A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Hello

A 2.-hoz nem telepíteni kell egy programot?
Zephyr Retiring
szia breki<#integet2>

<#worship> a linkekért. az elsõ 2 óra alatt akart lemászni, azt hagytam, de a második már kezesbárányként beérte fél óra utazással<#hehe>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
****lis=kis****

Zephyr Retiring
üdv kollégák<#integet2>
imre07: én csak annyit mondanék, hogy eddig is voltak, és eztán is lesznek kiváló magyar elõadók. de hogy kinek mi tetszik, azt döntse el saját maga<#eljen>
atiapuka: nana kolléga<#ejnye1> akkor az "edda, neoton, zorán, omega, vagy éppen máté pétert" melyik nemzetségbe soroljuk<#ravasz1> egy kettõ még ma is aktív közüllük, de a listád a magyar elõadókról koránt sem volt teljes...nem igaz<#confused>
a pánsíppal és a gregoriánnal szíven találtál<#rinya><#nevetes1>
fülcsimanó: ha lesz idõd egyszer, ezt fusd át:

magyar zenei szaknévsor
jó lis olvasmány, ha itt nem találsz senkit sem, akit szívesen hallgatsz néha, akkor szólj és kerítek neked egyet valahonnan<#whatever>
htibcsike: helyesen: kongo band - african man...<#awink>
(bár valamiért az énekben "afrikána men" hallható..)

Atiapukának üzenem: köszönöm az összes egyenesen nekem címzett zenét. Letöltögettem most reggel mindet, amit ajánlottál. A két jazz-t tudtam csak egyelõre meghallgatni, tényleg jók! Kellemes hangulatú zenék nagyon, igazad volt! Köszönöm szépen az ELO-t, Status Quo-t és Asia-t is, ja és a gitárzene válogatást is. Hétvégén meghallgatok mindent. Itt annyi jó zene cserél gazdát, hogy csak kapkodom a fejem, nem gyõzöm szabadidõvel meghallgatni õket. A Johnny Logan-hez is csak hétvégén fogok hozzájutni, még erre sem volt idõm. A régi zenékrõl jutott eszembe, hogy valamelyik nap ajánlott itt valaki egy Party Fox c. dalt, azt letöltötted ?? Én most reggel hallgattam meg, nagyon jó!!! Egy kis egyveleg régi dalokból, modern hangszerelésben. SZuper! Köszönet érte!! Viszonzásul a sok jó zenéért, ma még rakok fel egy-két csemegét a kedvenceim közül Nektek, részleteket majd akkor. Aki dolgozik, jó munkát, én most indulok...

Látom, a magyar zenéket illetõen megoszlanak a vélemények. Én is ritkán hallgatok magyar elõadókat, inkább csak a régieket. Elég konzervatív vagyok ezügyben. A mai felhozataltól nem vagyok elájulva. Akiket fenntartás nélkül szeretek, és tõlük mindent, az lényegében mindössze három elõadó, a Neoton, a Napoleon Boulevard és a Republic. A Neoton szerintem világszínvonalú, de legalábbis európai színvonalú diszkózenét csinált, a másik kettõt pedig azért szeretem, mert a magyar zenék esetében nekem nagyon fontos a szöveg, a mondanivaló. A Megasztáros elõadók közül egy-kettõbõl talán lehetett volna valami, de ahhoz jó szerzõk és jó dalok kellenének. Én is kíváncsi lennék, hogy kik lehetnének azok a magyar elõadók, akiktõl leesne az állunk.

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek. Tibinek üzenem, hogy a régi kazettákról felsorolt dalok ügyében érdemes meglátogatnod a 63474. hozzászólásban szereplõ oldalt, én is ezt ajánlottam egy-két nappal ezelõtt. Keresni is tudsz rajta, ha nem akarod végigböngészni a teljes tartalmat. Az általad keresett dalok szerintem mind rajta vannak.

Breki33
link a #63480-es hozzászólásban
Breki33
Mauro-tól ezt holnap felrakom

Track01 Buona Sera-Ciao Ciao.ape
Track02 Ole Ole.ape
Track03 Lady Africa.ape
Track04 Bossanova Girl.ape
Track05 Ole Ole (Bandolito Amor).ape
Track06 Buona Sera-Ciao Ciao (Dance mix).ape
Track07 Ciao Ciao (New Tran - Mauro).ape

Coccobello - Cocco Bello

La La - Johnny Johnny
Click - Duri duri

elég alap dolgok szerintem majdnem mindenkinek megvannak, deha reggelig nem rakják fel rákeresek

Bocsi, a lényeget el is felejtettem. Fülcsi, nagyon szépen köszönöm a Happy Guitar Dancing-albumot, holnap leszedem, csak ma 5-kor kelek.:-((
Breki, ez a "Ken Laszlo: 24 bit Remastered" album vagy albumsorozat engem is érdekelne, légyszi küld el a linkjét, ha az úgy megoldható.
Elõre is nagyon szépen köszi és szép jó éjt mindenkinek!
Üdv: Tibi

\"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" (Exupery)

Sziasztok!

