A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.

A Muza80 1-30ig megvan a többi is érdekelne
de nem igazán találom.
Meg köszönöm a segítséget.
Breki33
Akik kérték -kapták a torzításmentesített geffharrisont írjanak már vissza, hogy melyik változat tetszett a négy közül a legjobban nekik.
Breki33
Ezt csak azért irom le, hogy nehogy mást is úgy megszivasson mint az elõbb engem

Aki a muza sorozatot szedi egyesével és total commandere van
ne csodálkozzon ha Muza80 Vol.53\-tól kezdve amit kicsomagol azt total commanderben nem látja

énis így jártam elõször azt hittem máshová csomagoltam, de mikor újra akartam megkérdezte felülírja-e mikor abból a könyvtárból áthelyeztem a többi albumot a látszólag üres könyvtárnak megvolt a 200 mega nagysága.

Megnézve sajátgépben látszott is akkor esett le a dolog

computerguru
Szia atiapu! Ment a privi!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Breki33
Igen ezt találtam meg, de gondoltam inkább a számot linkelem.

Bár mintha nem lenne ugyanaz de itt nem tudtam igazán belehallgatni
Simon and Garfunkel - The Definitive 1991

1. Wednesday Morning 3am
2. Sound Of Silence
3. Homeward Bound
4. Kathy's Song
5. I Am A Rock
6. For Emily Wherever I May Find Her
7. Scarborough Fair/Canticle
8. 59th Street Bridge Song (Feelin' Groovy)
9. Seven O'clock News/Silent Night
10. Hazy Shade Of Winter
11. El Condor Pasa (If I Could)
12. Mrs Robinson
13. America
14. At The Zoo
15. Old Friends
16. Bookends Theme
17. Cecilia
18. Boxer
19. Bridge Over Troubled Water
20. Song For The Asking
mp3, 256 kb/s
104 MB

S&G

Simon & Garfunkel - Golden Hits (2001)

01 - The Sound Of Silence
02 - Cecilia
03 - Leaves That Are Green
04 - The Boxer
05 - Mrs. Robinson
06 - Kathy's Song
07 - America
08 - El Condor Pasa
09 - Mother And Child Reunion
10 - Bridge Over Troubled Water
11 - Me And Julio Down By The School Yard
12 - Peace Like A River
13 - Hey, Schoolgirl
14 - Congratulations
15 - Duncan
16 - Wednesday Morning
17 - We've Got A Groovy Thing Goin'
18 - I'm A Rock
19 - Save The Life Of My Child
20 - The Sun Is Burning

320Kbit/s

Elsõ
Második

Pass SiGa

http://www.youtube.com/watch?v=dAchptZ-jpg&feature=related#Piero Brunetti

Valamelyik nap kértem Simon és Garfunkelt. Nincs véletlenül valakinek? És direkt?<#papakacsint>

Gyerekek, amit tegnap feltoltam Colonia-t, kinek hogy tetszik? Nekem nagyon bejön. A melós gépemen még van egy száma ami szerintem jó.

Colonia_-_Mirno_More__Radio_Edit_.mp3

Ha kell valakinek, szóljon.

Kiváncsi vagyok a véleményedre. Egyszer véletlenül hallottam 1-2 számát és akkor mondtam, hogy meg kell szerezni az egész lemezt. Nekem nagyon tetszik, fõleg azért mert nagyon könnyed a stílusa.

A Nathalit megtaláltad? Tegnap azt is feltoltam.

Értettem és köszi!

Köszi Breki!

Lehetséges még kazin volt régen és lehet,h elírás.
Majd otthon leszedem és kiderül!

Nagyon szívesen. Elõkeresem a Mixed Emotions visszatérõ lemezét, és felteszem. Ha gyorsan megtalálom, akkor már talán holnap. Biztos tetszeni fog.

Lehet, hogy nem ez a Musztafa. Én is ismerek több verziót, hallottam már németül, angolul, meg valami arabos hangzású nyelven is, de más elõadót sajnos nem tudok ezügyben.

Holnap felteszem a két Ricky King lemezt. A Roger Whittaker-t még nem töltöttem le, de nem felejtettem el, talán ma este. Ma reggel akartam, de kicsit elszutyorogtam az idõt munkába indulás elõtt, és nem volt idõ. Nagyon szépen köszönöm Neked!! Majd megírom, hogy tetszik.

Hi goodman!

Én azért nem reagáltam, mert ezek nekem tök ismeretlenek.

Breki33
Nem Piero Brunetti Italia Mia?

http://odsiebie.com/pokaz/2356884---aae4.html
Sziaszok!
Csak,h feledésbe merüljön!

© goodmans
2009. máj. 10. 14:17 | válasz erre | #62981
Sziasztok!
Én is keressek már valamit!
Keresem
Rubies - Waiting For Your Love
Nasymo - Baby blue
Grant Stevens - Seven seas
Be Be Flame - Take me over
Piero Brunetti - Italia mania
Belissima - Livin my heart

Senki nem reagált rá😞
Pontosabban itt

Breki33
Mixed Emotions - Mixed Emotions

http://uploaded.to/?id=9pwx8v

Tracklista:

01 - You Want Love (Maria, Maria)
02 - Bring Back (Sha Na Na)
03 - Children Of A Lesser Paradise
04 - Sentimental Song
05 - It's Over Now
06 - Save The Last Dance For Me
07 - Just For You
08 - Sweetheart - Darlin' - My Deer
09 - Chiquitita Renita
10 - One Way Love
11 - Changin' Light Of Love
12 - Love Is So Easy Now

http://www.mixed-emotions.info/index.html
Gyerekek nektek tetszik ez a M. Mareen Galaxy? Nekem nagyon nem, pedig nagyon jó zenéi vannak.

Fülcsi Ricky King-tõl ezek az albumok érdekelnének:

Happy Guitar Dancing
Greatest Hits

Ui: Ténlyeg Whittakert leszedted? Hogy tetszik?

Szia Guru!

Mostmár nem nagyon tudom, hogy milyen számokat kell leírnom (a Ricky Kinget értem, de hát a Laid Back-et már tegnap leírtam). Azért kimásolom megint:

A Laid Back greatest-rõl ez a 4 szám kellene:

Bakerman
Highway Of Love
I Can't Live Without You
Why Is Everybody In Such A Hurry

köszke

Kinggel kapcsolatban majd megnézem fülcsi kínálatát is, hátha õ tud felnyomni lemezt.

Szia fülcsi!

Meghallgattam a youtubon de ez nem az a musztafa. Nekem egy angol változat rémlik. Majd a hétvégén átböngészem a kaziaimat, szerintem valahol megvan.

Jó reggelt fanok!😊

Breki33
VA - All About Music - Italo Disco (2009) 3CD

VA - I Love Disco 80's Vol. 5 (2009)

Jó reggelt!
Volt szó a napokban róluk:
Space : The very best
EAC(WAV), APE+CUE+LOG (image) 410Mb
Tracklist:
01. Magic Fly
02. Just Blue
03. Running In The City
04. Space Media
05. Secret Dreams
06. Prison
07. Deliverance
08. Symphony
09. My Love Is Music
10. Air Force
11. Ballad For Space Lovers
12. Let Me Know The Wonder
13. Blue Tears
14. Velvet Rape

http://rapidshare.com/files/26935160/Spc-Ba1.rar
http://rapidshare.com/files/26935007/Spc-Ba2.rar
http://rapidshare.com/files/26934900/Spc-Ba3.rar
http://rapidshare.com/files/26934715/Spc-Ba4.rar
http://rapidshare.com/files/26934576/Spc-Ba5.rar
Covers
http://rapidshare.com/files/26934416/Spc-Bcvr.rar

Breki33
pár 2009-es lemez amit keresnék
ennél jobb minõségben

Quality: Mp3
Bitrate: ~220 kbps VBR

VA - Absolute Disco (2009)

Disco Attitude (2009)

VA-Disco Funk-6CD-Ez 2008-as

Sziasztok!

