7
adatkábel
  • TothLaci
    #7
    A C100 maximum a PC-vel kommunikál.
    Régebben én is elszórakáztam vele egy jót.
    Kölcsönkértem egy USB portos infrát, a gépet összecsatlakoztattam a c100-assal. Ennyi nem volt elég, mivel így sem lehetet a telefonra fájlt tölteni (Windows XP), ezért megnéztem a Samsung hivatalos weboldalát, és letöltöttem a EasyGPRS legújabb változatát. Ez még semmi, mivel a telefont nem volt hajlandó felismerni a program, mivel csak COM portos infrához írták. Kellett még egy kommunikációs port emuláló programot szerezni, ami Alcohol 120%-hoz hasonlóan, csinál egy virtuális COM portot (általában COM3), ami összeköttetésben van az USB porttal. Ezután rendesen működött az egész, 128x96 felbontású képeket és legtöbb MMF formátumú csengőhangokat rábírtam tenni. A program még támogatta az SMS küldést, a telefonkönyv szerkesztését, és a jegyzetek szerkesztését. Az előbb említett opcióknak csak egy hátrányuk volt, mégpedig nem támogatta az ékezetes karaktereket.
    Másik nagy gondom a JAVA feltelepítése volt, mivel azzal is elkínlódtam pár NAPOT (persze nem egyszerre), de csak egyetlen, végső megoldás volt a problémára.
    Végezetül jó telefon volt, vékony, és jó kinézetű, csak az aksia nagyon gyenge, funkció hiányos, inkompatibilis wappal és java-val.
  • cadgers
    #6
    Samsung csak Samsung telefonnal kommunikál sajna
  • qwert
    #5
    Valószínűleg nem kompatibilis a két készülék!
  • Gogesz
    #4
    Valaki megtudná mondani hogy a c100 ra miért nem tudok átinfrázni semmit egy siemens cxt70 ről de másik telefonról sem fogad adatot. Én szurtam el valamit vagy mi a bibi?
  • qwert
    #3
    Köszönöm, már más módon megoldottam
  • Shadow_THH
    #2
    ismertesd fel mint adathordozó és akkor csak megnyitod simán explorerben a rajta lévő memória kártyát, felpakolod a cuccokat és eltávolitod az eszközt.

    esetleg még egy driver frissités, vagy meg próbálod magad meghatározni az ismeretlen eszközt a vezérlőpultban
  • qwert
    #1
    Hello! Vettem e készülékhez egy utángyártott (Ecorit) usb adatkábelt. Viszont amikor csatlakoztatom a számítógéphez, ismeretlen usb eszközként "ismeri" fel. Az USB Device előtt egy jó nagy sárga kérdőjel van. Mi lehet a megoldás?