Csemegézgetek a régi kazettáimból ismét.:-) Egy-két dalra nagyjából sikerült rájönnöm, hogy dallam alapján mi lehet a címük. Ha az alább felsorolt dalok meglennének valakinek, nagyon szeretném elkérni. Elõre is nagyon szépen köszönöm! Jaa és az lenne még a kérdésem, hogy az általam alább keresett dalok megjelentek valamiféle albumon vagy csak maxiként?
Üdv: Tibi
A keresett dalok:
La La - Johnny Johnny,
Charlie G. - L'lama l'amour,
Click - Duri duri,
volt egy szám, melyben azt énekelték folyamatosan, hogy "coccobello, coccobello...", nem tudom, ki az elõadója és mi a címe, de szerintem a címe azonos a refrainnel. Ezeket is nagyon keresném még:
Jane & Jill - Blue blue eyes,
Mauro - Buona sera ciao-ciao (azt hiszem, ez a címe),
kongoman - african man (remélem, jól írtam az elõadót és a számcímet).
Egyenlõre ennyi lenne. A hétvégén talán meg tudom oldani, hogy felrakjam azt az "Owen"-dalt kaziról, hátha úgy valaki tudja, hogy melyik albumon található és mi a címe.

\"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" (Exupery)

Fülcsinek meglepi (meg mindenkinek aki szereti a szép gitárzenét):

http://rapidshare.com/files/233030666/Git_r_zene.rar.html

lervi
cimbi! kiváncsian várom az áll leejtõs magyar elõadókat!
na nem azért de tényleg komolyan érdekelne kik azok a magyar elõadók akiktöl az állam leesne???<#wow3>

lervi
ödv!
nagy gratula hozzá<#nevetes1>

Mégis megcsináltam a tracklistát (az utsó szám nem ezen a lemezen volt de én nagyon szerettem):

Status - Point\01-Going nowhere.mp3
Status - Point\02-I didn't mean it.mp3
Status - Point\03-Point of no return.mp3
Status - Point\04-Sail away.mp3
Status - Point\05-Like it or not.mp3
Status - Point\06-Queenie.mp3
Status - Point\07-Lover of the human race.mp3
Status - Point\08-Sherri don't fail me now.mp3
Status - Point\09-Rude aweaking time.mp3
Status - Point\10-Back on my feet.mp3
Status - Point\11-Ciao-ciao.mp3
Status - Point\12-Tango.mp3
Status - Point\13-Burning bridges.mp3

Fülcsi, felment az egyik Status Quo is (nekem ez tetszik jobban), a válogatást majd holnap. (a tracklistát is majd holnap)

http://rapidshare.com/files/233014271/Status_-_Point.rar.html

Donovant leszedtem, majd holnap a melóhelyen meghallgatom. Köszi

coldseed
Helló mindenkinek. Egy számomra ritkaságot végre megtaláltam. Bob Marley "Could You Be Loved " 12" maxi verzió (05:26) 320 kbps <1980>

ITT

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

'már nem teszel ilyen felelõtlen kijelentést'

Milyen felelõtlen kijelentést cimbi?
Csak annyit mondtam, hogy nem hallgatok magyar zenét. Nem mondtam róla véleményt. Csak annyi külföldi zeném van, hogy azt sem tudom mindet meghallgatni. Egyébként vannak magyar slágerek amik nekem is tetszenek (pl. Neoton számait szeretem, vagy Máté Petya pár száma, Zorán, vagy akár Edda és Omega régi számai). Viszont a mai énekesek nem jönnek be (a megasztárosok meg a többi).

De nem vagyunk egyformák, lehet, hogy neked pl. a pánsíp nem tetszik vagy a gregorián zene.

tgolyo
Sziasztok!
Hátha valaki nem ismeri:
Italo Disco Forever

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Igen, volt már itt egy két ember, akirõl én nem gondoltm volna, hogy magyar!
De akiról tudom, hogy magyar, azt még azért meghallgatom. No, nem a maiakat, de a 70-es, 80-as években is volt egy-két (több) magyar elõadó, akinek még fennmaradt a neve!
A maiakból sztem nem soknak fog!

Köszi szépen, megkaptam!!!<#worship>

Zephyr Retiring
pedig lehet kolléga, hogy tudnánk neked páran olyan magyar elõadót prezentálni, hogy:
1. az állad leesne a meglepetéstõl...
2. álmodban sem gondoltad volna, hogy "ez" magyar elõadó..
3. nem mondom, hogy innentõl csak magyarokat hallgatsz majd, de néha azt is "ezekután"...
és negyedszerre...már nem teszel ilyen felelõtlen kijelentést<#wink>

Csak a winamp (ezt használom, de ezt is csak arra, hogy ha leszedek valamit akkor belehallgatok) meg persze a multimedia player.

