Kétmillió új magyar internetező 2006-ig?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeus
Sajnos ma itthon katasztrófa a helyzet!
Ami ott a link alatt van az szó szoros értelmében maga a paradicsom.
Mindíg le vagyunk maradva, mindíg is le leszünk.
NÁLUNK MINDEN SZ*RT EL LEHET, ÉS EL IS ADJÁK!!!

szomorú......<#nezze>

Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war

Sziasztok!

Az internetezéssel kapcsolatos cikk az index.hu weboldalróL:http://index.hu/tech/net/adessel0114/

Szerintetek ha többen fizetnének elõ a netre akkor olcsóbb lenne?Szerintem nem csak a net elérése drága,hanem maga a számitógép is.
TeszteloPontHu
Nem családról van szó (abból talán összesen nincs 2 millió), hanem emberkérõl. Tehát pl. 1 család elõfizet az 2-3-4-x új elõfizetõt jelent.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

A környezetemben meglepõen sokan kezdtek el netezni, többüknek azelõtt még a számítógéphez sem volt semmi köze.
Én egyébként nem érzem, hogy a net olyan megfizethetetlenül drága lenne. Akinek megélhetési gondjai vannak, az fele ennyiért sem fog netezni, nála biztos nem a net áll az elsõ helyen.

Sziasztok!

Szerintem olcsóbb nem igen lesz a szélessávú net,bár akkor lehetséges,hogy többen fizetnének rá elõ.Igaz a net eléréséhez szükséges számitógép se olcsó.
Nincs is ennyi családnak számítógépe Magyarországon.

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Frank99
persze, "kis kacsa fürdik...."

majd ha olcsóbb lesz.

aki eddig nem fizetett elõ, ezután nem is nagyon fog.

de ekkora mértékben biztos nem fog nõni...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak