Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
FAQ
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
\\__/) (O.o) ( } { )
Szerencsére eddig ez bejött!😊
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Amúgy ez is igaz, rögtön lekapcsolnak olyankor.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nem minegy, hogy az mdf-et vagy az mds-t mountolod be a daemonba.Valamint az sem árt, ha az emulációkat mind bekapcsolod.És elvilgeg elõször kell mountolni, aztán a hide-ot nyomni.
Ha így sem megy, akkor nemtudom..
My words are weapons.In which I murder You with?
Kiolvastam a faq-t megcsáltam mindent és nem akar elindulni, nekem hkzonda verzió. Lehet, hogy a másik mûködne? Mert ugyanakkor van a Hihetetlen család gáma ami szintén nem akar elindunyi, pedig aztat csáltam amit leírtak.
<#conf>#conf>
Vasárnap óta van meg a játék, nagyon tetszik, csak van egy kis gondom.A kormányzást hol lehet állítani?Érzékenység, holtjáték(deadzone) stb.
Nekem túl érzékeny a cucc, állandóan keresztben megyek vele, ami nem rossz, csak akkor is,m ikor nem szeretnék😊))
Momo Racingem van.
Nem akarom szétoffolni a topikot, de a faq-ban nem találtam ilyesmire utalást és sajnos a játékban sem találtam ilyesmit, csak a gombkiosztást.
Elõre is kösz.
My words are weapons.In which I murder You with?
Elnézést a Sorokért:)
tessék😊 fuuu totál elfáradt a kezem... ez a challen series kikészít😊
Elnézést a Sorokért:)

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
már dobálja is ki a témát....
:-(((
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
cseke peti
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
thx
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate