7
adatkábel
 • TothLaci
  #7
  A C100 maximum a PC-vel kommunikál.
  Régebben én is elszórakáztam vele egy jót.
  Kölcsönkértem egy USB portos infrát, a gépet összecsatlakoztattam a c100-assal. Ennyi nem volt elég, mivel így sem lehetet a telefonra fájlt tölteni (Windows XP), ezért megnéztem a Samsung hivatalos weboldalát, és letöltöttem a EasyGPRS legújabb változatát. Ez még semmi, mivel a telefont nem volt hajlandó felismerni a program, mivel csak COM portos infrához írták. Kellett még egy kommunikációs port emuláló programot szerezni, ami Alcohol 120%-hoz hasonlóan, csinál egy virtuális COM portot (általában COM3), ami összeköttetésben van az USB porttal. Ezután rendesen működött az egész, 128x96 felbontású képeket és legtöbb MMF formátumú csengőhangokat rábírtam tenni. A program még támogatta az SMS küldést, a telefonkönyv szerkesztését, és a jegyzetek szerkesztését. Az előbb említett opcióknak csak egy hátrányuk volt, mégpedig nem támogatta az ékezetes karaktereket.
  Másik nagy gondom a JAVA feltelepítése volt, mivel azzal is elkínlódtam pár NAPOT (persze nem egyszerre), de csak egyetlen, végső megoldás volt a problémára.
  Végezetül jó telefon volt, vékony, és jó kinézetű, csak az aksia nagyon gyenge, funkció hiányos, inkompatibilis wappal és java-val.
 • cadgers
  #6
  Samsung csak Samsung telefonnal kommunikál sajna
 • qwert
  #5
  Valószínűleg nem kompatibilis a két készülék!
 • Gogesz
  #4
  Valaki megtudná mondani hogy a c100 ra miért nem tudok átinfrázni semmit egy siemens cxt70 ről de másik telefonról sem fogad adatot. Én szurtam el valamit vagy mi a bibi?
 • qwert
  #3
  Köszönöm, már más módon megoldottam
 • Shadow_THH
  #2
  ismertesd fel mint adathordozó és akkor csak megnyitod simán explorerben a rajta lévő memória kártyát, felpakolod a cuccokat és eltávolitod az eszközt.

  esetleg még egy driver frissités, vagy meg próbálod magad meghatározni az ismeretlen eszközt a vezérlőpultban
 • qwert
  #1
  Hello! Vettem e készülékhez egy utángyártott (Ecorit) usb adatkábelt. Viszont amikor csatlakoztatom a számítógéphez, ismeretlen usb eszközként "ismeri" fel. Az USB Device előtt egy jó nagy sárga kérdőjel van. Mi lehet a megoldás?