A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feldolgozásról meg nem is hallottam, bár a mai forgatagban az is elképzelhetõ...<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Breki33
Szia

Igen kicsit bevittelek az erdõbe.

Most nincs sok idõm így lehet kicsit összecsapottnak fog tûnni, de remélem segít.

Tehát a FLAC veszteségmentes tömörítés elviekben ezért nagyobb mint az mp3 ami ugye veszteséges.

Az albumokat sajnos így egyben egy cue file társaságában szokták általában kirakni a netre.

Namost ha ez így neked sok akkor
Ez a cue file segítségével nagyon egyszerûen szét lehet vágni

Van erre egy program Cue Splitter a neve
http://www.medieval.it/content/view/28/70/

Ha megvan a cue filed ezzel simán beolvasod kiválasztasz egy könyvtárt és SPLIT.

Azul Y Negro az jó úgyhogy remélem sikerül :-)

Majd lehet mindjárt linkelek egy Joy-t tibinek esetleg ha érdekel töltsd le és nézd meg, hogy rakják fel.

Remélem tudtam segíteni ha már belevittelek P
Infó

Elsõdlegesen az elsõ szám érdekelne, de ha megvan az egész, az sem baj...

Tötikemester
Több infó? Vagy csak az Original Movie Soundtrack féle verziót kéne elõkeríteni?<#wow1>

Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!

Tötikemester
SzeWavsztok 80's ok! Fülcsimanóka, a legegyszerûbb, ha a csomagolás elején a (többlemezes csomagolást) kipipálod, és mondjuk 100 mb-osra állítod. Így 373 mb-ból, 4 darab 100 mb-os rarod lesz, amit majd az elsõre kattintva lehet megnyitni. Hátránya csak annyi, hogy ha valaki nem szedi le mind a 4 rart hozzá, akkor nem lehet megnyitni.
Engem is úgy tanítottak meg erre.<#mf1>

Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!

Szia fülcsi!

Maggie Really-t szeretem én is, de egyszer mazsoláztam valahonnét. Azt ha még nem dolgoztál vele, akkor köszi nem kell. A M. Oldfield és az Enya megvan amit írtam?

Sziasztok!

Este megnéztem egy régi Stallone filmet, és a zenéjét keresném, hátha valakinek éppen megvan: " A Bosszú Börtönében"

Elõre is köszike ha valaki tudd segíteni ebben...

Szia Atiapuka. Köszönöm a tegnapi ajánlataidat, most töltögettem le õket, pár dalt ismerek csak közülük, mint pl. Michael Bedford, Fair Control, Mr. Zhiwago, James Last, Fresh Fox, a többit nem. Ja és most hallgatom, a One of us c. dalt is ismerem, de nem volt meg. Köszi az összes dalt. Örülök hogy tetszett az Alan Ross dal és a Computerman. Lehet, hogy átsiklottam felette, de hogy tetszett tegnapi ajánlatom a Shoobedoobedoo ? Mai gitárzene meglepim egyébként Maggie Reilly lesz. Õ a Mike Oldfield dalok egy részének énekesnõje.

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek. Brekitõl kérnék egy kis segítséget. Kipróbáltam a FLAC-ot egy gyári CD-vel. Azul Y Negro El Color de Los Exitos c. albumával. Nagyon jó is szintetizátos zene. Addig sikeresen eljutottam, hogy a waw-okat átalakítottam a letöltött program segítségével flac-ba, és becsomagoltam rar-ba. Gondoltam, közzéteszem a végeredményt a rapidon. A rar fájl viszont 373 Mb lett, amit így egyben nem tudok feltölteni a rapidra, mert több mint 200 Mb. Úgy látszik ez a flac terjedelmesebb, mint az mp3, mert maga a lemez csak 14 szám. Ha abban segítenél, hogy ezt hogy kell szétdarabolni, hogy 2 részbõl álljon a rar. Erre nem bírok rájönni. Vagy egyszerûen csak kézzel kettészedem a számokat, összesen 14 dalról van szó, tehát 7-et az egyikbe csomagolok, 7-et egy másikba, vagy van erre valami automatikus technika, ezt nem tudom. Most már bosszant, hogy itt vagyok a finisben, mégsem tudom feltölteni. Segítségedet elõre is nagyon szépen köszönöm. Egyébként meghallgattam a flac eredményét a gépen a Winamp-pal és tényleg jobban szól, mint az mp3.

Zephyr Retiring
mondom: ahogy érzed cimbora<#awink>
lassan én is végzek a digizéssel, jó éjt fiúk (és hölgyek, aki annak érzi magát<#nyes>)<#integet2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Szívesen!

Jó éjt fiúk!<#wave>

Tyia
jó éjt mindenkinek! mindent köszi atiapuka!

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

Wescone
<#wave>

In Lak\'ech Ala K\'in

computerguru
Jó éjt mindenkinek!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Na látod, hogy ügyes vagy te!

