A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reynaud
Azért tartunk hogy javítsd a helyesírási hibákat,ha téged zavar,engem annyira nem. :)

ItaloDisco4Ever !

Ha jól viselkedsz feldobom.................. mp3-ban <#eplus2>
reynaud
Köszi.
Manitu hosszú verziója ,én úgy emlékszem nekem nincs meg.

ItaloDisco4Ever !

Látod, megőrül értem <#nevetes1>
reynaud
a cél ugyanaz, poénkodás!!! <#awink>
Akárkivel nem,veled szórakoztat!

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Csak azt nem értem soha, hogy minek a hosszú ó meg ő ott, ahol tökre nem kéne?! pl.: örülők vagy őrülők... teljesen mást jelent. <#ijedt>

imo :) science fiction is science fact

Persze hogy nem marakodunk, csupán csak poénkodunk, legalább is a részemről ez volt a cél.

Segítsél, mert lövésem sincs hogy ez mi lehet.
reynaud
Na ez a hozzáállás már tetszik,azért látom veszed a lapot.érted a dörgést,hogy kicsit szórakozok veled. <#vigyor2>

ItaloDisco4Ever !

Ha megengeded erre én válaszolok, ez csak medley 3 zene egybemixelve, ez nem a Manitu long verziója.
Itt a lemezlink: Discogs

Ui. Csak nehogy ezt is pimaszkodásnak vedd <#crazya>
reynaud
Szia Zsolt,

Manitu játékideje?

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Tudod van az úgy hogy bizonyos dalok esetében egyáltalán nem a refrénben énekelt szöveg a cím.

Te pontosan tudtad a címet amivel rákerestél,én a szövegkörnyezet alapján ,nem volt nehéz dolgom,mivel jól beszélem és értem az angol nyelvet,viszont ezen hsz-em #107384,csak tipp volt,mivel audiót nem találtam sehol.
Ha javasolhatom,engedjük már el ezt a sztorit,mert még képesek egyesek azt gondolni hogy marakodunk,pedig nem!

Én megfejtettem jó néhány feladványod,most rajtad a sor,sample 18 .... na mi az a dal Józsi?
segítsek ?

ItaloDisco4Ever !

zsoltford
üdv, lentebb említésre került a lemez :

B

Itt linkelem a lemezt amelyiken megtalálható nem magyarul is <#awink>

Discogs

Végül is ha nézem Bohlen írta, az előbb is jól gondolkodtál.
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.07.24. 18:37:49
Aha értem. Szóval ezt az ártatlan kérdést gondoltad pimasznak? Akkor elmondom, hogy csupán azért bátorkodtam feltenni, mert én beírtam a keresőbe, és nekem ezt dobta ki a gép a 80-as zenéknél, kíváncsi voltam rá hogy sikerül-e megtalálni. Ennyi! Nem kell túlreagálni a dolgot!
Ha nekem írták volna ezt, én nem találtam volna benne pimaszkodást, hanem leírtam volna hogy igen, beírtam, és kidobta a kereső, és így találtam meg.
Elsőre is rá gondoltam azonban úgy tudtam hogy csak Magyarul dolgozták át. Ezek szerint nem így van. <#circling>
reynaud
Probléma ??? ... egy szál se !!!
Szimplán ezt a megjegyzésed gondoltam pimasznak : "Ezt dobta ki a kereső? "
Erre reflektáltam.
De ez tényleg csak egy játék,és egyáltalán semmi bajom,problémám nincs veled,sőt...!!! még hanyadszor írjam le,őrülők hogy itt vagy! <#kacsint>

A 3-as nem tetszik,azt átpasszolom másnak,bár lehet tudom azt is. <#nevetes1>

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.07.24. 18:05:56

ItaloDisco4Ever !

Igen ő énekli, ugye nem is volt nehéz <#awink>

Itt magyarul is:
//www.youtube.com/embed/ENPRvbusE5Q
Turi Lajos
Nálam nincs probléma, de látod mindig letámad Roland barátom, pedig semmi olyat nem írtam hogy ezt érdemeltem volna <#circling>
Musachy
Már megint túl van pörgetve a dolog... Engedjétek el a problémát és magatokat... Take it easy, ahogy a művelt francia mondaná. <#nyes>

Nem Bohlen <#ejnye1>
Roland, áruld már el végre hogy mi itt a probléma? Az hogy közöltem a tényeket? Az hogy elmondtam hogy szerintem keresés alapján találtad meg a zenéket? Ebben nincs semmi rossz, és igazából választ sem vártam erre, csak közöltem, hogy így meg lehet találni a többit is. Ezzel is segíteni akartam!!! Remélem így már érted!
Amúgy lehet hogy igazad van, ez már gáncsoskodás, és szőrszálhasogatás, de nem az én részemről, hanem a te részedről.
Tudod ez egy játék, és nem kell komolyan venni, ha nem akarsz játszani, egyszerűen csak mond meg, és én tudomásul veszem.
Amúgy nincs harag, én ilyen apróság miatt nem szoktam haragudni .
reynaud
A kérdésed az volt ki ismeri fel a dalokat,speciel hogy a megfejtő mi alapján ismeri fel az már másodlagos ,a megfejtés ténye a lényeg.
Avagy te úgy gondolod hogy miután felismerem,linkelem a helyes megfejtést,még írjak hozzá egy regényt is mi alapján történt a felismerés.
Nem gondolod Józsikám hogy ez már amolyan gáncsoskodás,szőrszálhasogatás? :)
Én a fejtörőim megfejtőinek szimplán gratuláltam,nem nyomoztam és nem kértem számon mi alapján dobták fel a találatot.

Harag remélem nincs .....

ItaloDisco4Ever !