Fülcsimanó, nagyon szépen köszönöm az oldalt, valamint a leírást a csapatról. Érdekelne a 99-es visszatérõ album, ha fel tudod majd tenni, nagyon szépen köszönöm így elõre is.
Üdv: Tibi

\"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" (Exupery)

Breki33
Akkor csak mp3-ban tudom kirakni

01.Village_People_-_Y.M.C.A._(Remix)
02.Village_People_-_In_The_Navy
03.Village_People_-_Cant_Stop_The_Music
04.Village_People_-_San_Francisco
05.Village_People_-_Macho_Man
06.Village_People_-_Go_West
07.Village_People_-_Fire_Island
08.Village_People_-_Ready_For_The_80s
09.Village_People_-_Sex_Over_The_Phone
10.Village_People_-_New_York_City
11.Village_People_-_Just_A_Gigolo-I_Aint_Got_Nobody
12.Village_People_-_5_Oclock_In_The_Morning
13.Village_People_-_In_Hollywood_(Everybody_Is_A_Star)
14.Village_People_-_Im_A_Cruiser
15.Village_People_-_The_Women
16.Village_People_-_I_Am_What_I_Am
17.Village_People_-_In_The_Navy_(Remix)
18.Village_People_-_Cant_Stop_The_Music_(Remix)
19.Village_People_-_Macho_Man_(Remix)
20.Village_People_-_Key_West

Code:
http://rapidshare.com/files/146456325/Village_People_-_Disco_Collection.part1.rar
http://rapidshare.com/files/146456833/Village_People_-_Disco_Collection.part2.rar
Zephyr Retiring
fülcsimanónak újabb segítség (hacsak nem direkt írta rosszul<#hehe>)
szntem te az 1981-es always and evere gondolsz (eson cd) g.g.andersontól<#heureka>
mellesleg nagy album. nekem flacbe van meg. neked empéjháromba? gondolom 320. (ami valójában jó, ha 128)<#eplus2>
...hacsak, nem az eredeti cd-je van meg, de akkor hogyhogy rossz címet adtál meg<#guluszem1>
jól megkavartál mindenki ezzel a csajos dumáddal. ezidáig sokan azt hitték, hogy tredboy barátunk tért vissza..<#nyes>
sokmindenben hasonlít a gondolatmeneted hozzá.
és végül egy szolgálati közlemény trendboy kollégának, válaszként egy régebbi hsz-ére (ha véletlen betér néha olvasgatni):
már visszatérhetsz kolléga, a vihar elcsendesült<#eljen>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Breki33
Jó reggel

Mais meleg lesz 😛

Atiapukának üzenem:
G.G. Anderson-tól van egy angol nyelvû lemezem, a Forever and always vagy valami ilyesmi a címe, ezen van a legnagyobb slágere a Cheerio.
Van pár német nyelvû táncdal-lemezem is tõle, bár az a tapasztalatom, hogy a többség általában viszolyog a deutsche schlager stílustól. Én kifejezetten szeretem. Fiúkra azonban általában nem jellemzõ, hogy szeretnék ezt az irányvonalat. Cáfolj meg, ha nem így van. Az Ottawan-okat: szívesen. Remélem találtál kedvedre valót. A másik macskás számot ismered??? (Gilla - Tom Cat) Tegnap reggeli valamelyik hozzászólásomban megtalálod.

A Laid Back albumot köszönöm Atiapukának. Nagyon tetszik.
Nekem ezek az albumaik vannak meg:
Keep Smiling (bár úgy tûnik, ez alapmû, mert mindenkinek megvan...)
Laid Back
Happy Dreamer
Good Vibes (dupla best of)

A Musztafa c. számot én Peter Sebastian-tól ismerem, a címe Selamün Aleykum.

