A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha vétkeztem, elnézést kérek mindenkitõl. Flexi barátom, akkor ma biztos én vagyok érzékenyebb. Fátylat rá, nem akarok én itt senkivel sem marakodni, pont tegnap írtam, hogy szeretek idejárni, mert béke van. (remélem ez nem seggnyalás).

Elõzõ hozzászólásomban kerte=kertbe

Atiapukának üzenem:
Meghallgattam a tegnapi 5 dalt. Köszönöm szépen még egyszer. Egyedül a Gabrielle dal nem jön be nekem, egy kicsit fantáziátlan szerintem, a többi tényleg jó. A legjobban a Mochetti tetszik, de a Nina Gordon is kiváló. A Rocky Sharp-ot ismertem, de nem volt meg, úgyhogy ennek is örülök. A legnagyobb meglepi a Scooter dal volt... hát mit kell megérnem ? Scootert hallgatok! Hát ezt legmerészebb álmaimban se gondoltam volna. Ez a nyári bor egyébként egy örökzöld, ismerem rengeteg feldolgozásban, emlékeim szerint Nancy Sinatra és Lee Hazlewood kettõse volt az eredeti még a 70-es években, de ismerem még Bernie Paul-Bo Andersen és Ville Valo-Natalie Avelon elõadásban is. Utóbbi azért jobb, mert a fiúnak szerintem jobb hangja van, mint a Scooter-nak. Bár mindegyik feldolgozás kiváló, ez egy olyan dal, amit nehéz lenne elrontani. A Scooterrõl egyébként mindig az jut eszembe, hogy amikor még otthon laktunk a szüleimnél, az öcsémnek õ volt a kedvence. Volt egy szomszéd, aki utálta a hangos zenét, és ha bosszantani akartuk, akkor kiraktuk a hangfalakat a kerte és Scootert nyomattunk ezerrel. A szomszédot majd megütötte a guta, igaz, hogy közben minket is (mármint engem és anyámékat)...De azért megérte. A mai ajánlatokat (Kitaro, reggae) is leszedtem, de most szüneteltetem egy kicsit a zenehallgatást, mert megyek porszívózni.

Köszi, Engelbert Humperdinck-et imádom! És kösz a kiigazítást is, a Fritz nóta tényleg Piroscha és nem Piroschka.

mflex
De mivel DD ezt a számát senki nem tudta még 320-ban sem prezentálni, kénytelen vagyok én 😄DD

The Rising Sun (extended mix) DANIELLE DENEUVE 6:33 Disco 320 kbps 44,100 kHz

What about the forests?

mflex
Azért ennyire nem vészes a helyzet! <#vigyor>

Nincs nekem vele semmi bajom, csak ne állítson olyat aminek nincs alapja, ráadásul nem én kezdtem a szarozást sem, csupán annyit mondtam ezek az elõadók megérdemlik, hogy minõségben hallgassák õket, sõt, hogy megvegyék a lemezüket.

Részerõl lezárva!<#integet2>

What about the forests?

Szép napot a fórumozóknak!
Látom nem csak nekem van gondom az elküldött hozzászólás kijavításával.
imre07 és WIND fórumtársaimnak.
Mielött vita lenne a Fritz eredetérõl, pontosítanék, Fritz - Piroscha.
htibcsikének.
Allah meghallgatá imáját és újratölté Musztafáját.
fülcsimanónak.
Ha már szóba került a reggae és régi se legyen, itt van eg 2000-es Universal lemezrõl egy hajdani nagy szívtipró.

Capuccino - Mustafa

http://rapidshare.com/files/233913933/Capuccino_-_Mustafa.mp3.html

Engelbert Humperdinck - Dance The Night Away

http://rapidshare.com/files/233918671/Engelbert_Humperdinck_-_Dance_The_Night_Away.mp3.html

Zephyr Retiring
üdv atiapuka<#integet2>
úgy látom, segítenem kell egy kicsit<#hehe>
ha szeretnél atiapuka maradni, s nem szeretnéd az ip, vagy host címedet itt viszontlátni (nem is beszélve az igazi nevedrõl és címedrõl<#nyes>)
akkor kicsit hagyd érvényesülni mflex kollégát is.
(tapasztalatból beszélek kolléga<#puszi>)
...de te tudod, felõlem mehet a mûsor..<#nevetes1><#gun>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

okiland
Szia Tibcsi!

Köszönöm a Debut De Soiree albumokat! Nekem tetszenek a zenéi!
Kiválogattam, hogy nekem mi van meg, és az általad feldobottak között nem található meg. Megy fel, amint kész linkelem. Hátha mást is érdekel!

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

computerguru
Még egy vidám dal:
COSTANZO:L ITALIANO
256/KBPS
http://rapidshare.com/files/177152308/Costanzo_-_L_italiano_Dance_Radio_Mix__-3.35.mp3

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

computerguru
Na mégegy ritkaság:
CHERRY LAINE-THE SEA FARE FOLK
256/KBPS
http://rapidshare.com/files/184099932/Cherry_Laine_-_The_Sea-Fare_Folk_-2.52.mp3

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

computerguru
Még egy nagy zene:Hátha valakinek nincs meg.

SCALA:RATS ON BROADWAY
256/KBPS
http://rapidshare.com/files/191082852/Scala_-_Rats_On_Broadway_-4.18.mp3

mflex
Kissé feledékeny vagy!

Olvass vissza, te írtad, hogy felrakod a KITARO-t, erre én azt írtam, hogy remélem nem mp3 lesz!

De ha már erre is képtelen vagy:

remélem nem mp3-al fogod a halálba küldeni KITARO zenéjét?

legalább "õket" hallgassátok minõségben!

Dehogynem, 320-ban. De ha fülcsinek így nem jó, akkor majd szól. De szerintem neki is tökéletesen megfelel a 'szar' 320-as mint nekem.

A válaszod az volt, hogy jó neked abban a SZARBAN is, akkor írtam utána, ha neked jó abban a fosban, vagy ahogyan te írtad szarban, akkor hallgasd abban.

Elõször olvass, aztán reagálj rá, ugyanis veled ellentétben én nem szaroztam le egybõl az mp3, csak írtam, hogy minõségben kell hallgatni.

A seggnyalás pedig azt jelenti, hogy nem fogom be a pofámat, ha hülyeségrõl próbálnak meggyõzni!

Örülnék ha nem kezdenél velem vitát a saját hülyeségedrõl!!!

What about the forests?

Persze nekem is vannak gyári audióim (Pl: Mike OLdfield vagy Dire Straits), de mégsem fikázom az mp3-t. Inkább örülök neki, ha sikerül valamit megszereznem, és hálás vagyok érte.

Flexi mondatában a fosozás és a "nem fogok segget nyalni senkinek" akasztott ki. A másodikat mire értette? (Kezdem érteni, hogy vki miért csak privátban ad vkinek zenét.)

mflex

What about the forests?

mflex
Szerintem te sem érted a lényeget! Itt nem a nehezen megszerezhetõ italodisco, vagy más zenékrõl van szó, hanem olyan elõadómûvészekrõl, akiknek vétek mp3-ba nyomorítva hallgatni a zenéjüket és mint említettem, õk pont nem az a kategória, akiket nehéz megtalálni a neten losslessben!!!

Nekem is sok 320as csücsül a gépemen sajnos, de azok szinte egyelõre megszerezhetlenek.

Példaként álljon itt JMJ-tõl a 4 Les Chants Magnétiques, 6:13 1411 kbps 44,100 kHz 62,8 MB
címû zene és ugyanebben a mappában egy VALÓDI 320-as, nos aki nem hallja a különbséget annak tényleg jó a "fosempéhárom"!

nincs jelszó

What about the forests?

Szia Imi, köszi a Judy C. linket, érdekes, hogy jól félrementem a tippjeimmel, azt hittem, hogy egy sokkal ismertebb elõadóról lehet szó. De a dal nagyon jó, köszi. A Fritz Hungáriát is köszi, nekem ez van meg, ugyanaz a stílus. A dal címe Piroschka.

http://rapidshare.com/files/233919506/Fritz_-_Piroschka.mp3.html

computerguru
Hát ha érdekel valakit,jó kis zenéket játszottak!!!

Cerrone - (1995) Best of Remixes

Format: CD
Country: US
Released: 1996
Genre: Electronic
Style: House
Notes: A collection of house remixes.

