Cirkusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
spam. sry
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
érdekes hogy az embereket ezek a mesteri átba__ások mennyire érdeklik
elismerem az ottani emberek tehetségét, bizonyára rengeteg munka van amögött, amiket csinálnak, de engem sem tud lekötni, egyszerüen nem tartom érdekesnek
Néha amikor tévében látom vmelyik csatornán (pl. discovery) önkéntelenül is a filmekkel, más müsorokkal hasonlítom össze, és mivel azokban sokkal látványosabb dolgokat csinálnak (trükökkel), leértékelõdik az, hogy a cirkuszban miket csinálnak az emberek - hisz mindkettõt ugyanazon a képernyõn látom
a személyes elmenetel meg... valóban érdekes hogy egy ember nem csak hat, hanem mondjuk 8-10 kuglit tud egyszerre a levegõben tartani? van abban valami értelem, hogy egy ember azt gyakorolja, hogy a elkapja a kilõtt ágyugolyót? ráadásul egyáltalán nem egészséges amiket csinálnak (ugyanugy a tornászokról, balettáncosokról is ez a véleményem)
az állatok meg külön téma lehetne, betanitanak mindenféle életidegen dolgokat, hogy néhány percig szórakoztassák az embereket... nem csoda hogy ez manapság inkább ellenszenvet vált ki az emberekbõl
Honlap:Cirque Du Soleil
Legalább a videókat megéri megnézni.
Azt a kínt kibirni...utaltam, mert rohadt budos istaloszag volt.
Az elso szunet utan elhuztunk.
Cirkus suxx:(
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Lehet hogy ez amiatt van mert legutóbb mikor ott voltam jónéhány éve úgy telezabáltam magam gumicukorral hogy végig hányingerem volt :DD
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Egy-egy yol koreografált artistamûsor mögött igen csak komoly teljesítmény áll. És mint olyan, nem csak a gyerekek figyelmét (sõt!), a felnõttekét is leköti.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
*hihi ** *
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.