Köszi az mp3-at! Most a szomszédasszony nem ér rá mert õk is zenélnek.😊

Fülcsinek, meg aki szereti ELO-t, bár rajta kívül senki nem szólt, hogy kellene:

Szerintem ez a legjobb albuma (legalábbis nekem)

"Prologue" – 1:15
"Twilight" – 3:35
"Yours Truly, 2095" – 3:15
"Ticket to the Moon" – 4:06
"The Way Life's Meant to Be" – 4:36
"Another Heart Breaks" – 3:46
"Rain Is Falling" – 3:54
"From the End of the World" – 3:16
"The Lights Go Down" – 3:31
"Here Is the News" – 3:49
"21st Century Man" – 4:00
"Hold on Tight" – 3:05
"Epilogue" – 1:30

http://rapidshare.com/files/232997401/ELO.rar.html

mp3!!
De csak ha áthívtad már a szomszédasszonyt!<#hehe>
Egyébként a Jetaudió is tud konvertálni!
Nem tudom,milyen lejátszód van!(a gépen)

Zephyr Retiring
üdv breki. csatlakoznék landstalker kollégához, és engem is érdekelne a letöltõlink (és a jelszó, ha van hozzá<#whatever>)

Köszi de ez nem. Magyarokat soha nem szoktam hallgatni. Jó kis hazafi vagyok én is, mi?<#kacsint>

kaposi1
Érdekel 320-ba?
Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra - Musical Duett Koncert (2009)

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Landstalker
Hali. Ehez az albumhoz kérhetnék egy letöltõ linket?

kaposi1
Én megmondtam.<#eljen><#mf1>

Figyu cimbi, ez a Ken Laci kúrva jól szól!

Most itt bömböl s mellette kajálok. Halmozom az élvezeteket.😊 MIndjárt áthívom a szomszédasszonyt is.😊

Ja értem, hogy mire akarsz kilyukadni. Tehát a cd-re vagy dvd-re írjam ezt ki mint audio, s mellé mondjuk a többi mp3-at?

Valahogy így?

Breki33
nem, ha mp3-ban lenne is raknál mellé vmit
Fülcsi, elsõsorban neked mert te kérted (a végén 2 bónusz, mert rajta volt a cd-n és én nagyon szeretem, hátha te is):

Asia\01-Don't cry.mp3
Asia\02-Never in a million years.mp3
Asia\03-Arena.mp3
Asia\03-Who will stop the rain.mp3
Asia\04-Aqua.mp3
Asia\05-Back in town.mp3
Asia\06-Don't call me.mp3
Asia\07-Lay down your arms.mp3
Asia\08-Forgive me.mp3
Asia\09-Kings of the day.mp3
Asia\10-Ready to go home.mp3
Asia\11-The last time.mp3
Asia\12-The longest night.mp3
Asia\13-Wherever you are.mp3
Asia\14-You are the stranger.mp3
Asia\15-Only time will tell.mp3
Asia\16-Heat of the moment.mp3
Men at work-Down under.mp3
Roxette-Anyone.mp3

http://rapidshare.com/files/232982155/Asia.rar.html

Mit? Ezt az 1 számot írjam ki cd-re?

Breki33
és a 6 ráadásul már ingyenes !
Breki33
dehogynem kiírod audióba P

amúgy pl ashampoo burning studio flac-ot is simán kiírja audioba
De Breki már mondtam, hogy a lejátszóm csak mp3-at és a wma-t eszi meg. (persze az audion kívül.) Tehát a wav-al sem mennék semmire.

Mivel konvertáltad és mibe?

Breki33
Nálam ok

Imre véletlenül nincs meg neked ez mp3-ban? Tudom, hogy vétek ilyet mp3-ban hallgatni, tegnap megkaptam a leckét, de akkor is megkérdezem. Mert próbáltam átkonvertálni az extractorral mp3-ba meg wma-ba, de baromira serceg az eleje meg a vége. (máskor is próbáltam már és mindig uaz)

Breki33
oké akkor privi megy
Breki33
Ezt is? 😛

Ken Laszlo(24 BIT Remastered)
2005

APE (image+.cue)
lossless

Tracklisting:
1 Hey Hey Guy (5:42)
2 Tonight (5:45)
3 1-2-3-4-5-6-7-8 (4:30)
4 Glasses Man (4:07)
5 Don't Cry Tonight (4:09)
6 Everybody Is Dancing (7:15)
7 Madame (3:46)
8 Tonight (Remix) (6:50)
Lenght: 43:22
kaposi1
Privi úton van!<#wave><#wave>

Ez jön be a linkre, ahiol a download-nak kéne lenni:

Приносим свои извинения,
но все слоты для вашей страны
исчерпаны!

Nálatok jó?

Sziasztok!
Hát persze ismerjük vagy aki nem az megismerheti!
K.N

kaposi1
Okés meggyõztél.
Nem teszem ki a linkjét.
Pszt... csak csendbe mondom hogy ez a Dancing together-el ellentétben ez kúrva jól szól.<#mf1>

Megköszönve mindenkinek a "gerjedõs" szám keresésében nyújtott segítséget, Allan Taylor - Colour to the Moon - flac.