Dieter Bohlen
Nem volt itt semmiféle pimaszkodás! Én azt gondolom hogy a te utolsó rejtvényed ami csak fél perc, és csak dob és szinti hallatszik sokkal nehezebb mint az én feladványaim, ahol énekelnek is, és a refrént is direkt benne hagytam, hogy könnyebb legyen a megfejtés. Ez alapján találtad meg gondolom az első kettőt is. A harmadik dal is könnyű, az énekesnő a címet énekli először, vagyis azzal indít, és az évszám ugyan az mint az első kettőnél. Na akkor tessék kitalálni végre azt is <#awink>
Az utolsó kettő is könnyű lenne, hiszen ismeri itt mindenki az előadót. Jó keresést <#email>
reynaud
Nincs ilyen írott szabály,és nem is akarnálak korlátok közé szorítani,de célszerű.
Hoztál egy új színt a zenefórumra,örülők a jelenlétednek,de a pimaszkodást tedd félre! <#awink> <#integet2>

ItaloDisco4Ever !

Nem tudtam hogy az a szabály, hogy a neten kell szerepelnie a zenefeladványnak, bocs!
Oké, ígérem nem lesz több ilyen <#papakacsint>
Bingó!! <#taps>
Musachy
Nekem ez az egyik lassú kedvencem, illetve erről az albumról a címadó dal (A3)

//www.youtube.com/embed/V4qorFKV_DI

reynaud
Ismertem,nekem is tetszik! <#eljen> <#integet2>

Én nem lassúzok tovább :),de egy ajánlat még.
Michael Learns To Rock dalaiba érdemes belehallgatni.
1 dalt kiemelek,füles a fejre ,csak a zenére koncentrálva ...
MLTR - Love Will Never Lie

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Rik LeVay - Love My Way

//www.youtube.com/embed/nhr9MgdwdhM

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Józsi,ne pimaszkodj és ne szívasd a társaságot olyan zenefelismerő feladványokkal melyekről nem található audió a neten,mert a sarkadra lépek,így játszani nem ér,és értelmetlen.
Bemutatás jelleggel címmel ellátva lenne célszerű és hasznos ezeket a viszonylag ritkább dalokat.

P.S . : tucatszámra mutathatnék én is ilyeneket,de legutóbbi feladványomra mely egy közismert italo-disco dal,és videó is van a Youtube-on ,sem érkezett megfejtés.

ItaloDisco4Ever !

reynaud

ItaloDisco4Ever !

Na, látom már mindenki lassúzik <#crazya>
Akkor bedobok még egy kedvenc zenerészletet: Ismerős, ugye?

Refrént nem hagyom bent, mert úgy könnyen felismernétek :-)
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.07.24. 12:14:53
Ezt dobta ki a kereső? Akkor már langyosodik! Mond ki, már úgy is tudod <#vigyor2>
A Midnight Lady-ről eszembe jutott hogy más is énekelte. Találjátok ki hogy kicsoda!?
Itt egy részlet belőle: Na ki ő?
És az eredetiből is egy részlet: Chris Norman
Szép zenék ezek is! <#eljen>
ez se rossz!

//www.youtube.com/embed/snY4RLMJkIc
//www.youtube.com/embed/UfcDJNElrl4 ez is egy szep lassu
Legyen még egy szép lassú dal.
//www.youtube.com/embed/u-E_uMsmRfc
Zephyr Retiring
És itt az idő, hogy egy '82-es slágerrel elköszönjek, zárul zephyr zenetára mára...<#vigyor>

//www.youtube.com/embed/jKnCi3H2mPc

További szép estét, jó fórumozást!

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Se kövér nem vagyok, sem kopasz, így én bírom a hangerőt...:-)))
Jó zenéből pláne.
Amúgy érdekes amit linkeltél videót, nem semmi!!!!
AC/DC átdolgozás, ha jól sejtem....elég sajátos stílusban.
Voltam pár éve Lindsey Stirling koncerten, na ezt még ajánlani tudom, elképesztő, hogy mit művelt a csaj egy szál hegedűvel.

Zephyr Retiring
Nagyon korrekt feladványok, még nekem is feladták a leckét..<#nevetes1><#eljen>

Rendben, azért majd lebbentsd le a fátylat a megfejtésről, mivel nagyon érdekelne az 1. zene.
Pont az én stílusom, az ilyeneket "megszállottan" gyűjtöm, a hetvenes és nyolcvanas évekből egyaránt.

Olvastam Roland megfejtését, szép megfejtés, mert nem könnyű zenéket adtál ám így lassúkból kitalálósnak.
Amiket Laci írt, szerintem mindenki ismeri, meg szereti is. Szép emlékek ezek mind nekünk a régi diszkós lassúzásokból...
reynaud
thanks!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
1986
"B" oldal
France ?

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Nagyon korrektek a jegyárak, én még alszom rá egyet. Sajnos rám már halmozottan igaz a p.mobil rocktóbere, miszerint: "kövéren és kopaszon, a hangerőt már nem bírom..."<#vigyor5>

De akad olyan zenei kuriózum, amin nem sokat hezitálok majd, ha alkalom adódik rá valaha..
//www.youtube.com/embed/uT3SBzmDxGk
Azért nem semmi élmény lehet egy ilyesmi sem..<#nyes>

Még várok vele pár napot, esélyt adok a többieknek is, hátha valaki megfejti. Bár kevés az esély, mivel youtube-on sem találtam a többit a 4-es kivételével. Meg persze amit már megfejtett Roland.
Megmondom őszintén, egyiket se ismerem.

Az 1. szám a favoritom, elárulod a címét és az előadót?

Ha feltöltöd, megköszönöm!!

<#worship>

Szóljon egy kis dizsi is<#smile>Venus - Caballeros