Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Ha lefelé mutat a nyil az óra alatt, akkor 3 percen belül le kell ráznod a rendõröket!
A felfelé akkor minimum 3 percig kell menekülni elõlük.
Szerintem jelen esetben 3 perc alatt le kell rázni õket!

Þór vígi þessi rúnar

Hrisskar
Hogy lehet a játékot virtuális cd- meghajtó nélkül futtatni??

gabesz752
Ati catalyst frissítés

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

BubaMester
<#wink>

|&#9658;.:http://bubamester.uw.hu:.|&#9658; - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

DJ Skyline
addig örülj,amíg nem jönnek!😄
4-es fokozaton már nem egy leányálom...5-n pláne nem...6-ról nem is beszélve...7 meg nincs a karrierben,csak egy challenge versenyben

mivel láttom, hogy itt pár nem az elején vannak mint én, így ujra felteszem a kérdést hátha tudja valaki... vagy ezekszerint nem😊

nos, Challenge Series...32/69 ergo a 32 es Orás ikonál stondultam be, végig nyomom 3 percen keresztül, nem kapnak de ki irja Lejárt az Idõ... mit szarok el? Ez a feladat konkrétan --- Pursuit Evansion - Evande this police in less than 3 minutes to successfully complete this challenge... nem értem... aki tudja írja, köszi

Elnézést a Sorokért:)

BubaMester
Hmm.. Fullra van tuningolva a Mustang.. Minden ami elérheõ rajta van. 320-al lehagytam õket nemtom miért nem jönnek jobbak 😊

|&#9658;.:http://bubamester.uw.hu:.|&#9658; - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

Na jól megcseszte a starforce nightmare a gépemet, eltûntek a cdromok, enablere nem teszi vissza a gép nem látja az ide cuccokat indulásnál winfos 5 perc alatt indul el.... Mit lehet ilyenkor tenni?
Carlos
Most nyomtam le és pinklsipeltem el a gallardo-t (5 v. 6ik csóka taligája)
Szóval nem az elején vagyok... 😊

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline
mert nem elég pro a kocsid...túl gyenge!😄DD majd ahogy haladsz a játékban,és egyre erõsebb lesz,úgy majd a yardnak is erõsebb kocsikat kell bevetni...pl corvette

DJ Skyline
majd a játék közepe,vége fele lesz érdekes a dolog!^.^
az elején még könnyû,de a végén már "kicsit" agyfelb*szó tud néha lenni

BubaMester
Na még most sem tudja senki ,hogy miért nem megy fel a kõrözöttség 3x után?😊

Decide! A bal oldalon alul lévõ körnél az a láng és a szorzó azt jelenti,h a zsaruk épp hányas szinten köröznek téged. Minél magasabb annál többen jönnek, 3-asban már terepjárókat és 4-esben már a helikoptert is bevetik ellened!
Carlos
Nemtom miért mondjátok idegesítõnek...Nekem nincs bajom a dologgal.
Startnál benyomom a nitrot és utánna tökéletesen vezetve megnyerem a pályát. Van úgy, hogy 2-3 újrakezdem mert elcseszem. Szóval nem vágom mi a gondotok.
Érdekességek viszont vannak, plö ez is:

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline
az a helyzet,hogy nem biztos,hogy mindenki tudja rá a választ,így most minek írják le 10-en,hogy nem tudom!😊
amúgy meg most,hogy így felhoztad (sajnos nem vagyok itt a nap 24 órájában,és nem is nagyon szoktam visszaolvasni...dádá DJ Skyline) azt jelenti,hogy:
a körözöttségi szintet jelenti,hogy mennyire pikkelnek rád a rendõrök...7-es szintig tud felmenni...röviden ennyi!😊

zolo
Honnan lehet a Most Wanted betûtípus letölteni???
A dafont.com-on milyen néven lehet megtalálni(ha van ott)???

http://flickr.com/photos/zolika90/

nos, Challenge Series...32/69 ergo a 32 es Orás ikonál stondultam be, végig nyomom 3 percen keresztül, nem kapnak de ki irja Lejárt az Idõ... mit szarok el? Ez a feladat konkrétan --- Pursuit Evansion - Evande this police in less than 3 minutes to successfully complete this challenge... nem értem... aki tudja írja, köszi

😊

Elnézést a Sorokért:)

Hogy micsodA?!

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

gyerekek...milyen ez a fórum kérdezek valamit és boltivesen leszar mindenki...?

