Battlestrike

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ny Papa
Már nehezen de tovább jutottam

Ny Papa
Aki tud segítsen, hogyan lehet a hídnál az embereket megölni.

Elõre is köszi. Pista

Serpa
Serpa
nekem a 2 sniper -es pálya teccet.

amikora hídon kellett átmenni, kicsit túlerõsre gyúrták az ellent.

Serpa
ok, megprobálom.

el lehet vele töketlenkedni ...
^-^

dardevil
Sztem bug - lépj ki a játékból majd kezd újra a 3. pályát.
Én a 2. pályán jártam hasonlóképp.

Serpa
3. pályán vmi extrát kell csinálni??
kilõttem az összes fritzet, de csak nem akart véget érni.

kipróbáltam ; sztem a menü zenéje jó , a grafikája , mikor minden bevan kapcsolva akkor SZÉP! ( fõleg a felhõ és a légi csaták tetszenek) belassul az ATI9600as kártyámon , irányítása egyszerû és könnyû ; sztem aki tehet próbálja ki | 100%osan Terrorist Takedown utánzat| <#gonosz3>

fistin
<#fogmosas><#fogmosas><#idiota><#idiota> nekem 3000+, 1024ram, meg 6600GT <#nyes><#nyes>
és eléggé belassul. mondjuk ki: 15fps😛

nekem délutánra lejön , és akkor mondok véleményt ( Terrorist Takedown nekem kicsit bejött)

Shep
hát ja, most voltam vmi repülõs pályán és totál belassult, ami elég szomorú mivel 3200+ 6800GT 1 giga ramom van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ThugEdge
ekkora szart életemben nem láttam

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

fistin
jaja. az egér kell hozzá, és semmi más. csak mész, és lõsz. a grafika szar, viszont ennek ellenére gépigényes eléggé. egy délután alatt kijátszahtó.....

Shep
terrorist takedowntól jobb, de senki ne számítson sokra, az egér elég az irányításához, amolyan célbalövõsdi az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

torrente
Egy szavadba kerül.

Sgtfathi
Ekkora gagyiságot már rég láttam .LE NE TÖLTSÉTEK!!!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

torrente
Tényleg egy förtelem? Mert akkor el sem kezdem a letöltést.

Shep
jaj ez a terrorist takedown csak 2. vhban? Az óóóóriási egy játék volt, még az elsõ pályát se volt idegzetem megcsinálni.

dardevil
Lehet törölni a topocikot - semmi értelme a játéknak !

dardevil
Majd teszteljük, de én már nem várok sokat tõle !

Nah, megjelent!

Játszott már vele vki? Nekem így elsõ látásra/hallásra egy pörgõs kis akciójátéknak tûnik, ami arra jó, hogy az ember levezesse vele a feszültséget<#gun><#vigyor2>

\"...lámák kíméljenek.\"

dardevil
jöhetne már valami demó

nem rosszak szerintem jo lesz!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

dardevil

dardevil

dardevil

dardevil
Új képek :

dardevil
A Battlestrike: The Road to Berlin-ben
Német, Orosz, illetõleg amerikai oldalról táomgathatjuk a harcokat. 16 küldetéscsomagon keresztül kell bizonyítanunk, hogy igenis harckocsival is lehet nyerni. Valamikor 2005 februárjában érkezik.
A játék egy részében gyalogosan haladhatunk a német fõváros felé, a többiben pedig tankok, és más harci jármûvek pilótafülkéjében találjuk magunkat. A fejlesztõk a második világháborúban valóságban is bevetett jármûvek modelljeit építik a programba, és ezek nemcsak kinézetükben, hanem paramétereikben is pontos másaik lesznek az eredetiknek.

BBird
Amíg nem jön ki, addig mindenki azt csinál, amit akar. ;-) Lehet, hogy sokkal rosszabb lesz, de az is lehet, hogy...

Egyébként én inkább azt unom, hogy ehhez a témához nyúlnak mostanában a fejlesztõk. Miért? Annyi sok szép kor van még... :-)
MOHAA-t azért ne hasonlítgassuk ehhez a játékhoz...

zaki
hmmm, nem néz ki rosszul...

dardevil
Semmi infó, csak 1 újjabb kép.

dardevil
Én non szeretem a II. Vh. játékokat! ( izlések és ... )

A COD-ot és a MOHAA-át a KÉPEKBöL ítélve nem közelíti meg.
Mondjuk a Mortyr 2. játékkal elkezdtem játszani, de sajnos nekem non lehangoló volt, így del.
Öszintén remélem, hogy a Battlestrike nem a Mortyr 2. szint, hanem inkább a fenti játékoké.
Az idö múlásával majd válaszd kapunk milyen is a
Battlestrike:The Road to Berlin. Én mindenestere már várom,
a Sniper Elite II. Vh. játékkal egyetemben.

Esrohnoil
Szegény róka csontig nyúzva...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Unom már a WW2-t!!

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hú dejó, ismét egy II. VH-s játék, minimális újítással, egyben minimális grafikai újítással is.
Szerintem a BF42, MOHAA, Wolf. és a CoD bõven elég volt.
Erre jön még a Brothers in arms meg ez is.
Elég lenne 3 évenként kiadni egyet, ami mutat is valami újat.

Ilyen graffal veszélyes kiadni játékot (persze, hogy jobb lesz mert csak screenshot, de ha mohaa, vagy cod szerû akkor...), mert a sok hülye a grafkártya cégek kampánya (agymosása) miatt máris a graf alapján ítélik meg a játékot... De ha jó lesz a játékélmény akkor tarolni fog (remélem), mert kicsit kevés már a ww2 fps, és azok is csak multisak (szinte).

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

dardevil
Minimális gépigény

CPU 1,2 GHz v. nagyobb
256MB RAM ATI Radeon 8500 GeForce3 v. jobb
Win 98/Me/2000/XP
DirectX 9.0

dardevil
Én nem ismerem a Terrorist Takedown-t, de remélem ez jobb lesz annál.

Lacc
Ez tiszta Terrorist Takedown világháborús környezetben. Le se tagadhatnák a készitõk, hogy az a borzalom is az õ mûvük.
dardevil

dardevil

dardevil

dardevil
Megjelent az elsõ képek a City Interactive tegnap bejelentésre került második világháborús arcade akciójátékából, a Battlestrike: Road to Berlin-bõl. A játék a könnyed játszhatóságot célozta meg, így rögtön a mélyvízbe kerülünk majd küldetéseink során. Számos katona bõrébe bújhatunk majd, mesterlövésztõl kezdve egészen ejtõernyõsig. Az elsõ képeken megismerhetjük a különbözõ "posztokat" és szemügyre vehetjük a külcsínyt is.