A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De szerintem más se.
Na mindegy hagyjuk!
Ha megjön a zene majd felteszem.
Persze lehet hogy nem is ez kell neked.<#eplus2>#eplus2>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Igen erre gondoltam.
Meg várom.
Köszi.
Valamikor.: 85 -90 között Hallottam.
És valami olaszos beûtésre emlékszem.
Akkor én most nagyon nemértelek.
Ugyanis annak amit Breki anno feltett semmi köze ahhoz amit te keresel.<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Breki feltette a Sylvia - Viva espana címü számát,te pedig ezt keresed tudtommal.
Infó
De ahogy gondolod,mert nemsokára küldik nekem a számot.
<#mf1>#mf1>
Anyag így van a cue alapján számonként vágja az 26+26=52 szám manuális megírása, attól még hogy folyamatos a mix audio CD-n is ott vannak számonkét a trackváltások.
File-k pl elsõ CD
Saragossa Band - Das totale ZaZaZabadak CD1.cue
Saragossa Band - Das totale ZaZaZabadak CD1.log
Saragossa Band - Das totale ZaZaZabadak CD1.wav
De lehet én ez esetben CD-ként lévõ két mixre vágom tehát a konkrtét albumnál 4 mixet kapok wav-ban, deha valakinek van jobb ötlete erre valamint más ilyen egybe wav-oknál korrekt számcímes darabolásra az érdekelne.
Én nem szeretem mikor egy album tök egyben van és nincs számonként bontva, de nagyon sokszor sajnos így rakják fel.
Bad Boys Blue Greatest Hitsnél
képen bal felül van hogy hogy van meg az anyag, alatta, hogyha darabolom milyen jobb oldalon pedig az egyes CD ami már kész van a rendes nevekkel
Ezt csináltam tegnap az A-ha -val és Bad Boys Blue-val
Saragossa-t mindjárt mutatom

A dal címe Viva Espagna csak akkor más elõadóktól kéne keresned.
Fancy ügyben kis türelmet.
De ezt inkább beszéljük meg priviben
Breki ez az ,de valami,más elõadó.Ezt is köszi.
A Fancy engem is érdekelne.
Köszi.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Ami ugye egy nagy wav-ban van egy cue-vel, amivel fel tudom darabolni, de akkor egy sorszámozott wav-ot kapok
na ezt a Bad Boys Blue-nál még meg tudtam úgy oldani, hogy kerestem egy tracklistet és egyesével átírtam a címeket az alapján illetve ezután ebbõl kijavítani a mp3u-t már viszonyleg könyebb volt.
De a Saragossanal mivel ez elvileg mix kb 63 szám van.
Szval kicsit macerásabb azért is írtam le részletesen hátha van valakinek egyszerûbb ötlete rá.
Kiváncsi vagyok Tibi hogy csinálta én valószínûleg mixenként vágom szét nem számonként régebben mp3-ban is így volt felrakva.
Van egy "baszott nagy" cseresznyefánk, amit ki kellene vágni.
Ketten 4 fûrésszel hamarabb végzünk. <#nyes>#nyes>
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
'Breki, meg tudtad hallgatni, amit tegnap kértem?'
még szerencse, hogy a Fûrész 4 et már kiírtam...P
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
'Szerintem ez Frenky volt ha jól emléxem aki feltöltötte nekem és másoknak a single-ket 320-ban. Ha esetleg mégis más volt elnézést.'
Tibi ha megfelel úgy mint a Saragossa a 29 CD-s Singles Collection-t tudom prezentálni veszteségmentesen kb 3-4 giga, csak kis türelmet kérek mert pont a Starship feltöltése és kilinkelése után itt áramszünet volt és most vissza kell állítanom a dolgokat (egyszerre három gép ment természetesen...)
Most itt nem tudom meghallgatni, de ha ez a Viva Espagna (82-es Foci VB Himnusza)akkor szerencséd van.
#56515-es hozzászólásban anno ugyanis ezt tettem fel multifeltöltõs oldalakra teszként, tehát egy csomó linkk van amibõl valószinû lesz még mûködõ.
kivéve a deck-et és a képen lévõ kazit imádtam pedig elég rosz volt a 'csévélõdése'
Elõször egy hozdozható Videotont erõsítettem vele és két orosz hangfalam volt amin volt egy piros led ami kiggyulladt ha túl volt vezérelve.
Viszont kinézetre nagyon frankó volt és most is ukrán hangfalam van felspécizve. P
italo jöhet minden mennyiségben
szerzõi jogdíjak.....hihi
Tök jó kis zene, én nem is tudtam, hogy még nem volt meg. Idáig.<#eljen>#eljen>
A listámból nincs meg neked valami?
Meg tudtad hallgatni azt a zenét amit keresek?
701 Greatest 1980's music hit Singles
http://sharebee.com/a7d1fb2e
Az már más kérdés hogy amíg átjött az éteren kinél mi lett belõle.<#eplus2>#eplus2>
Nem is teszem,de..
Akit érdekel nagyon jó sorozat az itt megtalálja.
ABC...0-205+ Tracklist.txt