Tracklisting:

1 Give Me Love (Frankie Knuckles Remix) (6:18)
Remix - Frankie Knuckles
2 Love In C Minor (David Morales Remix) (3:43)
Remix - David Morales
3 Mercy (David Morales Remix) (3:47)
Featuring - Purlove
Remix - David Morales
4 Mercy (Centory Remix) (4:03)
Featuring - Purlove
Remix - Centory
5 Supernature (Kevin Saunderson Remix) (5:17)
Remix - Kevin Saunderson
6 Supernature (Danny Tenaglia Remix) (3:48)
Remix - Danny Tenaglia
7 Cerrone's Paradise (Justin Robertson Remix) (3:43)
Remix - Justin Robertson
8 You Are The One (DJ Duke Remix) (5:02)
Featuring - Jocelyn Brown
Remix - DJ Duke
9 Trippin On The Moon (James Reynolds Remix) (4:33)
Remix - James Reynolds
10 I'm Not Sleeping (PWL Remix) (6:14)
Remix - PWL
11 Love & Be Loved (Kenji Eto Remix) (4:41)
Remix - Kenji Eto
12 Heart Of Me (Centory Remix) (4:03)
Featuring - Laura Branigan
Remix - Centory
13 Cerrone Dub Mix (David Morales Remix) (6:11)
Remix - David Morales

http://rapidshare.com/files/226218805/C1995BR.part1.rar
http://rapidshare.com/files/226221602/C1995BR.part2.rar

Fülcsinek és annak aki szereti a Reggie-t (a "fos" 320-ban)

http://rapidshare.com/files/233917543/reggie.rar.html

computerguru
Szevasz atiapu!Itt van a Maywood együttes discografia:

Discography

Albums

Maywood - 1980 - Maywood
Maywood - 1981 - Different Worlds
Maywood - 1982 - Colour My Rainbow
Maywood - 1983 - Het beste van Maywood
Maywood - 1987 - Beside You
Maywood - 1990 - Achter De Horizon
Maywood – 1991 - Walking Back To Happiness
Maywood - 1991 - 6 Of The Thirties
Maywood - 1992 - De Hits Van Maywood
Maywood - 1994 - More Maywood
Maywood - 1996 - Good For Gold
Maywood - 2006 - Box Set 4 CD Collection (only Netherlands)
Hát ha még valamelyik nincs meg.

Judy C.
Te is tettél fel valamit Fritz-tõl? A Hungária-t ajánlom a figyelmedbe, anno nagy mulazós szám volt.

Wind 67
Végkép nem akarok belepofázni...

Páran, kik régi bútordarabok ismerik már mondásom : Egy idõ után a mennyiség átcsap minõségbe...

Elõször csak a 128 ast akarod lecserélni 320-ra, majd azokat wav-ra, és nincs megállás ,hogy ne tudd felrakni a polcra a többi közé.
Illetve néhány nagy kedvenc elõtt tisztelegni kell 1-2 eredeti éldánnyal.
Itt jön be a kinek a pap szindróma Mflex kollégának a kitaro , neked lehet más. Azt gondolom van pár alap mû amit valamirevaló zeneszeretõ embernek kötelezõ felmutatni eredetiben, mivel csak így élvezhetõ a minõsége. Ez lehet mindenkinek más és más.. (nekem pl egyike az említett Danielle Deneuve)

Csak a WAV peregjen

donbig
" de ha neked úgy jó..."
Errõl van szó. Nekem pédául EGYELÕRE így is jó, mert örülök,hogy egyáltalán sikerül megszerezni valamit, és sok év után meghallgathatom.
És bár nem nekem szólt, de nekem sajnos nincs high tech berendezésem, általában gépen, alaplapi hangkártyával, az 5.000-forintos 2.1-en hallgatom, mert itt van rá lehetõségem.
De könyörgöm, ne kezdjük újra......
További szép napot mindenkinek.
Egyébként sejtem, hogy a szándékod nem rossz, de a lehetõségeink nem egyformák....

Atiapuka, köszi a Kitaro-t! Mindjárt leszedem, ha végzek a Maywood albumokkal. Ha egy nap 48 órából állna, akkor is nehezen tudnék ennyi jó zenét meghallgatni, mint amit itt ajánlunk egymásnak. Hogy kérdésedre válaszoljak, Fülcsinek tökéletesen jó lesz bármilyen zene mp3-ban, bármilyen tömörítésben. Nekem a zene a lényeg.

Judy Cheeks Mellow Lovin
Biztos megvan valahol a link, de mindjárt feltolom neked.

