ!! NE VERJÉTEK MÁ ÁT AZ EMBEREK FEJÉT!!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Re-tech
Nem alaplapi, de a progikat kilövöm és visszajövök, hogy jobb-e!?
Hi! Az lenne a gondom hogy a telepítésnél kéri a directx-et pedig fent van a gépen. A faq-ot megnéztem , próbálkoztam az itt leírtakkal de nem tudtam így se felrakni. Tud valaki segíteni?
[NST]Cifu
Nem vagy te egy kicsit türelmetlen?

Én eddig nem találtam olyat, hogy visszajátszási lehetõség.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!