Ccccccccccccccc!!!!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

ElkésteM!

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

gabesz752
Hi! Jelent már meg catalyst ehhez a gamehez???

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

BubaMester
Összeszedtem utána még 60.000 bounty-t de nem akart odébb menni egy picit sem...

gabi89
Fel megy az tõbbre is csak legyél rosz kisfiú <#wink><#violent><#eplus2>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Ment Privát! 😊

DeO
köszönöm az összes segítséget hogy segítettetek,elindulta a game 😄DDDDDDDD

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!

BubaMester
Nem tudjátok ,hogy a kõrözöttség miért csak 3x-ig megy fel? Nem elég tuningolt a kocsim?

rage
Hogy csináltad ? Vége a telepítésnek. Mountoltad az egyes cd-t újra
Safedisk 4 hide-ot elindítottad, s rákattintottál arra, hogy HIDE
S próbáltad indítani a játékot

Igaz?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

geri15
Látom, és dícséretes ;P

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

geri15
hûmekkora ték 😄

sryak ooo:

DeO
ühümm nem akar jo elnni😞(((

DJ Skyline
thx!^.^
nem vagyok egy hirtelen haragú ember!😄

berlinboy6329
azt tom csak a modem miatt is kérdezem mert nekem az avn és nem nagyon gyors.5kb/s sel nem tom mit szólnál ha így szedne! El hiheded milyen s**r nekem. a+8 tuning autónak mi a neve?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

DJ Skyline
még nincs...soundtrack meg legalul "Keresés a témában, vagy ugrás # -re:"

geri15
Minek kiszedni? Le lehet önállóan is tölteni õket 😊 Vmelyik torrent oldalon keress rá a zenék közt a "Most Wanted" kifejezésre

bertino
én is csodálom... ^^

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

berlinboy6329
még vmi:nincs olyan progi amit elindítassz és kiszedi a zenéket mint az UG1-ben? Vagy csak leszedni lehet a soundtracket?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

geri15
Sky te aztán nem vagy semmi 😊 Legtöbben már a vérbe elküldnék az embereket, de te szorgosan segíted a community-t ;D Perfekt házigizda 😛PP

DJ Skyline
HKZonda az a Black Edition
Bonus carsban van a két bónusz kocsi!#16971
vagy challange seriesben a legalsó (69-es) challangéban' tudsz camaroval repeszteni a zsaruk elõl...

berlinboy6329
a HKZondás a mindeféleképpen black változat? mert ha az nekem az vanmégse találom a +tuningot meg a 2 új cart.

1. Mi a nevük(mind a 10nek)?
2.Hol vannak?

DJ Skyline
ha nincsen safedisc hidered akkor innen beszerezheted

16960....????

valaki help...😊)

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

DeO
jajj remélem igazad van skyline 😉

DJ Skyline
mert van banner,és annak a balfelsõ sarkában egy F.A.Q. feliratú információs központ,amibe le van írva,hogy hogyan kell elindítani!😊
link
"Hogyan tudom elindítani a HKZonda verziót?"

DeO
valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!

DJ Skyline
szvsz az ellenfél kocsijai mind egyedi EA tuningok...tehát nem találtam sehol olyan vinylt ami a gallardon van...meg olyat sem amilyen az M3-on van

DeO
fel van rakva a játék,mégis azt irja ki mikor el akarom inditani hogy please insert the correct cd-rom,select OK and restart application,miért van ez ? 😞((((

berlinboy6329
csak azért kérdezem mert most jártam VIC(c)-nél mind a 3 esteben (sonny,taz,vic)eltaláltam a kocsit meg a pénzt,2 esetben nem a kocsit választottam és mégisa az enyém lett.Ahogy nézem az enemy kocsijait mintha több lenne rajta mint 1.

DJ Skyline
1.karrierben nem lehet
2.nem túl hosszú,de annál inkább idegesítõ!😄

sziasztok!

Ma kezdtem el a játékot, de sehol nem találok nehézségi fokozatot. Jól látom, hogy nincs?
A másik: kb 2 óra játék után 8%-nál járok a carrierben. Sajnos eek szerint nem lesz túl hosszú a dolog...:-(
Egyébként nagyon élvezhetõ, a grafikáról nem is beszélve....

Dave
DJ Skyline
nem lehet<#shakehead>
legalábbis nekem nem sikerült még