26
Kérdések és válaszok ezzel a SP vel kapcsolatban!
-
#26 kabbbbbbbeeeeee -
Brooklyn0816 #25 Nem értem miért akarsz mpx200-ast?miértnem veszel 220-ast. Pannonosan 80.000.ft
vagy ahonnan én veszem(pestről vadiújan kártyafüggetlenül) 55.000ft nézz szét a webshopokban. lehet h más városból tusz hozatni olcsón ujat is
-
#24 csáztok be akarok ruházni egy ilyen telóra:)
az a baj hogy már nem lehet egyik szolgáltatónál se kapni, szazl használtat fogok venni...kb. milyen árban van?? -
#23 Buék -
Zedok #22 És programokat hol lehet leszedni a telohoz?? :O
És a 2003-as SmatPhone-t?? -
Zedok #21 Hi all
Van egy problémám, véletlenül letöröltem az sms küldö opciot a telorol! :( szall sms-t fogadni vagy kapni nem took megnyitni megnyitja de befagy rögtön.. :S vanli tudna segiteni?? :O pls help -
#20 egyébként van egy eladó mpx200-a, hátha vki nem böngészi az aprót (-:
mpx200.ashes.hu -
#19 én meg nem (-:
nagyobb, a fényképező meg a bt meg nem ér meg annyi + pénzt
akkor már inkább nokia 6630 -
#18 Na erről beszéltem. -
#17 Inkább MPX220-at vennék de itt van most a K750i arra gyűjtők. -
tothbela #16 énis 2hete vettem mpx200-at,a nextelnél,az msn menz 2hétig aztán lefagyott,majd mikor az aksit visszatettem nem bootolt,visszavittem elküldték a motorolába,most várom.mondtam az eladónak próbáljanak 2003-as sw-t feltenni rá,kiváncsi leszek sikerül-e,amugy egész jó a tel -
hiphop #15 A lenti oldal fantasztikus. Eddig minden működött. Csak a DOOM sokáig save-el. Érdemes körül nézni azon az oldalon. -
#14 mpx200.netdisk.hu
ha esetleg menne a netdisk -
#13 azz mms patch ha jól tudom kizárólad a 2003ashoz van, mert abban van ilyen hiba
reakcióidő roxx -
Cvd #12 Ha a V3 tetszik akkor nézd meg a V1150-et. Az kinézetre lealázza szvsz a V3-at is, 2 Megapixeles kamera lesz benne, 64 mega saját memória, plusz bővíthető. Sajna csak év végére ígérik. -
#11 Ennek a design-jére csináltak nem tom pontosan asszem V8 a neve nem kettényithato de vékony és a kinézete hasonló.mármint a billrendszer kinézete.
V3-t jobban elfogadnám 1,3Megapixeles kamerával. -
hiphop #10 Én egy hete vettem a Media-ban 36.000-ért. Szerintem nagyon jó, csak nem találok rá játékokat. Amik az origo szoftverbázison vannak azok nem mennek, hiába az ARM processzor és a WinCE 3.0. Ha tud valaki címet ahonnan lehet játékokat/demókat/programokat letölteni az tegye már közzé. -
Cvd #9 Trémobilnál meg függetlenül már hetek óta kapható, de van saját fóruma is. -
Robin Hood #8 Igaz, meg csak "jön" megjelenési dátummal, de már az is jelent valamit. -
Robin Hood #7 Már felbukkant a vodkafon árlistájában a V3-as, bűntet mindent a 13 mm vastagságával.
The best:
-
drag #6 Terminalon a mobil forumban van egy szép nagy fórúma -
#5 Gondolom, már biztos be lehet szerezni jó áron. -
#4 40 ért adja valamelyik mulit is mediamarkt talán -
#3 40 e volt, karcmentes kitünő állapotú! -
skristof #2 hogyé adták? -
#1 Sziasztok! Rajtam kivül akad még valaki itt akinek ugyan ilyen telója van ? Az megirhatná a vele tapasztalt dolgokat.
Igazából SmartPhone 2002 volt rajta, most flasheltem 2003-ra, de az MMS küldés nincs bent. Van 1 MMS patch hozzá, csak azt nem tudom hogy a 2003 hoz is jó e ? Ha valaki tudna ebben segiteni, nagyon megköszönném,esetleg értékes infókkal is szolgálhatok a telóval kapcsolatban.