A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Igen kicsit bevittelek az erdõbe.
Most nincs sok idõm így lehet kicsit összecsapottnak fog tûnni, de remélem segít.
Tehát a FLAC veszteségmentes tömörítés elviekben ezért nagyobb mint az mp3 ami ugye veszteséges.
Az albumokat sajnos így egyben egy cue file társaságában szokták általában kirakni a netre.
Namost ha ez így neked sok akkor
Ez a cue file segítségével nagyon egyszerûen szét lehet vágni
Van erre egy program Cue Splitter a neve
http://www.medieval.it/content/view/28/70/
Ha megvan a cue filed ezzel simán beolvasod kiválasztasz egy könyvtárt és SPLIT.
Azul Y Negro az jó úgyhogy remélem sikerül :-)
Majd lehet mindjárt linkelek egy Joy-t tibinek esetleg ha érdekel töltsd le és nézd meg, hogy rakják fel.
Remélem tudtam segíteni ha már belevittelek P
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
Engem is úgy tanítottak meg erre.<#mf1>#mf1>
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
Maggie Really-t szeretem én is, de egyszer mazsoláztam valahonnét. Azt ha még nem dolgoztál vele, akkor köszi nem kell. A M. Oldfield és az Enya megvan amit írtam?
Este megnéztem egy régi Stallone filmet, és a zenéjét keresném, hátha valakinek éppen megvan: " A Bosszú Börtönében"
Elõre is köszike ha valaki tudd segíteni ebben...
lassan én is végzek a digizéssel, jó éjt fiúk (és hölgyek, aki annak érzi magát<#nyes>#nyes>)<#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Jó éjt fiúk!<#wave>#wave>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
In Lak\'ech Ala K\'in
A keresett kifejezés (http://rapidshare.com/files/234537720/04._Tie-Break_-_Bum_Bum_Becker_Beat__Extended_Version_1985_.mp3.html) egyetlen dokumentumban sem található meg.
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
http://rapidshare.com/files/234537720/04._Tie-Break_-_Bum_Bum_Becker_Beat__Extended_Version_1985_.mp3.html
Most vab a 73%-nál.
http://rapidshare.com/files/127957304/ABC_Euro-Italo-Disco_vol.179.rar
Talán igy van, de én nem fogok behodolni neki! <#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
még egy apróság: a 8-ast, úgy ahogy van felejtsd el, a 9-essel pedig még kicsit érdemes várni. lesznek még meglepetések benne.
a lényeg, hogy computerguru (most az egyszer<#nyes>#nyes>) nem mond hülyeséget.
..na nem, mintha máskor szokott volna<#hehe>#hehe>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Én a Nero-t kimondottan csak irásra használom.
In Lak\'ech Ala K\'in
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
...aztán nagyon gyorsan visszaraktam a 6-ot. <#hehe>#hehe>
In Lak\'ech Ala K\'in
Itt tartok.
In Lak\'ech Ala K\'in