A Mixed Emotions 2 albuma a nyolcvanas évekbõl (Just for you és Deep from heart) a címük letölthetõ errõl az orosz fórum oldalról:

http://forum.aradio.ru/?an=thread&thread=1947379909&p=5

Érdemes a többi albumot is végigböngészni, nagyon jók és ritkaságok is vannak köztük. Ajánlom figyelmetekbe például Aneka 1981-es albumát, a Japanese Boy-t, isteni rajta az összes dal. Én innen töltöttem le. Vagy nagyon jó a Panther Rex album. De nagyon sok más zenei csemege van ezen az oldalon. A linkek jók. Ha érdekel, van a Mixed Emotions-tõl egy 99-es albumom, gyári CD-n, a címe We belong together. Fel tudom tenni. Ez visszatérõ albumuk volt, részben a régi dalaik modernizált változatai vannak rajta, és pár új szám. Amikor sokan visszatértek a 90-es évek végén, Modern Talking és Bad Boys Blue például, akkor jelent meg ez az album. A Mixed Emotions frontembere, a dalok szerzõje Drafi Deutscher, akinek nagyon figyelemreméltó munkássága volt. 2006-ban meghalt szegény. Dieter Bohlen "vetélytársa" volt, nem tudom láttátok -e a Dieter Bohlen életérõl készült karikatúra-rajzfilmet, abban eléggé kifigurázza Deutschert. Egyébként ugyanerrõl az oldalról ajánlom figyelmetekbe a Masquarade albumát, az Drafi Deutscher egyik álneve volt, nagyon jó lemez !!! Ez az egy jelent meg ezen az ánevén. Egyébként õ volt Mr. Walkie Talkie és Bino is. Drafi Deutscher szólólemezei is figyelemreméltóak, nekem van rengeteg. Igaz, többségük németül van, de van egy-két angol nyelvû is.

Sziasztok!

Bocsánat, hogy mostanában csak kéréseket írok ide, csak folyamatosan jutnak eszembe nekem is elõadók.
Kb. 5-6 éves forma lehettem, amikor hallottam egy olyan együttesrõl, hogy "Mixed Emotions". Jól emlékszem, hogy volt ilyen banda? Szerintem õk is a 80-as években létezhettek, legalábbis a hangzása olyan. Ha jól emlékszem, egész dallamos zenéket kreálgattak.
Le lehet tölteni valahonnan albumokat tõlük esetleg?
Segítségeteket és válaszotokat elõre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv: Tibi
U.i.: köszi szépen a man2man elérhetõségét!

\"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" (Exupery)

computerguru
Ja,bocsi ezt a Ricky Kinghez irtam Te a 63044-rõl beszélsz,oké,azt majd felrakom.Egyébként azok is album cimek,ird le pontosan azt a négy számot,ami érdekel!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

computerguru
Megpróbálom majd feltenni,de amit én leirtam azok mind album cimek,tehát amit irtál a 63165-alatt,azok albumok.

Wescone
Törölték sajnos...<#nemtudom>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
<#wow1><#szomoru1>

In Lak\'ech Ala K\'in

De Laid Back-bõl csak 4 vagy 5 számot válogattam. Az sem megy?

computerguru
Mint mondtam sokára tudnám csak felrakni,majd megpróbálom,de hátha van valakinek valami jó linkje.

Engem nem cimbi. A mixekért nem nagyon vagyok oda.

Nekem köszi nem. Inkább a Laid Back meg a Ricky King.<#papakacsint>

computerguru
Akkor linkeljem be,kell a best of?

Tényleg, már emlékszem. Amikor még fiatal voltam, szerettem.

computerguru
Igen,nagyon fiatalok voltak,és volt egy nagy slágerük,magyarul valahogy igy szól:
Add tovább a fazekat!

Közben rájöttem, hogy Flexi feltett külön 2 számot arról az andy honlapról.

Õk valami gyerek (vagy legalábbis kamaszok) zenekar volt, nem? Olyan mint a Kellyék.