A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Landstalker
Köszönöm szépen <#worship>

Musachy
Nekem megvan a 2009-es Chris Isaak album, jó, bár az adott kor "érzelmi okai" miatt a Wicked Game vezeti a listát nálam, ha Chris Isaak-rõl van szó...

imo :) science fiction is science fact

okiland
Engem mindenképpen! :-)

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

Egyenlõre húzok haza. Majd este jövök. Addíg is kellemes délutánt mindenkinek!

Még jó, hogy a lomtárban megvolt.😊 Tényleg a 320-as halkabb, de aztán a dvd lejátszóban lehet ám, hogy az szól szebben. Na majd a hangmérnök szakik megmondják.<#smile>

Fülcsi, köszi leszedtem én is a füttyöst, majd otthon meghallgatom.

kaposi1
Pontosan így van.
Na,értjük mi egymást!<#eplus2>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Ja, hogy a te és az én verzióm különbözik.
És amit ma reggel tettem fel az ugyanaz a verzió mint a délutánim csak a reggeli jobb minõségû volt?

Így van?

kaposi1
Lassan teljesen összekeversz!<#nevetes2>
A kettõ 6:34-es a tiéd.
Én 6:52-be tettem fel ,de az egy teljesen másik verzió.

kaposi1
Tényleg nagyon jó ez az album.
Az elsõ kettõ megvolt róla.
De nem találja a katalógusomba a keresõ.<#fejvakaras>
Köszi hogy megosztottad velünk.<#wave>

Tényleg igazad van. A tied nyert.<#eljen>

donbig
Nincs mit,talán majd meglesz jobb minõségben is. Én is köszönöm nektek amit a napokban raktatok fel, csak szintén idõzavarban vagyok egy kicsit mint ahogy te is említetted. Most is kapkodok <#rinya>

kaposi1
Nem,csak összekeverte a számokat.
Van ez így néha.
Egyébbként jó zene mind kettõ.
Köszi donbig!<#worship>

donbig
Elõször a Run for your life-ot véletlenül.
Azért is megmutatom ki jön be
[/url][/img]

<#falbav><#falbav>

Figyu ezt most nem értem. Uazt tetted fel 2x?

kaposi1
Nos meghallgattam mind a kettõt amit te szereztél.
Ugyan az mind kettõ,de (állítólag )az amit most feltettél az 320-as.
Amiben kicsit kételkednék .
Ugyanis a 128-as szerintem sokkal jobb dinamikával szól mint az utóbbi amit feltettél.
Tedd be mindkettõt a Winampodba és váltogass a két szám között.
Szerintem a 128-ból csinált valaki 320-at.<#sir>
Bár ne lenne igazam.

donbig
Elnézést. Annyira egyet jelentett, hogy azt is raktam fel. Tehát:
Style_Question_of_Time

donbig
Ma már kicsit "öregecskedõk" ahogy Medgyessy Peti barátunk mondaná, de azért nekem még bejönnek:

GO_TO_Girl_of_the_80's

Õ például kimondottan...

Itt keresték elõször.

Innét kolléga:

http://www.italo-disco.it/forum/

Cimbi, én is megszereztem, de aztán lehet, hogy uaz mint a tied (bár ez 6:34 a tied pedig 6:52):

Mistery-You Have The Way
http://www.sendspace.com/file/6ybiyr

kaposi1
Mi volt a forrás ahol hallottad ezt a dalt?
Honnan van ez a link?

donbig
Sziasztok!
Kövezzetek meg, de a Style nekem = volt a Run for your life-al.
Ezt (sem)ismertem pedig fülbemászó zene.
Style_Question_of_Time

Látom atiapuka még nem adtad fel a keresést. Egy fórumon(80-as)hasonló címû dalt kerestek, a rengeteg Turn me on címû dalból ott állítólag ez volt a megfejtés: Little Tony Curtis - U Turn me On. Már nem letölthetõ, csak egy ötlet, nem hahotázni, ha hülyeség, én errõl még semmit nem hallottam.
Mert már lassan olyan lesz ez mint Obi Van, amit egy fél ország keresett 😄 <#integet2>

kaposi1
Olyan helyre tettem a Mistery-t hogy letöltés nélkül egybõl meghallgathatod.<#papakacsint>

Mondjuk Frank Duvalt illetõen abban tökéletesen egyetértünk, hogy a Living like a cry és a Touch my soul volt tényleg a két legjobb dala.
A Mistery-dalt meghallgatom otthon mindenképpen, most már baromi kíváncsivá tettél, itt benn a munkahelyemen sajnos nem tudom letölteni, mert itt egy 5 perces zeneszám kb. 2,5 óra alatt jön át, inkább el se indítom. Ez nem tudom miért van, én ehhez nem értek, otthon egy 5 perces szám pár másodperc alatt a gépemen van. Egy nagyon bonyolult hálózaton vagyok, ami a kormányzati gerincháló része (Honvédelmi Minisztériumhoz tartozunk), valószínûleg ezért lehet....

kaposi1
"Eddig hogy hogy nem ismertem, hihetetlen."
Jobb ha bele se gondolsz mit nem ismerünk még.<#nevetes1>

Ez sem rossz, de szerintem az elsõ az sokkal csúcsabb.<#smile>

Na jó, megbocsájtok, most az egyszer!<#wave>

Te cimbi ez hatalmas zene!<#eljen><#eljen>

Eddig hogy hogy nem ismertem, hihetetlen.

Fülcsi ezt neked is feltétlenül meg kell hallgatnod! Te is szereted a dallamos zenét.

kaposi1

Zephyr Retiring
dehogy kötexem mélyen tisztelt atiapuka kolléga...sõt
hamarosan jó cimborák leszünk, meglásd<#papakacsint>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

kaposi1
Hali!
Nos itt ez a remek zene egy más verzióba.
Remélem ez is tetszeni fog ,mert nekem nagyon.
Mistery - You have the way
Mindjárt felteszek egy másik számot is tõlük.

Én a Derrick zenét és a Touch my soul-t szeretem tõle.

Én a Be my lady-t mástól ismertem. Talán a Crusing Gang-tõl meg Vanessa-tól, de nem biztos, csak most valamiért az ugrott be. De majd Kaposi kolléga megoldja, hogy kinek is a száma. Nekem rossz agyam van, viszont neki jó katalógusa.<#smile>

Most látom, hogy közben válaszoltál. Akkor minden reményünk elszállt.😊

Pedig nekem is nagyon tetszik.

A rejtvénnyel kapcsolatban most jutott eszembe, hogy Fülcsi akkor még nem volt amikor feltettem a rejtvényt.

Fülcsi segíts nekünk, mint Bohlen rajongó. Mert nagyon olyan stílusú zene. Egy másik fórumon keresték a címét és elõadóját, és feltettem ide is. De semelyikünk nem tudja hogy ki és mi ez. Én Les McKown-ra tippeltem.

http://www.zshare.net/audio/596491283192cc16/

Sajnos, a múlt heti rejtvényedre azt kell mondjam, megfejthetetlen. A Turn me on c. dalra gondolok. Próbáltam a szöveg és a cím alapján is elindulni, meg keresni úgy általában a stílus alapján italodisco-ra, találtam is jópár lehetséges elõadót, de sajna egyik sem az. Igazán kár, mert nagyon jó kis dal. Úgy tûnik, hogy valami eszméletlen ritkaság lehet. Hátha más tud segíteni. Ha igen, nekem is nagyon kéne ez a szám.

Igen, hétvégén elõkeresem Frank Duval-nak azokat az albumait, amin gregorián stílusú zenék is vannak. Nincs sok ilyen száma szerencsére, de van. Most így fejbõl nem tudnék címeket mondani. Csodálkozom, hogy nem tetszettek csak 1-2 kivétellel a zenéi, nekem nagyon bejön. Örülök, hogy tetszik a Donovan dalok többsége, szerintem ez a stílus sokkal jobban áll neki, mint a régi Stock-Aitken-Waterman. Nekem az 5. szám a kedvencem, de mind tetszik.

Fiúk, a múltkori rejtvényünkre nincs megoldás?

(love is just a game<1>...mp3)

Jaja, ez is kéne.<#wink>

Breki33
Ezért lehet ismerõs

kaposi1
A Donovan albumra én is vevõ lennék 320-ba.
Tudom ,nem te ígérted.<#nevetes1>

Ezek tetszenek: 1, 2, 4-7, 10-13

A 6. nagyon de nagyon tetszik.<#eljen> Gyerkõcömmel múltkor néztünk egy filmet (azt hiszem a Top Gun paródiát) s mintha abban lett volna ez a szám. S akkor mondtuk mindketten hogy nagyon jó kis zene. Csak aztán elfelejtkeztem róla.

Úgyhogy köszi!<#worship>

Breki33
Chris Isaak új albumát hallgatta már valaki?

Nagyon szerettem a számait kiváncsi vagyok az új album milyen

01 Cheater's Town
02 We Let Her Down
03 You Don't Cry Like I Do
04 We've Got Tomorrow
05 Breaking Apart (Duet with Trisha Yearwood)
06 Baby Baby
07 Mr. Lonely Man
08 I Lose My Heart (With Michelle Branch)
09 Summer Holiday
10 Best I Ever Had
11 We Lost Our Way
12 Very Pretty Girl
13 Take My Heart
14 Big Wide Wonderful World
Breki33
hát én 320-as linket eddig nem találtam, deha van érdekel
Duval-t nemrég kértem a fiúktól. De igazán nem jön be, csak 1-2 száma. Viszont engem érdekelnének azok a számai amik átmennek gregoriánba. Tudsz adni egy kis ízelítõt? Akár címeket és rákeresek valahol, csak hogy bele tudjak hallgatni.

Csak a fele tetszik?? Tényleg 160-as, most néztem meg. Basszus, nem is vettem észre. Csak ajánlgatom itt, mint 320-ast. Ezen valószínûleg tudunk segíteni, millió link van erre az albumra rákeresve. Esetleg keresek majd jobbat hétvégén.

Okés, akkor tényleg távol áll tõled a gregorián.<#wave>

Még egy gondolat a gregoriánhoz: ismered biztos Frank Duval-t, én alapjáraton imádom a német elõadókat, (akár angolul, akár németül), Õ (és Bohlen) a két legnagyobb kedvencem. Lenyûgözõ zenéje van. Tõle mindent imádok, egyet kivéve: idõnként, szerencsére csak kevés dalban, de õ is hajlamos volt elmenni a gregorián irányába. Összes lemeze megvan nekem, hallgatom is sokat, de a gregoriánt egyszerûen még tõle sem bírom...

Fülcsikém, tényleg jó a J. Donovan. Ill. kb. a fele tetszik. Viszont tudtad, hogy 160-as?