A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Most már semmit se értet.<#fejvakaras>
De szerintem más se.
Na mindegy hagyjuk!
Ha megjön a zene majd felteszem.
Persze lehet hogy nem is ez kell neked.<#eplus2>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Hali.

Igen erre gondoltam.

Meg várom.

Köszi.
kaposi1
akkor végül is ezt kerested?<#wilting>

Köszi.

Valamikor.: 85 -90 között Hallottam.
És valami olaszos beûtésre emlékszem.
Breki33
Gondolom sokaknak ez a zene összekapcsolódik vele

kaposi1
"Breki ez az ,de valami,más elõadó"

Akkor én most nagyon nemértelek.
Ugyanis annak amit Breki anno feltett semmi köze ahhoz amit te keresel.<#nemtudom><#fejvakaras>
Breki feltette a Sylvia - Viva espana címü számát,te pedig ezt keresed tudtommal.

Infó
De ahogy gondolod,mert nemsokára küldik nekem a számot.
<#mf1>

bakterzoli
Bocsánat!

Remélem most már jó!

Breki33
Saragossa hátsó borítók

Anyag így van a cue alapján számonként vágja az 26+26=52 szám manuális megírása, attól még hogy folyamatos a mix audio CD-n is ott vannak számonkét a trackváltások.

File-k pl elsõ CD

Saragossa Band - Das totale ZaZaZabadak CD1.cue
Saragossa Band - Das totale ZaZaZabadak CD1.log
Saragossa Band - Das totale ZaZaZabadak CD1.wav

De lehet én ez esetben CD-ként lévõ két mixre vágom tehát a konkrtét albumnál 4 mixet kapok wav-ban, deha valakinek van jobb ötlete erre valamint más ilyen egybe wav-oknál korrekt számcímes darabolásra az érdekelne.

Én nem szeretem mikor egy album tök egyben van és nincs számonként bontva, de nagyon sokszor sajnos így rakják fel.
bakterzoli
Esetleg ezek:

Viva espana

Sylvia - Y Viva Espana (1974)

Manolo Escobar - Que viva España

Breki33
Na megpróbálom jobban elmondani

Bad Boys Blue Greatest Hitsnél
képen bal felül van hogy hogy van meg az anyag, alatta, hogyha darabolom milyen jobb oldalon pedig az egyes CD ami már kész van a rendes nevekkel

Ezt csináltam tegnap az A-ha -val és Bad Boys Blue-val

Saragossa-t mindjárt mutatom

Köszi megvárom.
Breki33
Igen akkor te lehet te az eredeti változatot keresed ami a hivatalos dal is volt.

A dal címe Viva Espagna csak akkor más elõadóktól kéne keresned.

Fancy ügyben kis türelmet.

Breki33
Nemis tudod mennyire beletrafáltál pont most filózok, hogy hogy és mivellehetne egy több méteres fát megmetszeni a tetején elõttünk ha más a város nem csinálja meg.

De ezt inkább beszéljük meg priviben
Sziasztok.

Breki ez az ,de valami,más elõadó.Ezt is köszi.

A Fancy engem is érdekelne.

Köszi.
Breki33
Ez a film

link
Breki33
Nézd meg a video-t szerintem ismerõs lesz a film.

Magyarul talán A próbababa volt a címe

computerguru
Szia Breki!Most tulajdonképpen mi a baj azzal a Saragossa Mixel?Miért akarod azt te szétdarabolni,nekem is megvan a hosszú megamix és szépen szól egyben.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Breki33
Még nem tudtam meghallgatni még a Fancy collectionra sem volt idõm mert bejöttek a #62308-ben írtak illetve a Saragossa

Ami ugye egy nagy wav-ban van egy cue-vel, amivel fel tudom darabolni, de akkor egy sorszámozott wav-ot kapok

na ezt a Bad Boys Blue-nál még meg tudtam úgy oldani, hogy kerestem egy tracklistet és egyesével átírtam a címeket az alapján illetve ezután ebbõl kijavítani a mp3u-t már viszonyleg könyebb volt.

De a Saragossanal mivel ez elvileg mix kb 63 szám van.
Szval kicsit macerásabb azért is írtam le részletesen hátha van valakinek egyszerûbb ötlete rá.

Kiváncsi vagyok Tibi hogy csinálta én valószínûleg mixenként vágom szét nem számonként régebben mp3-ban is így volt felrakva.
okiland
Akkor segítesz nekem?

Van egy "baszott nagy" cseresznyefánk, amit ki kellene vágni.
Ketten 4 fûrésszel hamarabb végzünk. <#nyes>

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

Ja már értem. Azt hittem, hogy erre regáltál:
'Breki, meg tudtad hallgatni, amit tegnap kértem?'

