A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Induljon hát a Végső Visszaszámlálás...<#vigyor>#vigyor>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Na neki ugrok még egyszer,mert azt sikerült lehagynom hogy a rövid,rádió verziók beszerzési lehetőségét kerestem.
Még jó hogy visszaolvastam... 😊
ItaloDisco4Ever !
Steve Thomson – I Can't Believe (Discogs)
ItaloDisco4Ever !
Biztosan ismeri Ő is a dalt.
Remek Axel Breitung szerzemény,melyben tényleg tetten érhető az italo-disco és a rock stílus jól tálalva.
Kár hogy csak sample-t toltál ebből fel.
ItaloDisco4Ever !
Zenéit én az original verziókban kedvelem,néhány dala esetében mint pld. "Love, Good-Bye " sokáig kerestem a beszerzési lehetőséget lossless minőségben,a közelmúltban sikerült.
ItaloDisco4Ever !
Tehát az eladási opciókról van szó.
Nincs még elég lemezed?<#nyes>#nyes>
"This release has been blocked from sale in the marketplace. It is not permitted to sell this item on Discogs."
Ez a kiadás blokkolva lett a piacon történő eladásból. A Discogs-on nem szabad eladni ezt az elemet.
Éppen ezért nem is listázhatod hogy kinek van meg ill. hogy ki az aki ezt a "kalóz" terméket keresi!
PL: https://www.discogs.com/Joy-Touch-Re-Mix-87/release/2044979
Tudtommal a Discogs csupán egy zenerendszerező online katalógus. Nem?
Vagy már lassan az unofficial kiadványokhoz is mellékelni kell a szerzői jogi megfelelősséget?
Mesélj már erről kicsit, ez érdekes..
Ha nem lenne összehasonlítási alapod már már jónak is mondható lenne!<#nevetes1>#nevetes1>
Ugyan az CD-ről!
Amúgy ezek a DWS RECORDS-os nem hivatalos CD-k egész szépen szólnak!
17-et sikerült begyűjtenem belőlük.
Ma már a Discogs a nem tetszését fejezi ki miattuk!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.07.22. 12:47:48
Ebben csak a szintis rész van, 2 és fél perces. Szerintem ennek a maxi verziója is jobban szól mint cd-n, ebből a 2 perces verzióból is lehet hallani.
imo :) science fiction is science fact
Itt ez a részlet, ez is hasonlóan rock stílus keveréke! Remélem felismered, direkt nem írtam címet!
A CD csak ennyit tud.
Most is kiderült hogy a vinyl verhetetlen. <#eljen>#eljen>
Amúgy meg a tied ráadásul Long is! <#wink>#wink>
Legalább így kellene szólnia: Time For
Bőven megférnek egymás mellett a lemezen! <#taps>#taps>
01. Guillermo Marchena - Time for lovers 1988
02. Guillermo Marchena - Signs of time 1988<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.07.22. 10:07:39
A 80-as évek nyilván nem csak az Italo-ról szól ( Sőt ) , de aki ide jár a kezdetek óta az tapasztalhatta hogy ezt a topikot kb 98 % -ban főleg Italo zenékkel népesítették be a fórum hozzászólok!
Mint ahogy a 90-es évek Sg topikjában meg az Eurodance-ról szól a legtöbb hozzászólás.
Nyilván ott is bőven elférne ezen évtized sok sok stílusa de aki oda szeret járni az meg azt a stílust kedveli és ott keresi a legjobb nótákat .
Ez már csak ilyen.
Kimondva , kimondatlanul ez anno az Italo stílus kedvelőinek a kedvenc magyar topikja volt!<#eljen>#eljen> <#wink>#wink>
Vagyis hogy egy 320-as mp3-ból vígan lehet wav-ot gyártani. ( Szerintük) <#falbav>#falbav>
Szomorú hogy itt tartunk 2019-ben!
..ha netán valaki még kedveli/kedvelte őt rajtam kívül itt..
Egyet bizton állíthatok: Zoltán Erika kizárva.<#vigyor>#vigyor>
Nem volt nehéz megszámolni, külön bluray lemez jutott nekik, annyian vannak már.<#nyes>#nyes>
reynaud hsz 1
reynaud hsz 2
( gabriel.nadler ) ugyebár egy magyar lemezgyűjtő,ha jól emlékszem fórumozott is itt korábban.
Még jó hogy erősen sanszosnak gondoltam hogy a vinylre is ugyanaz az mp3 minőség kerül .
A new-italo topicban néhány hónapja te írtad ezt hsz-t.
Nos,kapcsolatban vagyok nem kevés zenésszel,a minap egy mixmester kiadatlan remixét kértem és kaptam meg,mp3 minőségben küldte,jeleztem neki válaszomban hogy lossless (WAV) minőségben szeretném.
Néhány perc múlva küldte ,lecsekkoltam és kiderült az mp3 320kbps fájlt,egyszerűen átkonvertálta WAV formátumba,gondolván ez akkor így már lossless 😊 ,visszaírtam neki hogy lossless masztert kéne csinálni .... van a sztorinak folytatása de a lényeget leírtam,a mixmester neve természetesen nem publikus.
ItaloDisco4Ever !
ha már az italós beütésű keverékről volt szó, hagy javasoljak 1 régi kedvenc előadót még a kgst korszakból <#nevetes1>#nevetes1>, amikor a hazai piacon a Bonanza Banzai fiúk még csak az első szintetizátoraikra gyűjtögettek. nyilván ezek a felvételek akkoriban igen ritkán jutottak el hozzánk.
a 80-as évek közepére már eléggé népszerű volt a synthpop, ami -már megint- az oroszoknál meg aztán kifejezetten tarolt az italo disco mellett, meghatározó zenéit hazájukban többek mellett a Fórum nevű csapat is szolgáltatta, egyik kedvencem tőlük,amiben olyan dallamok vannak,amiket még mostanában is könnyen lehet dúdolni
Форум - Давайте созвонимся
az énekesük Viktor Saltykov később önálló karrierbe kezdett, és a mai napig eléggé népszerű, persze már nem a synthpopban, ez pedig egy 1986-os Fórum ballada sokadik feldolgozása közül az egyik kedvencem, aminek előadását (2008-ban) az akkor még igen jó csajnak számító Dasha May-el támogatta meg
Виктор Салтыков и Даша Май - Закодирована дверь
Brian Ice - Lost Tonight (Vinyl 12'' Maxi - Five4it Records IT0011) 2013
Ez már New Italo-ban elég réginek számít.
Azért én megnézném a helyedbe hátha mono-ba rögzítették! <#wink>#wink>
akkor inkább West End Girls és PSB 1986:
..vagy tőlük bármi egyéb hallgatni..<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.21. 12:09:09
Ja meg a vicces árát is ! <#nevetes2>#nevetes2><#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.07.21. 11:57:20
Azon vagyok hogy lefoglaljam valamivel! <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !