Matricák autókra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
baróóóóó :P
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ha komolyan erdekel, irjal privit, pontosan mire is gondoltatok, es akkor megkerdem tole
aztan majd megdumaljatok vele ki mit csinal, es mennyibe kerul
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
pl. öcsém matricázta a boci mobilt :)
(x)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mission Impossible 2010: PRO Class
Ez kellett nekem. Mindjárt szét is nézek tüzetesebben.
Nehéz szívvel osztom meg a linket, egyik kedvenc oldalam, szerintem nagyon jó cuccok vannak rajta:)
De inkább beszéljünk valami vidámról. Mondjuuuuuk MATRICÁKRÓL
[/cserf][/fülünyúl]
Ha meg még sokat pattogott volna az izomagy, egyszerûen rendõrt hív, és feljelenti zaklatásért, molesztálásért, esetlegesen testi sértésért, ha az bekövetkezne. Semmi más nem kell, mint megjegyezni a muki rendszámát - hátha inába száll az összes izma, és elseper a tett színérõl, mikor tárcsázod a zsarukat. A rendõrök egyébként örömmel kimennek ilyen helyekre igazságot tenni, mert szeretik helyrerakni a magukról sokat képzelõ, önbíráskodó emberkéket.
[/cserf][/fülünyúl]
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
felirattal. Pici, de kifejezõ :)
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Amiket láttam:
Kis Daihatsun "Kicsi vagyok, de ki vagyok fizetve."
Trabin "Paper power"
Opel Combon "Fékút vége!"
Dacián a hatalmas LEGO matrica (az egyik díjazottam)
Piros Kispolskin "Ha megnövök, Ferrari leszek!"
Vannak típusfüggetlen feliratok is, pl pici betûkkel "Ha ezt el tudod olvasni, már régen rossz!"
"lehet, hogy lassú vagyok, de ÉN MEGYEK ELÖL!"
Nemes egyszerûséggel: "TOLNI"
Aztán a rallyeautók matricái: az únásig ismert "ízirájderöcsém"-tõl a Sponsor muter, szerviz fater"-ig sok minden van.
De tényleg csak a gagyibbak írogatnak poénokat az autójukra, akinek nincs jobb dolga/ötlete.
Renault Clio MTV advert
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a teljes mû James Brown - Sexmachine címû dalocskája, és a szövegben gyakran ismétlõdik a
Get Up! - Get on up - sor, és ezt az énekes eléggé 'gerappa'-ként ejti ki. pár éve egy nyár abszolut slágere volt, mint azóta a ketchup song, a kis tehén, vagy dragostea din tei...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Emlékeztek a 6-8 évvel ezelõtti O'NEILL-matrica dömpinges korszakra?
Nos, Tesóm kocsiján is volt ilyen, csak elé volt írva egy kis szöveg, összességében kb így festett:
Akik tudtak angolul, jókat derültek rajta. Aztán az utána lévõ kocsinkra is felkerült. Aztán kinõttünk belõle. :D
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
http://www.lohere.net - a MagyarChan
:)