Focsi=Bocsi

Kérdezném, hogy meglett-e a rejtvényben szereplõ dal, ami olyan Baccarás. Most már engem is érdekelne, hogy mi ez. Ismerem az tuti. De pillanatnyilag elvesztettem a fonalat, hogy akkor megvan, vagy nincs?...

Köszönöm szépen!<#eljen><#worship><#worship><#worship>
Focsi a feledékenységemért, most má megtaláltam a gépemen a jó Judy Cheeks Mellow Lovin-ját is.

Nekem tökéletesen megfelel az mp3, ha nem 320-as az sem baj. Lehet, hogy nem vagyok elég vájtfülû, de van egy jó számítógépem jó hangfalakkal, meg egy jó hifim, ha nem a gépen akarom hallgatni a kedvenceimet, és nekem ennyi elég. Régen örültünk az agyongyötört kazettáknak is, a recsegõ-pattogó bakelitekrõl nem is beszélve. Ezeket pedig csak azért nem hallgattuk annyiszor, ahányszor szerettük volna, mert rettegni kellett, hogy tönkremennek. Ehhez képest az mp3-nak örülnünk kéne. Szerintem nagy hülyeség ilyen minõségi kérdésekrõl vitát nyitni. Van egy mondás, kinek a pap, kinek a papné. Szerintem a többségünk autodidakta 'zenebuzi', hogy Atiapukát idézzem, tökéletesen igaza van. Nem vagyunk hangmérnökök meg mûgyûjtõk. Úgyhogy én a magam részérõl örülök a 'fos mp3'-nak is. Megjegyzem, ez egy nõi hozzászólás volt.

Wind 67
Tessék !
Fritz

Penny

Csak a WAV peregjen

Szia Tibi! Hát ezt nevezem gyorsaságnak. Látom már találtál is Debut de Soiree-t. Tényleg erre az együttesre gondoltál??

Ahá, kicsit félreértettük egymást. Azt is keresem. az az, amit nemrégen a fórumon már keresett valaki, én letöltöttem,nem tudtam segíteni és nem emlékeztem rá, hogy meglett. De ettõl függetlenül keresném lentebbi két számot.

Wind 67
pedig a 63687 ban a részlet Judy C

Csak a WAV peregjen

Fritz: Hungaria
Penny Mc Lean - Tut Ench-Amun
rrõl a két számrõl szól az általam idézett Hsz, ezeket keresném.

mflex
Ha ettõl rossz kedved lett, (nem)tudlak sajnálni, de nem fogok segget nyalni senkinek, egyébként nem volt benne semmi sértõ!

Én megértem, hogy sok olyan zene van, amit nem lehet lossless-ben hallgatni vagy letölteni, mint pl sok rare italodisco, de...

Vangelis, JMJ, TANGARINE DREAM vagy éppen KITARO zenéjét mp3-ban hallgatni gyilkosság, akkor te nem is hallod azokat a hngokat, amit õk nekünk a hallgatóknak szántak!!Egy kis utánajárással sok helyrõl le lehet kapni, pl wav-ban vagy flac-ben, de ha neked úgy jó...

Az megint más kérdés, hogy nincs hozzá olyan renszered amin ezt élvezni is tudod, de gondolom van olyan rendszered, vagy kevés a HDD-én a helyed, vagy egyszerûen annyira megszoktad az mp3-at, amibõl gondolom annyi van mint a szemét, hogy már le sem bírod szoktatni magad errõl!

És egyébként ezeket mind hallgatni is szoktad, vagy csak ott van? Kétlem, hogy bárki a sok több 10ezer kemény munkával megszerzett fos mp3-at legalább hetente meghallgatja.

What about the forests?

Wind 67
most akkor mit keresel ?

Csak a WAV peregjen

Az a Hsz egész másról szól.
Amibõl idéztem, az a következõ:
2006. nov. 02. 20:35 | privát | válasz erre | #19264
Na, ha akkor azt fel is tetted valahova, már a linkekek biztosan nem élnek.Légyszi, még egyszer...
De azt elismerem,ebben a fórumban nem tudok rendesen keresni. Majd Breki továbbképez...

Wind 67
Egyet ismerek<#hehe>

Csak a WAV peregjen

Fritz-nek egy számát múltkor feltöltötte Fülcsi.

ÚGY LESZ! FOSBAN HALLGATOM.

