Battlestrike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikora hídon kellett átmenni, kicsit túlerõsre gyúrták az ellent.
és eléggé belassul. mondjuk ki: 15fps😛
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Játszott már vele vki? Nekem így elsõ látásra/hallásra egy pörgõs kis akciójátéknak tûnik, ami arra jó, hogy az ember levezesse vele a feszültséget<#gun>#gun><#vigyor2>#vigyor2>
\"...lámák kíméljenek.\"
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Német, Orosz, illetõleg amerikai oldalról táomgathatjuk a harcokat. 16 küldetéscsomagon keresztül kell bizonyítanunk, hogy igenis harckocsival is lehet nyerni. Valamikor 2005 februárjában érkezik.
A játék egy részében gyalogosan haladhatunk a német fõváros felé, a többiben pedig tankok, és más harci jármûvek pilótafülkéjében találjuk magunkat. A fejlesztõk a második világháborúban valóságban is bevetett jármûvek modelljeit építik a programba, és ezek nemcsak kinézetükben, hanem paramétereikben is pontos másaik lesznek az eredetiknek.
Egyébként én inkább azt unom, hogy ehhez a témához nyúlnak mostanában a fejlesztõk. Miért? Annyi sok szép kor van még... :-)
A COD-ot és a MOHAA-át a KÉPEKBöL ítélve nem közelíti meg.
Mondjuk a Mortyr 2. játékkal elkezdtem játszani, de sajnos nekem non lehangoló volt, így del.
Öszintén remélem, hogy a Battlestrike nem a Mortyr 2. szint, hanem inkább a fenti játékoké.
Az idö múlásával majd válaszd kapunk milyen is a
Battlestrike:The Road to Berlin. Én mindenestere már várom,
a Sniper Elite II. Vh. játékkal egyetemben.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Szerintem a BF42, MOHAA, Wolf. és a CoD bõven elég volt.
Erre jön még a Brothers in arms meg ez is.
Elég lenne 3 évenként kiadni egyet, ami mutat is valami újat.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
CPU 1,2 GHz v. nagyobb
256MB RAM ATI Radeon 8500 GeForce3 v. jobb
Win 98/Me/2000/XP
DirectX 9.0