Filmet? Miért ez filmzene?<#conf>

Breki33
Szerintem nagyon nagy zene, a filmet is miatta szerettem meg akkoriban pedig mai szemmel nézve elég limonádé
Breki33
Igen erre reagáltam

"Szerintem egyszer Breki szaki tett fel egy rakás Fancyt."
Breki33
olyan értelemben természetesen, hogy biztos pont akkor van áramszünet mikor három gépen is pont melózok

még szerencse, hogy a Fûrész 4 et már kiírtam...P
okiland
"Természetesen" <#nevetes1><#nevetes2><#ejnye1>

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

A Starship olyan cool zene, hogy nmég a biztit is kivágta?

Breki ezt nekem írtad? <#conf>
'Szerintem ez Frenky volt ha jól emléxem aki feltöltötte nekem és másoknak a single-ket 320-ban. Ha esetleg mégis más volt elnézést.'

Breki33
Szerintem ez Frenky volt ha jól emléxem aki feltöltötte nekem és másoknak a single-ket 320-ban. Ha esetleg mégis más volt elnézést.

Tibi ha megfelel úgy mint a Saragossa a 29 CD-s Singles Collection-t tudom prezentálni veszteségmentesen kb 3-4 giga, csak kis türelmet kérek mert pont a Starship feltöltése és kilinkelése után itt áramszünet volt és most vissza kell állítanom a dolgokat (egyszerre három gép ment természetesen...)
Breki, meg tudtad hallgatni, amit tegnap kértem?

Breki33
Hello

Most itt nem tudom meghallgatni, de ha ez a Viva Espagna (82-es Foci VB Himnusza)akkor szerencséd van.

#56515-es hozzászólásban anno ugyanis ezt tettem fel multifeltöltõs oldalakra teszként, tehát egy csomó linkk van amibõl valószinû lesz még mûködõ.
Srácok Bronski Beat Truthdare Doubledare c. albumát keresem. Tudtok segíteni?

Ilyen orionja van a kollegámnak, még mindig fainul szól.

Breki33
Nekem ilyenem volt

kivéve a deck-et és a képen lévõ kazit imádtam pedig elég rosz volt a 'csévélõdése'

Elõször egy hozdozható Videotont erõsítettem vele és két orosz hangfalam volt amin volt egy piros led ami kiggyulladt ha túl volt vezérelve.

Viszont kinézetre nagyon frankó volt és most is ukrán hangfalam van felspécizve. P
lehettünk = lehetünk😊

Szerintem itt a 80-on egykorúak lehettünk mindannyian.

Tényleg, csak ott nem volt magnós blokk. Volt egy rakás zeném olyan aminek az volt a vége, hogy idõjárás-jelentés következik.😊)

Az is jó volt 87 ben amikor indult a danubius rádio német nyelven és csak szezonban volt,égész nap non stop zene,de lehet hogy korábban idnult nem tudom,de ott is voltak jó muzsikák

italo jöhet minden mennyiségben

Úgy emlékszem, hogy csütörtökön is volt valami poptarisznya, s vasárnap 11-12-ig pedig Komjáthy. Akkor le voltak tojva a barátok, mindig dekkoltam csõre töltve a magnómmal.😊 És azért szeretek ide járni, mert ezekkle a zenékkel újra ilyen feelingem van.<#smile>

Nekem külön volt egy videoton erõsítõm (nem a rádiós), s egy proxima rádióm. A rádióval anno én is mindig szívtam mert elment az adó. Ha vettem fel, emlékszem, hogy a környezetemben nem mozoghatott senki, nehogy elmenjen a hang.😊

Ja igen pop tarisznya...magnós blokk vasárnap délután....

szerzõi jogdíjak.....hihi

Köszi neked és Brekinek is a Starship-et!

Tök jó kis zene, én nem is tudtam, hogy még nem volt meg. Idáig.<#eljen>

Nekem videoton rádio erõsítõm volt és mindig kellett ügyeskedni hogy az összes zöld led világítson amikor az adás kezdõdött.Az a cucc még meg van itt használom az irodámban és ég mindig jól mûködik.Sõt ami érdekes szerintem a régi rádió erõsítõ jobban szól mint amit most otthon használok,pedig az sem az új mûanyag cucc.

Hát igen, anno Komjáthy-n és B. Tóth Lacán nõttünk fel. Meg a kabarécsütörtökön.😊

Én szerettem a sony-kat is. Emlékszem, volt valami fekete, krómos.

Hi kolléga!

A listámból nincs meg neked valami?

Meg tudtad hallgatni azt a zenét amit keresek?

Nálam a TDK SA,SA-X kazetta volt a nyerõ

Breki33
Starship - Nothings Gonna Stop Us Now.flac Size: 32.85 MB

701 Greatest 1980's music hit Singles válogatásról (ami kb 20 giga)

http://sharebee.com/a7d1fb2e
mflex
én mindent metalra vettem fel és baxott jól szóltak.

What about the forests?

kaposi1
Nem bizony.
Az már más kérdés hogy amíg átjött az éteren kinél mi lett belõle.<#eplus2>

kaposi1
Wescone kollegának megigértem hogy soha többet Collection-t.
Nem is teszem,de..
Akit érdekel nagyon jó sorozat az itt megtalálja.

ABC...0-205+ Tracklist.txt