Egyébként kösz szépen a kedves szavaidat!!!!!!!!!! Sikerült elrontani a kedvemet.<#ejnye1>

Bocsi, Penny Mc Lean ...

Wind 67
59595 <#wow1>

Csak a WAV peregjen

Na, aszongya, hogy:

Debut De Soiree - Nuit De Folie -12'' Single -1988

Label: CBS Disques
Catalog#: 651438 8
Format: Vinyl, 12"
Country: France
Released: 1988
Genre: Electronic
Style: Synth-pop, Euro House, Disco

Tracklisting:

1 Nuit De Folie (Crazy Night Remix)
2 Nuit De Folie (French Mix Club)
3 Nuit De Folie (A Capella Choeur)
4 Nuit De Folie (A Capella Voix Rap)

http://rapidshare.com/files/141489494/Debut_De_Soiree_-_Nuit_De_Folie__-12___Single_-1988.rar

Début de Soirée - Jardins d'enfants - 1989

Tracklist:
01 - Refrain d'enfer
02 - Plus jamais
03 - Début de soir'rock
04 - La Vie, la nuit
05 - Jardins d'enfants
06 - Come on
07 - Crocodiles cauchemar
08 - Chance
09 - Belles belles belles
10 - Nuit de folie

http://rapidshare.com/files/131124109/D_but_de_Soir_e_-_Jardins_d_enfants_-_1989.rar
vagy
http://rapidshare.com/files/21635523/DDS89.rar.html

DEBUT DE SOIREE - Nuit De Folie - 1988
Released:1988
Genre:Electronic
Style:Synth-pop

1. Nuit De Folie (Euro Single Remix) 3'55
2. Nuit De Folie (Version Longue) 6'24
3. Belles Belles Belles (Remix Club) 5'09
4. Refrain D'Enfer (Remix Club) 6'09

http://rapidshare.com/files/140559447/DEBUT_DE_SOIREE_-_Nuit_De_Folie_-_1988.rar
pas:eda

Debut De Soiree - Passagers De La Nuit
ALBUM OF THE DAY
Label: Versailles
Catalog#: VER 467700 2
Format: CD

Country: France
Released: 1991
Genre: Electronic, Pop
Style: Europop, Synth-pop, Disco
Tracklisting:
1 Envie De Chanter (4:05)
2 Entre Soleil Et Pluie (3:59)
3 Filles Du Cha Cha (4:17)
4 L'Espoir Est Un Geant (3:53)
5 Passager De La Nuit (4:26)
6 De Revolutions En Satisfactions (4:01)
7 Foret D'Amazonie (4:45)
8 Si L'On Danse (4:15)
9 Cours D'Anglais (4:12)
10 Les Anges Du Futur (4:55)
11 Recreation (4:45)

http://rapidshare.com/files/21643020/DDS91.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/21644259/DDS91.part2.rar.html
Egyenlõre ezeket sikerült hirtelenjében megtalálnom, csak gondoltam, megosztom veletek.
Üdv: Tibi

\"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" (Exupery)

Qfár új fórumtársunk emlegette Fritz-et.
Ez így nekem semmit nem mobdott, aztán rákerestem itt a fórumban. Wind kolléga õsrégi Hsz-e alapján az õ száma a Hungária címû disco-mulatós.
tssardas, gulasch)Ezt, meg a következõ számot keresném, elsõsorban Wind kollégában bízva, mert õ régen feltette ezeket.Elõre is köszönet!
'Mc Lean - Tut Ench-Amun 1979 pontosan a címe rögtön megpróbálom feltenni
éa az unknow artis pedig az osztrák Fritz aki a Hungariat-t ..."

mflex
kösz, de csak wav érdekel, így nekem is megvan.

What about the forests?

mflex
akkor hallgasd kiaro-t, meg a többi neves szintetizátor elõadót abban a fos mp3-ban!

<#heureka>

What about the forests?

Látom gurukám, te is belefutttál a problémába mint én.😊

Fülcsi, itt van a Kitaro 320-ban. (Ez csak ízelítõ)

http://rapidshare.com/files/233904511/Kitaro.rar.html

Dehogynem, 320-ban. De ha fülcsinek így nem jó, akkor majd szól. De szerintem neki is tökéletesen megfelel a 'szar' 320-as mint nekem.

computerguru
Kedves Breki33!Sajnos jelszót kér a Bobby Darinhoz és nem találom!