Tyia
és lejött ! Tessék rám büszkének lenni!!

oksi

Wescone
Nem tudom megmondani mivel nem az én gépemröl irok, de tájékoztatlak majd amint lehetséges.

In Lak\'ech Ala K\'in

az email is visszapazttant. írtam privit

ne a keresõbe írd be! A google-t ,ost felejtsd el! A böngészõd címsorába, felülre másold be aezt a hosszú címet!

megkaptad a levelet?

Tyia
ezt google keresõ közli velem szó szerint:
A keresett kifejezés (http://rapidshare.com/files/234537720/04._Tie-Break_-_Bum_Bum_Becker_Beat__Extended_Version_1985_.mp3.html) egyetlen dokumentumban sem található meg.

nem értem? MI nem található? Mit keresel? Letöltötted?

Tyia
Ez nem igaz! a google azt mondja h ez egyetlem dok-ban sem található.Ez miért van?

megy egy privát

Tyia
Köszönöm szépen a segítséged, mindjárt leszedem.Majd holnap azért utánnajárok ennek a rar mizériának.Elég sok dal van igy tömörítve, gde gondolom nem mondtam újat, megegyszer köszönöm!!!

Itt van a szám, a többit majd holnap este.

http://rapidshare.com/files/234537720/04._Tie-Break_-_Bum_Bum_Becker_Beat__Extended_Version_1985_.mp3.html

Tyia
ok

Ha leszedtem, elsõkörben csak azt az 1 számot nyomom fel, okés? A többit meg holnap összecsomagolóm önkicsomagolóssá, s neked majd csak futtatni kell.

Most vab a 73%-nál.

Tyia
Thanx

oksa, szedem le

Tyia
atiapunak is küldön a rart. tehát Tie Break. szerintem neked is fog tetszeni . Ez egy elég különleges dal. Köszönöm szépen!!!

http://rapidshare.com/files/127957304/ABC_Euro-Italo-Disco_vol.179.rar

Wescone
"...ugyanis a 7.széria vége már tényleg kiérdemelte a császár címet."

Talán igy van, de én nem fogok behodolni neki! <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

computerguru
Köszi cimbi a támogatást!Egyébként akinek nem konvertál a neró mindent,akkor felkell tenni hozzá a nero mega plugint!Simán telepitem,autómatikusan beépül a neroba,és kész,Most nekem több mint húsz formátumot ismer fel és konvertál.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Zephyr Retiring
öreg hiba cimbora, ugyanis a 7.széria vége már tényleg kiérdemelte a császár címet. rengeteg extrával egészült ki, és a 7.9-es tõl már a hibák is javítva lettek. javaslom gondold át mégegyszer a váltást, idõvel megszereted te is.
még egy apróság: a 8-ast, úgy ahogy van felejtsd el, a 9-essel pedig még kicsit érdemes várni. lesznek még meglepetések benne.
a lényeg, hogy computerguru (most az egyszer<#nyes>) nem mond hülyeséget.
..na nem, mintha máskor szokott volna<#hehe>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Wescone
Mert ha jó munkát akarsz végezni, céleszközt kell használni. De ezt hangsúlyoztam már sokszor.
Én a Nero-t kimondottan csak irásra használom.

In Lak\'ech Ala K\'in

computerguru
Mert?

Szerintem sem. Azért kérdeztem a total commandert.

kaposi1
Szerintem egyáltalán nincs winrar-ja ,ez a problémája.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Wescone
Ismerkedtem vele néhány percig...<#guluszem1>
...aztán nagyon gyorsan visszaraktam a 6-ot. <#hehe>

In Lak\'ech Ala K\'in

Total Commandered nincs?

Figyu, ha máshogy nem megy, told fel és valamelyikünk leszedi, kibontja és visszatölti. Egyébként milyen zene? Hátha megvan valakinek és felteszi mp3-ban. Mert lehet, hogy sérült (mondjuk crc hibás) a rar-od.

computerguru
WINRAR 3.70-es verzió

computerguru
Kedves wescone!Te mos kinevetsz,vagy mi a helyzet?Nem ismered a nero 7-et?

computerguru
Mondom winrar!!!

Tyia
Windows Commanderem van azt mondja h lemezolvasási hiba, képzeljétek itt van gyerekkorom etalon zenéje és képtelen vok meghalgatni, hát mi ez ha nem kííínos. A sajátgépen a jobb katt nem csomagolja ki a cuccot!
Itt tartok.

Így igaz.

Wescone
Éljen a NERO... az mindent csinál! <#wilting><#wilting><#wilting>

In Lak\'ech Ala K\'in

computerguru
Fent van a winrar a gépeden igaz? Na most,amit letöltöttél rarban,job egérgomb és ott van a winrar,kibontás ide klikk és már csomagolja is ki.

Tyia
atiapuka nem értem miért, de kiröhög a gép. nem vágom ezt a rar ügyet. lehet hogy zokni vagyok,a témához?