Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
Amúgy Van már valamien Crack csak az 1.0 -s hoz van HKZonda 1.2 szal az nem indul másik verzió meg nekem nincs meg (valszin nem is lessz 😊 ) nem is vok Crack függõ megy ez így is 😊Nem vág földhöz hogy elõtte futtatni kell az SD4 Hide-t !

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

CSOCSO
az eddigi leghosszabb uldozes 12 perc volt.. egy szaros alig tuningolt fiat puntoval csinaltam... es azert lett vege mert elmenekultem..de tenyleg meredek volt😄
nekem valahogy kimaradt az életemböl ez a gamma..mármint az elözõ részei..!
és hát nem gondoltam hogy enniyre jó😊)
volna pár kérdésem...viszont..!
1.km/h akarok hol lehet megváltoztatni..?
2.az elején tartok még és nagyábol mindennel megtuningoltam a gépem,ez az oka hogy nem engedi tovább a tuningot?
3.van úgy hogy nem kerek mi a feladat azon tul hogy a zászloknál lehet versenyezni,itt nincsenek konkrét feladatok?
4.most úgy álok hogy tudok már venni másik kocsit,ezzl mitörténi enyészet?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

PLS tegyétek már be faq-ba a rendszerkövetelményt. THX

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Hy
Tudna Valaki valamilyen Trainert ami a HkZonda-ás Black Edition-el egyetemben is képes Müködésre?<#worship>
rage
Nekem mindegy, majd eldöntik azok, akik ebben illetékesek.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

OrioN the S
"Fórum moderátorok! Kérnék engedélyt egy utolsó linkelésre"
Mondjuk õ is a megfelelõ formában tette!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Szándékos flood és reklám esetén.

Ez az? Mind1 nem szótam! Csak mondtam! Senkivel semmi bajom! PEACE!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

1szer már elindult aztán kilépett és azóta megen nem megyen😄 De most még 1 ucssó próba a daemon 4el😊)) aztán maj meglássuk😊)

rage
Részletek a moderálási alapelvekbõl:

Hozzászólások törlése:

Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.
A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
Szándékos flood és reklám esetén.

Mindenki megtalálja, hogy kire melyik mondat vonatkozik, de a szabály nyilván arra van,hogy betartsák...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

OrioN the S
Én nem ,de má láttam hasonló dolgokért ugatást! Jó az oldal csak montam....semmi rosszándék...

rage
Azt mondtad, van fent BlindWrite
Próbáld meg úgy, hogy leveszed
S aztán safedisk 4 hide + daemon 4

rage
Megnéztem, láttam, hogy a menüje magyar.
De ettõl függetlenül, ez nem törés.
Megtévesztõ, ha a fórumodban annak hívod.

Ha a fórumomban leírt módszer nem jó, akkor ott iszonyat nagy gáz van!

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

Aki erre téved, az az aláírásomban lévõ oldalt nézze meg! Kizárt, hogy megbánná! 😊

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

Nah én má mindent kipróbáltam úgylátszik ilyen is van. Legalább láttam hogy néz ki. De azóta se tudom elindítani mindenkinek köszi az 5leteket de szerintem most kicsit szétverem a gépemet😊))

Fogja tudni! Mivel a program magyarul mondja, mit csináljál! Nagyon egyszerû!

rage
Bár, ha elolvassa itt a FAQ-t, akkor végülis tudni fogja.

rage
S szegény tudni fogja, hogy mit kezdjen azzal a Safedisk 4 Hiderrel,
ami az oldaladon törésnek van elnevezve?

Need for Speed: Most Wanted (Törés a teljeshez!) EZT!

TomY92
Megvok Csak itt melyiket tölcsem le?:S

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

TomY92
Ok thx

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

rage
FAQ:

"Hogyan tudom elindítani a HKZonda verziót?

- Mountold be Daemonnal a CD1-et

- Indítsd el a SafeDisc Hidert, majd nyomd meg a Hide gombot

- Lehet menni játszani!😊"

Ugyanígy a másik verzióval is
Crack nincs.

Igen... Menj fel az oldalamra (aláírásban megtalálod!), regisztrálj a fórumba, onnantól bármit le tudsz tölteni! Törés is van, magyarul (hála nekem)! Ha nem megy, a fórumomban további ötletek vannak az elindításra!

TomY92
Helloka Tudna valaki linket adni ahonnan letudom tölteni a cracket Megköszönném Elõre is Köszike

Most mi van? Te moderátor vagy?!

OrioN the S
Pffff valaki a végén még meg fog baxni ezért! Nem én nekem nincs bajom monnyuk....érdekes...._______

rage
Ez egész ötletes 😊

lalicsiga
amúgy nagyon zsír kis game: csak a black edititonngfsnggns f van meg

lalicsiga
hy!szopatás az egész a telepítéskor:
nekem directx hibát ír ki,de megoldottam okosan:
1.átmásoltam a cd tartalmát
2. a tömörítéseket eggyesítettem
3. mindent egy mappába tettem
4.játszottam vele
ennyi nem kell itt semmit telepíteni

Fórum moderátorok! Kérnék engedélyt egy utolsó linkelésre, az oldalamra, közvetlenül! PLS... Már egész jó állapotban van! Sokat jelentene! Még jobb lenne, ha a banner alá belinkelnétek! Nagy kérés, mi? Mindenki észrevenné, és akkor nem lenne ilyen gond! Az sem baj, ha nem lóbetûkkel lenne! ...

Köszi!
Kösz.<#wink>
Carlos
Neked is!
Megyek énis!
Jóéjt!

Þór vígi þessi rúnar

OrioN the S
Ott a pont 😄

Tomsteel
na én lépek, csak ezt a csodát akartam megosztani veletek !

További jóccccakát mindenkinek !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Carlos
<#idiota>
Menni kéne már szunditani úgyérzem...

Þór vígi þessi rúnar

OrioN the S
Jah ! 😄 Most ,hogy így átgondoltam vili! :d Amúgy nekem piros fehérbe jobban bejönne!

Tomsteel
LoLoLoL<#levele>

Carlos
Apu, anyu nem ember? <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Tomsteel
<#vigyor4>

Tomsteel
emebri alkotás, ez így vilgágos ugye ?

Carlos
Pics linkelve.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hypersnap-et tudom javasolni.
Évek óta használom screenshot mentésre!

Þór vígi þessi rúnar

Tomsteel
hallgatlak...<#lookaround>pl:

(nem tudsz meggyõzni, ha meggörbülsz se!, ez így természetes)

OrioN the S
Neked mákod van! V.kinekl az egész game ien 😊

Nekem egy olyan problémám van, hogy nem tudok normális képeket kimenteni a Fraps-sal. Minden kép amit kimentek, zizis lesz. Viszont videót tökéletesen kiment. Itt egy kép, hogyan menti ki a képeket: Fraps screenshot
OrioN the S
Jah! Engem 😄DDDDD

Carlos
Igen:

Þór vígi þessi rúnar

Tomsteel
Õszintén látott már TÕLE szebb emberi alkotást a Világ ?